yok hiç bir sorun ama işte olmuyo ne yapalım bi kere hamile kaldım 600 e kadar cıktı sonra kanam başladı düşük oldu...takdir ilahi ne yaplım...
selam arkadaşlar giremedim yine sabahtan nete.doktora gittim.midemden bi sürü sikayetim var endoskkopi dediler çok korkuyorum.
geçmiş olsun canım ya daha önce varmıydı bir sorun hemen endoskopi demişler..
canım endoskopiden korkma ben üç kere girdim sakin olursan bişey olmuyor
geçmis olsun
bitanem sana 2 şey sormak istiyorum bir tanede özelden msj atacağım;seni üzmek istemem ama spiral takmalarını anlamadım ayrıca ertesi gün hapı anında içilmiyor -ertesi sabah içiliyor;belli bir saatten sonrada 2.içiliyor akşamına-
kızlar beni merak edipte kimse yazmamış bişey..senağlama küstüm hepinize ben hep merak edip sizdeki gelişmeleri okumak için giriyorum foruma.kafamçokkarıştı ama beni hiç merak etmemişsiniz...neyse keje ve deniz35 hevesinizi kırmak istemem ama bi doktor sitesinde okumuştum dölleme olduktan 24 saat sonra bile kanda gebelik olup olmadığı çıkıyomuş.döllenmeden sonra hemen bhcg hormonu salgılanmaya başlanıyomuş...siz reglinizi bekleyin belkide stresten geç gelebilir...öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın.allah hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:inşallah ikinci ve son aşılamamız olur.....:Saruboceq:mafoldumbenopuyorumnanaktan
burpcum bu hikayeyi iyiki bulmuşsun çünkü bu kişiler benim hemşehrim ve ailem birebir tanıyor hiç aklıma gelmemişlerdi şimdi sen yazınca hatırlamış oldum...... bu çift benim ilçem boyabat'tan ....... gerçekten de çok yıprandılar ama bak mükafatlarını da aldılar... sen istanbul un göbeğinde vazgeçmişsin bak insanlar bir umutla nerelerden hemde kaç defa geliyorlar ..bu insanlar delimiydi hiç mi üzülmediler hiç mi yorulmadılar lütfen silkin ve kendine gel... ya ben bile 6 yılın sonunda olmuşum bizimkilerde ankarayı 2 evleri yapmışlar annemin kullanmadığı iğne almadığı kilo kalmamış ama bak şimdi 2 çocuğu var...herkes nerelerden gelip derman arıyorlar herşey senin elinin altında ve sen burun kıvırıyorsun hiç olacak şey mi tatlım ya...... hadi bakalım yola devam.......
canım bugün bir ebe arkadaşımla konuştum ilişki olduktan ya da aşılama vs. 5 gün sonra oluyormuş ama geç döllenme diye birşey varmış kısmet artık..yarında olmazsa gidicem benim telaşım ya kist oluştu çünkü hiç şaşmaz ameliyat oldum ondan sonra kaç aydır 28 günde bir sanki doğum kontrol ilacı kullanıyor gibi düzenli..ama yaptığım incir kürü geciktirdiyse bilemem..neyse bekliycez ...
tatlım 5 kutu puregon bu kadar tuttu menagon vermedi doktor onda cok fazla katkı payı çıkmıyo....sadece menagondan cok fazla fayda göremedikleri için bunu veriyolarmış...
selam arkadaşlar giremedim yine sabahtan nete.doktora gittim.midemden bi sürü sikayetim var endoskkopi dediler çok korkuyorum.
sağol canım ya beni reflü şikayetlerim vardı ama başa cıkıyodum.mide bulantısı ve gaz şikayetiyle gittim hemen endoskopi dedi baskada bişiy demedi.üniversite hastanesinde.bende sinir oldum cıktım.zaten korkuyorum.
kızlar ben bugün progesteron sonucumu öğrendim, 12-13 çıkarken bu ay 31 çıktı.
birden fazla yumurtan olduğu için normal dedi doktorum.
yeşilcim sen yaptırdın mı?
kızlar sizin değerleriniz nasıl?
canlarım ben bugün çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor yarın aşılamam var yumurtalarım çok iyi gelişmiş benim dr.um geldi baktı ve daha sonra 2 dr. daha baktı ve mükemmel dediler benim dr.um bana senden 3üz 4üz bekliyoruz diyo yani bu ay şansım daha çokmuş. ağlamak istiyorum ama nedenini bilmiyorum boşluktayım resmen napıcam bilemiyorum şu önümdeki 12 gün nasıl geçicek
canım bu kaçıncı aşılaman olucak kısmetse.ve umarım mükemmel geçer bebeklerin tutunur inş güzel haberlerini alırız.dualarımız seninle.şimdiden hayırlı olsun.hihoyyyt
hadi bakalım forumumuzun nazar BONCUĞU herşey gönlünce olsun.......
Aferİn burpuma ya senden de bu beklenİrdİ zaten...... ÖptÜm canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?