kızlar kan sonucumu öğrendim negatif mafoldumben
3 kere mi girdin canım.nasıl anlatırmısın merak ettim.seni uyuttularmmı?
kimisi çok zor diyor.ne yapsam bilemedim.
kızlar mrb aramıza katılan yeni arkadaşlar gelmiş...hoş geldiniz canlarım...boncuk 1985 hayırlısı olsun aşılaman oldu mu?bu senin ikinciydi galiba inşallah son olur...artık sayfalarımız şenlensin dimi...hep negatif negatif...bebing canım geçmiş olsun bende endoskopi oldum ama anestezi ile oldu 2 gün sancım oldu ama bende 2 tane yara çıktı ondan parça almışlar ve sancım oldu inşallah rahat geçer...(eşim askere gitmişti o zaman bir anda sıkıntıdan mide problemim çıktı)..özlemcim sen nasılsın umarım iyisindir msni halledemedin mi ekledim ben seni...öpüyorum hepinizi kendinze iyi bakın canlarım....
hoşbulduk arkadaşım.benim bi çocuk var ilk evlendiğimde hemen hamile kalmıştım daha sonra spiralle korundum ama 2 yıldır korunmuyoz ve olmadı.normalde benim yumurtalarıma dr bakmıştı 3 ay önce 17 mm demişti ama eşimin sayıda düşme olduğundan olmuyor dedi dr. eşime iğne verdiler kullandı sonra sayıma gitmedi bende aşılama olalım diyip dr gittim .menogon verdi dr bakalım hayırlısı ya yerimseniben
canım ya ben regl olmayı bekliyorum ama o da gelmedi daha ........ hemen 2. aşılamaya başlayacağım inşallah ....evet ya okul çok zamanımı alıyor okulun idaresi bende ee öyle olunca daha zor habire meb sitesinde dolaşıyorum o da yoğun bekle babam bekle canımı okuyor alt tarafı öğretmen kayıtı sınıf paylaşımı yapacağım sayfa habire hata veriyor canım sıkkın yani milli eğitim bir yandan yazıların cevabını istiyor...... öğrenci veli derken başımı kaldıracak zamanım olmuyor valla........ okulun işleri yoğun ama kendimi düşünmüyorum o nedenle rahatım ....... canım benim sen nasılsın.......
ya bu ayda kimsenin yüzü gülmedi inşallah önümüzdeki günler herkese uğur , huzur, mutluluk ve bebiş getirir.......ALLAHIM kimseyi böyle sınama ne olur.......
kızlar mrb aramıza katılan yeni arkadaşlar gelmiş...hoş geldiniz canlarım...boncuk 1985 hayırlısı olsun aşılaman oldu mu?bu senin ikinciydi galiba inşallah son olur...artık sayfalarımız şenlensin dimi...hep negatif negatif...bebing canım geçmiş olsun bende endoskopi oldum ama anestezi ile oldu 2 gün sancım oldu ama bende 2 tane yara çıktı ondan parça almışlar ve sancım oldu inşallah rahat geçer...(eşim askere gitmişti o zaman bir anda sıkıntıdan mide problemim çıktı)..özlemcim sen nasılsın umarım iyisindir msni halledemedin mi ekledim ben seni...öpüyorum hepinizi kendinze iyi bakın canlarım....
burpcum nasılsın bitanem umarım iyisinidr kendini toparladın mı?tekrar aşılama olcan mı önümüzdeki aya karar ne verdin...inşsllsh ysptıracağımız son aşılama olur.ben bu ay ara verdim doktorumu da değiştircem ve 13.gün gitcem genel kontrole belki kendiliğimden yumurtam olmuştur..öpüyorum seni kib bitanem....
ya kızlar ben en son 30 ağustosta regl olmuştum kaç gün geçti hala tık yok ....... çok üzülüyorum ya .....sözde reglim düzene girmeye başlamıştı şimdi ne oldu da yine bekletiyor beni........ bu ay 5 kilo verdim eşimle iddiaya girip acaba o mu olumsuz etkiledi ki?
canlarım ben bugün çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor yarın aşılamam var yumurtalarım çok iyi gelişmiş benim dr.um geldi baktı ve daha sonra 2 dr. daha baktı ve mükemmel dediler benim dr.um bana senden 3üz 4üz bekliyoruz diyo yani bu ay şansım daha çokmuş. ağlamak istiyorum ama nedenini bilmiyorum boşluktayım resmen napıcam bilemiyorum şu önümdeki 12 gün nasıl geçicek
kızlar kan sonucumu öğrendim negatif mafoldumben
burp cum kararına öyle sevindim ki.kendini toparlammışsın belli yazdıklarından.evet bencil olamazsın çünki eşinide düşünmen lazım.çok ama çok sevindim.inşallah güzel sonuç alırsın.allahım yüzünü güldürsün.
sıkıntımı paylaştığın için teşekkür ederim tatlım insan neye alışmıyorki boşuna demiyorlar başa gelen çekilir diye bu sabah gene yaşadığım olaylarla uyandım bugün izin günüm evdeyim şimdi çalışmam gereken makalelerim var onlarla oyalanıp günü geçirmeye çalışacağım sanırım işin sırrı faklı şeylerle ilgilenmek içten duan için teşekkür ederim allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah buradada hep birlikte bayram edelim
doktor şikayetimi dinleyip bisürü tahlil ve endoskopi isteyince arkamı dönmeden kaçtım hastaneden.bıkmışım artık.beklerken cok kötü seyler gördüm.sükretmeliyiz yaradana.yaptırmam lazım bakalım bi doktora daha gideyim.bu üniversite hastaneleri biraz didik didik ediyolar insanı.bazen gereksiz diye düşünüyorum.bakalım.
savaşçılarını bırakmaman bana cok iyi geldi....
