Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim dr um 12.gün baktır dedi.ilkinde öle baktırmıştım negatifti.ikincisinde beklemiştim.ama bu sefer hiç beklemek istemiyorum nedense yine 12. günü çarşamba yaptırırım herhalde.bende diğerlerine bakarak farklı bi değişiklik yok.göğüslerim şişmeye başladı kasıklarım ağrıyo diğerlerinde de olmuştu bunlar.ben sadece idrarda çıkmasına şaşırıp bakmıştım poz çıkmıştı.ama malum arkadaşlarda öle yaptı hüsranla sonuçlandı.

arkadaşlar herkese allah gönlünce verir inşallah.bende aşılama tedavisine yeni başladım. daha iğneleri kullanıyom 2. iğneyi yaptırdım.5. iğneden sonra dr gel dedi.çatlatma iğnesi ve aşılama kaç gün sonra yapılıyor acaba ??kaydirigubbakcemile3

kejecim ben de özlem arkadaşıma katılıyorum adetini bekle eğer adet olmazsan o zaman tekrar bir yaptırırsın belki geç yerleşmiş olabilir umarım herşey gönlüne göre olur

canım 5 bence de çok iyi sayı bir sürü bebiş doğurmaya vaktin var maşallah

inşallah bitanem ya allah hepimize nasip etsin......[/QUOTE]

amin canım inşallah burda artık hamile haberleri duymaya çok ihtiyacımız var gelsin artık bebişlerimiz sıra sıra

canım hoşgeldin aşılaman şimdiden hayırlısı olsun dr yumurtalarının gelişimine bakıyor ortalama 18-20 mm olduklarında çatlatma iğnesi veriyor çatlatma iğnesinden yaklaşık 36 saat sonra da aşılama yapılıyor

hoşbulduk arkadaşım.benim bi çocuk var ilk evlendiğimde hemen hamile kalmıştım daha sonra spiralle korundum ama 2 yıldır korunmuyoz ve olmadı.normalde benim yumurtalarıma dr bakmıştı 3 ay önce 17 mm demişti ama eşimin sayıda düşme olduğundan olmuyor dedi dr. eşime iğne verdiler kullandı sonra sayıma gitmedi bende aşılama olalım diyip dr gittim .menogon verdi dr bakalım hayırlısı ya yerimseniben

allah gönlüne göre verir inşallah ama sperm artırmak için ilaçlar var yada keçi boynuzu kürü yap valla 2 aşılam denedim giden parama yanıyorum...2000 lira az değil..

ne çok vermişsin öyle ya 2000 çok . bana dr 160 tl dedi 20 muayeneye verdim bide iğnelerden ne kadar kesilir bilmiyom maaştan başkada para vermedim şimdilik. 160tl yi aşılamada verecem zaten.sen hangi ilaçları kullandın aşılamada.?

ya bana menogon ve çatlatma iğnesi yazdı ve krem vardı bide . senin bağlı olduğun sağlık güvencen yokmu bu kadar para verdin ya

ya bana menogon ve çatlatma iğnesi yazdı ve krem vardı bide . senin bağlı olduğun sağlık güvencen yokmu bu kadar para verdin ya

tatlım 5 kutu puregon bu kadar tuttu menagon vermedi doktor onda cok fazla katkı payı çıkmıyo....sadece menagondan cok fazla fayda göremedikleri için bunu veriyolarmış...

yok hiç bir sorun ama işte olmuyo ne yapalım bi kere hamile kaldım 600 e kadar cıktı sonra kanam başladı düşük oldu...takdir ilahi ne yaplım...

selam arkadaşlar giremedim yine sabahtan nete.doktora gittim.midemden bi sürü sikayetim var endoskkopi dediler çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…