Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok hiç bir sorun ama işte olmuyo ne yapalım bi kere hamile kaldım 600 e kadar cıktı sonra kanam başladı düşük oldu...takdir ilahi ne yaplım...

arkadaşlar kan yaptırdım bugün yine negatif...ama hala adet olmadım. bende incir kürüyle keçiboynuzuna başladım bugün moralim bozuldu ama iki farklı kişiyle konuştum biri 8 kere biri de 6 kere aşılama yaptırmış 6 kere yaptıranın sebebsiz infertilite ve daha 26 yaşında ikiside tüp bebeğe başlamışlar.bu ay ikinciyi aşılamayı yaptırmaya karar vermiştim onlarla konuşunca vazgeçmiştim fakat aşılamadaki doktor ve hemşireler bir kere daha dene diye ısrar etti zaten rapor yok iğnede kullanmıyorum hapla 200 lira falan gidiyor karar veremedim tüp bebek için şubatı bekliycem mecburen rapor o zaman çıkıyor ama aşılama galiba gerçekten boş yani allahın takdiri ilk tutanda var ama kiminle konuştuysam aynı şeyi söylüyorlar hele bir de özeller ısrarla üst üste yapıyorlar para kazanmak için ben devlete gidiyorum valla o kadar para veremem zaten garantisi yok off kafam karışık ya şubatı bekliycem ya da 200 lira daha çöpe atıcam...

geçmiş olsun canım ya daha önce varmıydı bir sorun hemen endoskopi demişler..

sağol canım ya beni reflü şikayetlerim vardı ama başa cıkıyodum.mide bulantısı ve gaz şikayetiyle gittim hemen endoskopi dedi baskada bişiy demedi.üniversite hastanesinde.bende sinir oldum cıktım.zaten korkuyorum.

taktıkları spiral ertesi gün spirali hormonlu bir spiral %99 koruma garantisi var ertesi gün hapınında %95 korması var ve ne kadar erken içersen okadar etkisi oluyor ertesi gün hapı sadece halk arasındaki söylenişi tatlım

canım benim ne denilebilirki öyle haklısınki ben kendi derdime düştüm resmen olumsuz sonuçlarda her ne kadar kelimeler kifayetsiz kalsada kaderdaşlar olarak birbirimize destek olmak iyi geliyor insana iyi hissettiriyor umarım bu son negatif sonuç alışın olur gelecek seferde bebişini alırsın inşallah kucağına

yaa nasıl silkeledi beni bir bilsen zaten sağımda solumda öyle şeyler oluyorki sanki allah bak gör kendine sızlanma dercesine bana gösteriyor tamam yaaşadığım mide bulandırıcı yenilir yutulur bir lokma değildi ama artık aşmam gerekiyor senin annenler için durum çok daha zormuş bukadar tıp ilerlememiştide ve herşeyden önce bizim kadar şanslı değillerdi onların yaşadığı sıkıntılar daha ağırdı bence.Ama sonucu çok şükür sonucu iyi olmuş. spirali çıkartmama fikri bana çok iyi gelmişti her ay adet olduğumda üzülmeyecektim çünkü böyle bir beklentim olmayacaktı ve tamamen önüme bakacak çocuk faslını kapatacaktım bu beni iyi hissettirmişti ama eşim çok üzüldü bu kararıma onu okadar çok seviyorum ki onu üzmeye hakkım yok ve ona bunu yapamam herşeyden önce haketmiyor bunu ve tüp bebek yapmaya karar verdim allah sabır versin kolaylık versinki tekrar böyle bir mücadeleye girebileyim tabi allah hepimize kolaylık ve sabır versin canlarım benim

canım çok üzüldüm ama düşüyoruz ve kalkıyoruz yola devam ediyoruz tüm metobolizmamız sapıtıyor ama bu aşılama senide çok yıprattı çok yanılttı ve yordu allah bir sonrakinde net güzel ve gönül rahatlığı ile seni havalara uçuracak sonuç nasip eder inşallah

tatlım 5 kutu puregon bu kadar tuttu menagon vermedi doktor onda cok fazla katkı payı çıkmıyo....sadece menagondan cok fazla fayda göremedikleri için bunu veriyolarmış...

bende 5 kutu puregon 300 2 kutu pregnyl 5000 bir kutu ciriminal vaginal jele heyet raporlu olmasına rağmen 750 ödedim tüp bebek parası kadar para harcadım iki aşılamaya geçen ayda iki kutu puregon 600 ve 2 kutu pregnyl 5000 e 550 vermiştim

selam arkadaşlar giremedim yine sabahtan nete.doktora gittim.midemden bi sürü sikayetim var endoskkopi dediler çok korkuyorum.