Aferın burpuma ya senden de bu beklenırdı zaten...... ÖptÜm canım.....
nihalcan arkadaşım bende menogon kullandım çok yakıyo kalçanı aci duyuyosun ama süper etkili iğne...benim 6 günde 14.5 mm büyüttü.3yumurtayla aşılamm yapıldı ama tutmadı...tabi iğneden değil.o görevini yaptı büyüttü...ama nasip işi allah inşallah yardım eder hepimize de fazla aratmaz....bu son aşılamamız olur inşallah...:Saruboceq:
gerçekten çok yakıyor bugün 3. iğneyi oldum ve iş yerindeyim oturunca çok acıyor aksama kadar ayakta dursam iyi olacak:))) benim normalde ilaç kullanmadan 17mm gelmişti yumurtam ya bu iğneler kocaman bi yumurta çıkarırsa :))) eşime keçiboynuzu pekmezi yedirdim ama eşim stres yapıyor ya içmiyor sonra sonrada dr pyrelyn mu ne bi iğneler verdi onları yaptırdı . kontrolde sayı yükselmişti devam dedi iğnelere ama son sayım için tahlil vermeye gittiğinde salak labarant tahlil numunesini kaybetmiş ve alamadı sonucu böylece eşim bidaha gitmem dr deyip bıraktı bu ay inşallah benim zorlamamla aşılamayı kabul etti . bakalım hayırlısı
hormonlarımızla okadar oynanıyorki bu işlemlerle birde iş yoğunluğu eklenince bomba oluyor miilli eğitim sayfasıyla ilgili yaşadığın sıkıntıyı okadar iyi anlıyorumki asistanken öğrenci danışmanlıklarım vardı gerizekalı bir otomasyon programımız vardı orada 5 sn lik bir iş için bir hafta bilgi işleme git gel yapar halledemezdik nasıl bir karın ağrısıdır bilirim allah kolaylık versin tatlım
Aaaaaaaaammmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
sıkıntının yapmadığı ne varki ne varsa sıkıntıdan geliyor insanın başına
toparlamamamak eldemi tatlım insan nelere alışmıyorki gelecek ay tüp bebeğe karar verdik eşime dün spirali çıkartmaya karar verdiğimi söylediğimde yüz ifadesini bir görseydiniz sanki hamileyim dedim boynuma atladı hemen ilk adet tarihimde gideceğim hemde aynı kuruma gideceğim bir yıldırım bir yere iki kere düşmez mantığındayız zaten vicdan azabından el pençeler gideyimde biraz kapris yapayım onlara nasıl çalışmaları gerektiğini öğrensinler
kilo vermek etkiler tabi tatlım hem bu hormon yüklenmeleride etkiliyor iş yoğğunluğu derken sebepten bol ne var sen biraz rahatlamaya çalış tatlım iş yerleri bu iş için birebir ben eve girdiğim an olayları kurmaya başlıyorum yaşadıklarım geliyor aklıma iş yerinde unutuyorum.
sana bol şans diliyorum hemde benim dileyeceğim bol şans çok daha farklı olacak canı yanmış biri olarak diliyorumki herşey yolunda gitsin ve umarım hayırlı bir pozitif haberi ile sonuçlansın.
elbet bizlerde hayırlı pozitif sonuç alacağız şu mahfoldum ben deyişin tüm sıkıntılarımızı iki kelime ile anlatıyor evet defalarca mahfoluyoruz sonra yeniden kalkıyoruz ve tekrar deniyoruz eninde sonunda birgün yaşasıın diyeceğiz ama o aşamaya kadar defalarca mahfoluyoruz şöyle düşünelim bir gün yaşasın diyeceğiz ve bir daha mahfolmayacağız sadece veletlerin vermiş olduğu yorgunluktan mahfolacağız sanki birde matah bir şeymiş gibi istemiyormuyuz delirmiş olmalıyız
banada siz iyi geliyorsunuz
canım nedeni okadar belliki kaçmanın yıldık artık hastanelerden bıktık doktorlardan bıktık sürekli yapmamız gereken bir şeyler söylüyorlar keşke bu sıkıntın bebişten sonra olsaydı diyeceğim ama öncesinde halletsen iyi olur hamilelik mide şikayetlerini arttırabiliyor ve ilaç kullanamazsında dolayısı ile sıkıntın artar zaten bebişten önce sıkıntının olma nedeni bile gene bebiş olamamasının vermiş olduğu streestir stres mide asitini arrttırıyor ve mideye rahatsızlık veriyor sıkıntı en çok mideyi etkiliyor zaten geçmiş olsun canım sen sık dişini ve endoskopi işini hallet sonra daha çok sıkıntı yaşama hiç dert edilecek bir şey değil ürkme
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?