Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ya ben regl olmayı bekliyorum ama o da gelmedi daha ........ hemen 2. aşılamaya başlayacağım inşallah ....evet ya okul çok zamanımı alıyor okulun idaresi bende ee öyle olunca daha zor habire meb sitesinde dolaşıyorum o da yoğun bekle babam bekle canımı okuyor alt tarafı öğretmen kayıtı sınıf paylaşımı yapacağım sayfa habire hata veriyor canım sıkkın yani milli eğitim bir yandan yazıların cevabını istiyor...... öğrenci veli derken başımı kaldıracak zamanım olmuyor valla........ okulun işleri yoğun ama kendimi düşünmüyorum o nedenle rahatım ....... canım benim sen nasılsın.......

bebing canım ruh halin stresli yazıyor neden canım? stres yapacak ne var? o işi kafana takma bak herkes birşey olmuyor demiş ne kadar kasarsan o kadar sorun olur biliyorum zor ama yinede rahat ol bitanem.......

yeşilcim ya çok üzüldüm canım inşallah bir dahaki sefere.......

ya bu ayda kimsenin yüzü gülmedi inşallah önümüzdeki günler herkese uğur , huzur, mutluluk ve bebiş getirir.......ALLAHIM kimseyi böyle sınama ne olur.......

3 kere mi girdin canım.nasıl anlatırmısın merak ettim.seni uyuttularmmı?
kimisi çok zor diyor.ne yapsam bilemedim.

canım benim midemde ülser vardı kanama yaptı ve hastanelik oldum . daha sonrasında endoskopi çekildi bi hortumla mideye kadar iniliyo.sen karşıdan kameradan herşeyi görüyon zaten bayıltmadılar beni.canım acımadı dediğim gibi sakin ol mide bulanıyo tabi ama kısa sürüyo zaten. daha sonrasında 2 kere de kendim kontrol için isteyerek girdim endoskopiye. mideyi direk gösterdiği için tedavi daha iyi oluyo. ve ben şimdi midemden hiç şikayetçi deilim. allah şifa versin canım.yerimseniben

kızlar mrb aramıza katılan yeni arkadaşlar gelmiş...hoş geldiniz canlarım...boncuk 1985 hayırlısı olsun aşılaman oldu mu?bu senin ikinciydi galiba inşallah son olur...artık sayfalarımız şenlensin dimi...hep negatif negatif...bebing canım geçmiş olsun bende endoskopi oldum ama anestezi ile oldu 2 gün sancım oldu ama bende 2 tane yara çıktı ondan parça almışlar ve sancım oldu inşallah rahat geçer...(eşim askere gitmişti o zaman bir anda sıkıntıdan mide problemim çıktı)..özlemcim sen nasılsın umarım iyisindir msni halledemedin mi ekledim ben seni...öpüyorum hepinizi kendinze iyi bakın canlarım....

burpcum nasılsın bitanem umarım iyisinidr kendini toparladın mı?tekrar aşılama olcan mı önümüzdeki aya karar ne verdin...inşsllsh ysptıracağımız son aşılama olur.ben bu ay ara verdim doktorumu da değiştircem ve 13.gün gitcem genel kontrole belki kendiliğimden yumurtam olmuştur..öpüyorum seni kib bitanem....

deniz35 nasılsın canım görüşemiyoz...keşke sürpriz olsaydı da çıksaydı bebişin..kontrole git regl olmadıysan bi terslik olmasın kendine iyi bak üzülme ne olur...b undan sonraki aşılamalarımız son olur inşallah...

opuyorumnanaktan
canım ya hallettim 2 gün oldu ama seni göremedim 2 kişi kaydettim .......senin davetin yoktu bende msn ni hatırlayamadım tekrar gönder yarın 15 ten sonra okuldan gelince kaydedeyim bitanem ya...... senin yeşim diye mi yoksa başka bir adla mı yeşimgenç gibi hatırlıtorum ama öyle bir davet yoktu..........tekrar bakarım bugün hiç giremedim okulun işleri var onları halletmeye çalışıyorum ..... öptüm canım............opuyorumnanaktan

canım daha önce çocuğunuz olmuş daha sonra eşinin sperm sayısı düştüyse bence aşılamadan önce keçiboynuzu kürü gibi doğal yöntemler uygulasanız daha iyi olur gibi geldi bana

nihalcan arkadaşım bende menogon kullandım çok yakıyo kalçanı aci duyuyosun ama süper etkili iğne...benim 6 günde 14.5 mm büyüttü.3yumurtayla aşılamm yapıldı ama tutmadı...tabi iğneden değil.o görevini yaptı büyüttü...ama nasip işi allah inşallah yardım eder hepimize de fazla aratmaz....bu son aşılamamız olur inşallah...:Saruboceq:

