benim 26'sında yapıldı ama bendeki belirti sayısı : 0
hiç bir değişiklik yok bende yani. test de yapmadım, doktorum 11 Ekim dedi kan testi için, o günden önce yapmam herhalde.
sen nasılsın peki? test yapmıştın galiba di mi?
ha sen daha regl olmadın yani... hafta içi sayfaları çok fazla dikkat ederek okuyamıyorum ama seni hatırladığım kadarıyla olmadı düşük çktı demiştin değil mi?..... o zaman adet günün geçsin 3-5 gün bekle olmazsan test yaptır geç yerleşmiştir inşallah.... yukarıda okuduysan benimki öyle olmuştu adet tarihim 27 eylülken 10 ekimi almıştı yani benimki biraz geç yerleşmişti....... umarım seninki de öyle olmuş göbişine mutluluk konmuştur....:CüvCüv:
canım 5 bence de çok iyi sayı bir sürü bebiş doğurmaya vaktin var maşallah
arkadaşlar herkese allah gönlünce verir inşallah.bende aşılama tedavisine yeni başladım. daha iğneleri kullanıyom 2. iğneyi yaptırdım.5. iğneden sonra dr gel dedi.çatlatma iğnesi ve aşılama kaç gün sonra yapılıyor acaba ??kaydirigubbakcemile3
canım hoşgeldin aşılaman şimdiden hayırlısı olsun dr yumurtalarının gelişimine bakıyor ortalama 18-20 mm olduklarında çatlatma iğnesi veriyor çatlatma iğnesinden yaklaşık 36 saat sonra da aşılama yapılıyor
hoşbulduk arkadaşım.benim bi çocuk var ilk evlendiğimde hemen hamile kalmıştım daha sonra spiralle korundum ama 2 yıldır korunmuyoz ve olmadı.normalde benim yumurtalarıma dr bakmıştı 3 ay önce 17 mm demişti ama eşimin sayıda düşme olduğundan olmuyor dedi dr. eşime iğne verdiler kullandı sonra sayıma gitmedi bende aşılama olalım diyip dr gittim .menogon verdi dr bakalım hayırlısı ya yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?