selam burp seninde şu durumun amma karışık.bi netleşse artık iyi olucak.valla bana sıkıntı oluyor.
yaaaaaaaa ben nasil bekliycem 10 gun daha yaaaaaa uff valla strese girdim bazen diyorumki yok yok bu sefer kesin oldu sonrada diyorumki kendi kendime fazla umutlanma diyorum ayy yok ben dayanamam 10 gun 7 gunde ben bi test yaparaim ama bu seferde idrarda cikmazsa iyicee kudururum yaaa bilmiyorum ama su bi kesin 10 gune daha coooooooooooooooooook var
canım bildiğim kadarıyla 3 defa aşılama yaptırdıktan sonra olmazsa tüp bebek masraflarını devlet karşılıyor.3 defa aşılama yapılmadan tüp bebek yapmak istediğinde devlet karşılamıyor masrafını sen ödüyorsun herşeyi
canım devlet ne kadarını ödüyor cidden merak ettim?
e keyfinin yerine gelmesini engelliyecek olumsuz bir durum yokta onun için :) hadi cadolozlarımız gelipte bizi uykusuz bırakmadan kocişlerimizle son son keyif yapalım :)))))))))))))
canım bildiğim kadarıyla 3 defa aşılama yaptırdıktan sonra olmazsa tüp bebek masraflarını devlet karşılıyor.3 defa aşılama yapılmadan tüp bebek yapmak istediğinde devlet karşılamıyor masrafını sen ödüyorsun herşeyi
canım devlet ne kadarını ödüyor cidden merak ettim?
canım devletin tüp bebeğin ne kadarını ödediğini hiç bilmiyorum ben henüz 2.aşılamaya başlıycam inşallah hepimiz aşılamalarla bebişlerimize kavuşuruz da tüp bebeğe gerek kalmaz
inşallah canım ya sorun yokken sorun yarattık ........ bende hiç istemiyorum aslında ama herşey ALLAHTAN hayırlı yazılar yazmıştır inşallah hepimizede uğraşmayız...... çok yorucu bir dönemden geçiyoruz sabırlı olmamız lazım..... bir tür sabır sınavından geçiyoruz işte ne yapalım bunlar da bizim kaderimiz..........
öyle arkadaşım bir sınavdan geçiyoruz ve gerçekten sabırlı olmamız lazım sen de bu ay canını sıkma keyfine bak herşeyde bir hayır vardır bazen göremesek de :teselli:ben de uzun zamandır ilk kez adet olduğum için sevindim aşılamaya başlıycam için normalde ağlaya ağlaya geçirir olmuştum adetimin ilk gününü neyse oldum sonunda perşembe hormon testleriyle başlıyorum ben de maratona[/QUOTEc
canım ya benimde adet sorunum oldu ama şükür geçti şimdilik.gerçekten zor bir dönem .. yzaını okuyunca güldüm kendi halim aklıma geldi... ilk adet olduğum zamanlar duruma alışamadığımdan keşke olmasam diye dua ederdim çocukluk tabi:) şimdi ise işin farkında bir birey olarak ALLAHım ne olur devam etsin derken buldum kendimi o zor günlerde... canım benim senin maraton inşallah zaferle sonuçlanır........dualarım isteyen herkese ulaşsın inşallah
birteksen`cim benim aşılamada ilk ayım ama bir yıldır bebek için çabalıyorum her ay adetime yakın test değil testler alıyorum ve tek çıkan çizgilere inanmayıp bir de kan testi yaptırıyorum seni çok iyi anlıyorum ama şöyle düşün inşallah Allah bize bunu nasip edecek olumsuz bile çıksa o güzel güne bir gün daha yaklaşıyoruz kaydirigubbakcemile3
kızlar yarın 14. gün ve ne olduğu belli olacak. ama benim kan testi yaptırmaya gücüm yok. olumsuzu orada öğrenirsem milletin önünde zırıl zırıl ağlarım ve ben bunu kaldıramayacağım. bu nedenle oturup adetimi bekleyeceğim. bazıları 17. gün adet olmuşlar. pazartesiye dek bekleyeceğim. eğer olmazsam hamişim demektir. allahım inşallah...
istanbulda yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun.umarım herkes iyidir....
walla hepimiz aynı demek ki geçen ay kullandığım ilaçlardan adetim bir alışveriş merkezinde yeğenime hediye almak için bir bebek mağazasına girdik ve bir bebek battaniyesi gördüm bir başladım ağlamaya zavallı eşimde ne yapacağını şaşırdı herkes bakıyor ama engel olamıyorum kendi kendime telkinlerde bulunuyorum umutlanmıycam diye bu arada 1 gün geciksin ya da olur ya yanlışlıkla başka bir nedenden midem bulansın hemen başlıyorum havalara girmeye neyse ahyırlısı diyelim öyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?