canım bende kulak kristallerinin oynaması ile ilgili 2 hafta hastanede yatmıştım günde 4 kere konsültasyona geliyorlardı vertigom vardı ve yuttuğum her gıda gerisin geri geldiği için serumla besleniyordum ve birgün geldiler pat diye alıp bana hiç bir şey söylemeden (ben hastaneden kaçmak istiyordum eşim ve ailem zorla yatırıyordu sorsalar hayatta izin vermezdim) endoskopiye götürdüler. Hatta tam endoskopi sırasında kendime gelmiştim bir iki saniyeliğine ama hiç stres yapılacak bir uygulama değildi. Ben hazırlıksız olduğum halde okadar etkilenmemiştim. Bizim yaşadıklarımız yanında devede kulak kalır. Cenin pozisyonu ile yatırıp anestezi veriyorlar hiç bir şey hissetmiyorsun ağzına halka şeklinde plastik bir zımbırtı takıyorlar o seni hiç rahatsız etmesin bu sadece midene gönderilecek kameranın hortumunu ısırmaman için kesinlikle hiiiiiç endişe duymayacağın bir işlem rahat ol hiç bir şey duymayacaksın sonrasındada hiç bir etkisini hissetmeyeceksin geçmiş olsun umarım bir şey çıkmaz tatlım.

burp cum kararına öyle sevindim ki.kendini toparlammışsın belli yazdıklarından.evet bencil olamazsın çünki eşinide düşünmen lazım.çok ama çok sevindim.inşallah güzel sonuç alırsın.allahım yüzünü güldürsün.

doktor şikayetimi dinleyip bisürü tahlil ve endoskopi isteyince arkamı dönmeden kaçtım hastaneden.bıkmışım artık.beklerken cok kötü seyler gördüm.sükretmeliyiz yaradana.yaptırmam lazım bakalım bi doktora daha gideyim.bu üniversite hastaneleri biraz didik didik ediyolar insanı.bazen gereksiz diye düşünüyorum.bakalım.

savaşçılarını bırakmaman bana cok iyi geldi....

Aferın burpuma ya senden de bu beklenırdı zaten...... ÖptÜm canım.....

canım geçmiş olsun kendine çok iyi bak........

ya kızlar ben en son 30 ağustosta regl olmuştum kaç gün geçti hala tık yok ....... çok üzülüyorum ya .....sözde reglim düzene girmeye başlamıştı şimdi ne oldu da yine bekletiyor beni........ bu ay 5 kilo verdim eşimle iddiaya girip acaba o mu olumsuz etkiledi ki?

kızlar ben bugün progesteron sonucumu öğrendim, 12-13 çıkarken bu ay 31 çıktı.

birden fazla yumurtan olduğu için normal dedi doktorum.

yeşilcim sen yaptırdın mı?

kızlar sizin değerleriniz nasıl?

canım benden progesteron istemedi dr um gittiğimde sorucam ama neden istemediğini.
ama dayanamadım kan verdim bugün,yola gitme ihtimalim vardı ona göre hareket edicem.

canlarım ben bugün çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor yarın aşılamam var yumurtalarım çok iyi gelişmiş benim dr.um geldi baktı ve daha sonra 2 dr. daha baktı ve mükemmel dediler benim dr.um bana senden 3üz 4üz bekliyoruz diyo yani bu ay şansım daha çokmuş. ağlamak istiyorum ama nedenini bilmiyorum boşluktayım resmen napıcam bilemiyorum şu önümdeki 12 gün nasıl geçicek

canım bu kaçıncı aşılaman olucak kısmetse.ve umarım mükemmel geçer bebeklerin tutunur inş güzel haberlerini alırız.dualarımız seninle.şimdiden hayırlı olsun.hihoyyyt

hadi bakalım forumumuzun nazar BONCUĞU herşey gönlünce olsun.......

canım bu kaçıncı aşılaman olucak kısmetse.ve umarım mükemmel geçer bebeklerin tutunur inş güzel haberlerini alırız.dualarımız seninle.şimdiden hayırlı olsun.hihoyyyt

canım iyi dileklerin için çok teşekkür edyorum benim 3. aşılamam olucak kısmetse

Aferİn burpuma ya senden de bu beklenİrdİ zaten...... ÖptÜm canım.....

merhaba özlemcim,nasılsın? sen pek durumundan bahsetmiyosun bu aralar.okullar açılınca kafan dağılmaya başlamıştır.eskisi kadar düşünmüyorsundur heralde.keje de cok nete girmiyor heralde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…