Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam burp seninde şu durumun amma karışık.bi netleşse artık iyi olucak.valla bana sıkıntı oluyor.

sorma yaa yılan hikayesine döndü dimi :))))) olabiliyormuş işte böyle durumlar oynatıyor beni valla ikinci hamileliğim inşallah iyi olacak böyle beni yormadan gelecek inşallah hepimizin ki öyle olacak

öyle çabuk geçiyorki anlamıyorsun bile
nasıl geçireceksin tabiki kocana naz yaparak öyle sperm vermeyle bitmemeli bu işler gerine gerine nazlan hamileliğin tadını çıkart :)))))))))))))))))))

valla doktor bana iki aşılama yeterli dedi devletin tüp bebeği ödemesi için, ama tüp bebekte ne kadarını ödüyor bilmiyorum.

e keyfinin yerine gelmesini engelliyecek olumsuz bir durum yokta onun için :) hadi cadolozlarımız gelipte bizi uykusuz bırakmadan kocişlerimizle son son keyif yapalım :)))))))))))))

doğru söze ne denir.......opuyorumnanaktan

canım devletin tüp bebeğin ne kadarını ödediğini hiç bilmiyorum ben henüz 2.aşılamaya başlıycam inşallah hepimiz aşılamalarla bebişlerimize kavuşuruz da tüp bebeğe gerek kalmaz

canım devletin tüp bebeğin ne kadarını ödediğini hiç bilmiyorum ben henüz 2.aşılamaya başlıycam inşallah hepimiz aşılamalarla bebişlerimize kavuşuruz da tüp bebeğe gerek kalmaz

inşallah canım ya sorun yokken sorun yarattık ........ bende hiç istemiyorum aslında ama herşey ALLAHTAN hayırlı yazılar yazmıştır inşallah hepimizede uğraşmayız...... çok yorucu bir dönemden geçiyoruz sabırlı olmamız lazım..... bir tür sabır sınavından geçiyoruz işte ne yapalım bunlar da bizim kaderimiz..........

öyle arkadaşım bir sınavdan geçiyoruz ve gerçekten sabırlı olmamız lazım sen de bu ay canını sıkma keyfine bak herşeyde bir hayır vardır bazen göremesek de :teselli:ben de uzun zamandır ilk kez adet olduğum için sevindim aşılamaya başlıycam için normalde ağlaya ağlaya geçirir olmuştum adetimin ilk gününü neyse oldum sonunda perşembe hormon testleriyle başlıyorum ben de maratona

sağol özlemcim adet sorunu yaşamıyorum aslında arada bir gecikmeler dışında ama her ay bu ay da hamile kalamadım diye düşünüp adet olduğumda ağlardım bu ay aşılamaya başlıycam için üzülmedim duaların için çok sağol Allah hepimize sabır versin bekleme süresince ve kucaklarımız boş kalmasın inşallah:CüvCüv:

3 aşılamadan sonra bir üniversite hastanesinde ya da eğitim hastanesinde veriliyor ve 1200 tl kadarını karşılıyor diye biliyorum

kizlar valla sabah gittim hamilelik testi aldim ama yapmaya cesaretim yok daha moralimide bozmak istemiyorum ama biryandanda merak ediyorum aceba oldumu olmadimi diyee digital hamilelik testi aldim en iyisiymis adetinin 6 gun oncesinden yapabiliyormusun.ama korkuyorum ya cikmazsa..

birteksen`cim benim aşılamada ilk ayım ama bir yıldır bebek için çabalıyorum her ay adetime yakın test değil testler alıyorum ve tek çıkan çizgilere inanmayıp bir de kan testi yaptırıyorum seni çok iyi anlıyorum ama şöyle düşün inşallah Allah bize bunu nasip edecek olumsuz bile çıksa o güzel güne bir gün daha yaklaşıyoruz kaydirigubbakcemile3

evet canim maalesef bende ayni senin gibi birak adetimi adetim gecikmezse bile bi umut diyee her ay test yapiyorum dusunebiliyomusun piskolojimi. yemin ederim bende piskoloji falan hic birsey kalmadi durup dururken agliyorum biri hamile olsun onun adina seviniyorum ama sanki duydugum anda dunyam basima yikiliyor kalbim aciyor sabaha kadar agliyorum....insallah allahim bizede o gunleri goster

walla hepimiz aynı demek ki geçen ay kullandığım ilaçlardan adetim bir alışveriş merkezinde yeğenime hediye almak için bir bebek mağazasına girdik ve bir bebek battaniyesi gördüm bir başladım ağlamaya zavallı eşimde ne yapacağını şaşırdı herkes bakıyor ama engel olamıyorum kendi kendime telkinlerde bulunuyorum umutlanmıycam diye bu arada 1 gün geciksin ya da olur ya yanlışlıkla başka bir nedenden midem bulansın hemen başlıyorum havalara girmeye neyse ahyırlısı diyelim öyle olsun

kızlar yarın 14. gün ve ne olduğu belli olacak. ama benim kan testi yaptırmaya gücüm yok. olumsuzu orada öğrenirsem milletin önünde zırıl zırıl ağlarım ve ben bunu kaldıramayacağım. bu nedenle oturup adetimi bekleyeceğim. bazıları 17. gün adet olmuşlar. pazartesiye dek bekleyeceğim. eğer olmazsam hamişim demektir. allahım inşallah...

canım inşallah güzel haberler verirsin de biz de umutlanırız ........ ama olmasada hiç ağlama çünkü hiçbir şey senden daha kıymetli değil....... alın yazımızda ne varsa onu yaşayacağız herşey ALLAHtan....... bu arada bende 16. gün olmuştum..... birde test yapsan çıkar ben o testlerin hiç yanlış çıktığını görmedim kendi adıma.....ben bekleyemiyorum evde varsa hemen yapıyorum sonuç negatif çıkıyor oturup ağlıyorum....ne yazıkki 1 defa pozitif gördüm o da kısmet olmadı....... umarım sen hamişsindir ben şimdiden heyecanlandım valla..........

canım benim hepimiz aynı durumdayız ve hamile kalana kadar bu durumdan kurtulamayız çünkü çok iç güdüsel bir duygu annelik......... hakkımızda hayırlısı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…