özlemcim hemen eklersen msnim açık kabul edeyim bitanem....

burbcum canım gördüğüm kadarıyla kendini toplamaya başlamışsın inan çok sevindim herşey çok güzel olucak ümidimizi yitirmeyelim

bebing geçmiş olsun canım umarım endoskopiyi kolay bir şekilde geçirirsin benim de mide için dr a gitmem lazım ama bende korktuğum için gitmiyorum sen yaptırırsan nasıl geçtiğini bize de anlat olur mu

hormonlarımızla okadar oynanıyorki bu işlemlerle birde iş yoğunluğu eklenince bomba oluyor miilli eğitim sayfasıyla ilgili yaşadığın sıkıntıyı okadar iyi anlıyorumki asistanken öğrenci danışmanlıklarım vardı gerizekalı bir otomasyon programımız vardı orada 5 sn lik bir iş için bir hafta bilgi işleme git gel yapar halledemezdik nasıl bir karın ağrısıdır bilirim allah kolaylık versin tatlım

ya bu ayda kimsenin yüzü gülmedi inşallah önümüzdeki günler herkese uğur , huzur, mutluluk ve bebiş getirir.......ALLAHIM kimseyi böyle sınama ne olur.......

Aaaaaaaaammmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

sıkıntının yapmadığı ne varki ne varsa sıkıntıdan geliyor insanın başına

toparlamamamak eldemi tatlım insan nelere alışmıyorki gelecek ay tüp bebeğe karar verdik eşime dün spirali çıkartmaya karar verdiğimi söylediğimde yüz ifadesini bir görseydiniz sanki hamileyim dedim boynuma atladı hemen ilk adet tarihimde gideceğim hemde aynı kuruma gideceğim bir yıldırım bir yere iki kere düşmez mantığındayız zaten vicdan azabından el pençeler gideyimde biraz kapris yapayım onlara nasıl çalışmaları gerektiğini öğrensinler

kilo vermek etkiler tabi tatlım hem bu hormon yüklenmeleride etkiliyor iş yoğğunluğu derken sebepten bol ne var sen biraz rahatlamaya çalış tatlım iş yerleri bu iş için birebir ben eve girdiğim an olayları kurmaya başlıyorum yaşadıklarım geliyor aklıma iş yerinde unutuyorum.

sana bol şans diliyorum hemde benim dileyeceğim bol şans çok daha farklı olacak canı yanmış biri olarak diliyorumki herşey yolunda gitsin ve umarım hayırlı bir pozitif haberi ile sonuçlansın.

kızlar kan sonucumu öğrendim negatif mafoldumben

elbet bizlerde hayırlı pozitif sonuç alacağız şu mahfoldum ben deyişin tüm sıkıntılarımızı iki kelime ile anlatıyor evet defalarca mahfoluyoruz sonra yeniden kalkıyoruz ve tekrar deniyoruz eninde sonunda birgün yaşasıın diyeceğiz ama o aşamaya kadar defalarca mahfoluyoruz şöyle düşünelim bir gün yaşasın diyeceğiz ve bir daha mahfolmayacağız sadece veletlerin vermiş olduğu yorgunluktan mahfolacağız sanki birde matah bir şeymiş gibi istemiyormuyuz delirmiş olmalıyız

banada siz iyi geliyorsunuz
canım nedeni okadar belliki kaçmanın yıldık artık hastanelerden bıktık doktorlardan bıktık sürekli yapmamız gereken bir şeyler söylüyorlar keşke bu sıkıntın bebişten sonra olsaydı diyeceğim ama öncesinde halletsen iyi olur hamilelik mide şikayetlerini arttırabiliyor ve ilaç kullanamazsında dolayısı ile sıkıntın artar zaten bebişten önce sıkıntının olma nedeni bile gene bebiş olamamasının vermiş olduğu streestir stres mide asitini arrttırıyor ve mideye rahatsızlık veriyor sıkıntı en çok mideyi etkiliyor zaten geçmiş olsun canım sen sık dişini ve endoskopi işini hallet sonra daha çok sıkıntı yaşama hiç dert edilecek bir şey değil ürkme

Aferın burpuma ya senden de bu beklenırdı zaten...... ÖptÜm canım.....

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Son düzenleme:

gerçekten çok yakıyor bugün 3. iğneyi oldum ve iş yerindeyim oturunca çok acıyor aksama kadar ayakta dursam iyi olacak:))) benim normalde ilaç kullanmadan 17mm gelmişti yumurtam ya bu iğneler kocaman bi yumurta çıkarırsa :))) eşime keçiboynuzu pekmezi yedirdim ama eşim stres yapıyor ya içmiyor sonra sonrada dr pyrelyn mu ne bi iğneler verdi onları yaptırdı . kontrolde sayı yükselmişti devam dedi iğnelere ama son sayım için tahlil vermeye gittiğinde salak labarant tahlil numunesini kaybetmiş ve alamadı sonucu böylece eşim bidaha gitmem dr deyip bıraktı bu ay inşallah benim zorlamamla aşılamayı kabul etti . bakalım hayırlısı

canım 1 toz + 1 su mu vurunuyosun.ben 2 toz + 2 su kullandım zor büyüdü yani günlük 150 ml ama benim ilk tedavimdi belki sonrakinde daha az kullanırım...eşinin sperm değeri kaç ne problemi var.bizim toplam 60 milyn ama %30 hızlı ileri hareketli ondan dolayı aşılama yapıldı tutmadı...ikinci için 1 ay ara verdik ama eşine aşılamayı garanti olarak hissettirme tutmayınc dillerinden kurtulamıyosun aynı benim gibi.benim eşim hiç istemiyodu aşılamayı benim zorumla yaptık...bakalım 2.de ne yapcaz.hayırlısı olsun ama 17 mm yumurtaya menogonu 3 ve dah fazla gün vurdurursa büyük yumurtan karşına çıkabilir.ama bence doktorun 1 değil 1 den fazla yumurta elde etmek ve şansı yükseltmek için vurduruyodur...pregnl olursan korkma menogon kdr acıtmıyo ben çok korkmuştum açıkcası...gerçi fazla yumurtan olması bişeyi değiştirmiyo benim 3 tane büyük 1 tane de onlara yaklaşmış vardı ama tutmadı..allah nasip etmeyince olmuyo...inşallah senin ilkin tutar.msnde görüşmek istersen ekle...öptüm:asigimpuyorumnanaktan:hulya:

canım döllenme tehlikesi geçmiş midir spirali çıkartıyosun ya ondan sordum...çok sevindim inşallah tüp bebekte yüzün güler..aynı üzüntüyü yaşamazsın kız sevinmez mi eşlerimiz onlar aslında bizden çok üzülüyolar ama belli etmiyolar bizim için.benim eşim bebek odası mobilyalarına bile bakmaya başlamıştı...ama allah bize çok gördü o mutluluğu tutmadı gelemedi bebişimiz...öpüyorum seni kib canım moralini yüksek tut üzülme artık...olmuş ve ölmüşe çare yok malesefff.........opuyorumnanaktan:hulya::gitme:

benim 1+1 şeklinde vuruluyo.işin garibi dr bana hiç tahlil yapmadı.yani hormon tahlili felan yapmadı sadece göbekten adetin ilk günü ultrasyon baktı ve 3. günde iğnelere başladım.eşimin harekette problem yok ama sayıda düşme varmış. ama sayıyı tam bilmiyom dün sordum eşime kaçtı sayı dedim . oda tam hatırlamıyo 11 milyonmu ne galiba dedi.eşime dedim -zaten kesin olacak diye bişey deil aşılama.ya çevreden baskı alıyoz annem kaynana tarafım 2. çocuk olsun diyip tutturuyolar.yoksa allah oğluma can sağlığı versin çalışana 1 çocukta yeter.ona bile zaman ayıramıyoz çalışmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…