Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet ya epeydir yoktun hoşgeldin...öncelikle geçmiş olsun üzülme hem öyle oldu diye bizi de bırakma niye bırakıyorsun ki? bende öğretmenim evet küçükler hakikaten çok sevimliler dediğin gibi her an hayal kurarsın... yaşa gelince bende 29 yaşındayım öyle deme... hem bak bütün sanatçılar 30 un çok çok üstünde doğum yaptılar... gülben ergen 34 ten sonra 3 tane yaptı, pınar altuğ, deniz akkaya, çağla şikel, pelin körmükçü, açelya akkoyun vs şimdilik aklıma bunlar geldi ve doğru biliyorsam bunların hepsi 30 dan sonra bebek sahibi oldular... öyle düşünüp kendini strese sokma tabi bizi de... hayırlısı ile hepimizin olacak inşallah

canım ya çok güzel tarif etmişsin gerçekten lokumlar valla....... allahım inşallah bizede bu şekerlerden nasip eder.....kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar bebingcim ve burpcum cevaplarınız için çok teşekkür ederim bu ay hiç umudum yok ama belki bebiş sürpriz yapar gelir buda ufak bi umut işte allahım çok aratmadan versin bebişkerimizi inş...

günaydın canım. cumartesi tekrar ölçüme gittim benim dr izine ayrılmış baska dr baktı 2 yumurta var dedi şimdi de biri 12 biri 10mm olmuş ama 2 iğre daha yaptır dedi. 2 tane menogon iğne daha yaptım ve bugün yani 11.gün itibariyle aksam tekrar ölçüme gidecem bakalım hakkımızda hayırlısı.iyi dileklerin için tşk tatlım. inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür.bebişlerin sesiyle uykusuz geceler geçiririz inşallah bakalım :)

selam bugün doktora gittim 3 tane yumurta gelişmiş. perşembe bidaha gideceğim ctside aşılam olacak 4 kasıma kadar bekleyeceğim bu sefer bakalım nolcak hayırılısı

ya umutlarımız kah gidiyor kah geliyor içimiz bazen karamsar bazen kıpır kıpır ediyor zor bir süreçten geçiyoruz allah hepimize sabır hepimize güzel sonuçlar nasip eder inşallah

aman maşallah yumoşların kıvamı iyi hadi sana bebiş getirirler inşallah

kızlar nerdesiniz....
hiçkimse girmiyor mu artık

herkez harıl harıl bebiş çalışmalarındamı yoksa :)))))))))))))))))

selam bugün doktora gittim 3 tane yumurta gelişmiş. perşembe bidaha gideceğim ctside aşılam olacak 4 kasıma kadar bekleyeceğim bu sefer bakalım nolcak hayırılısı

aman harika artık 3 taneden biri tutar yauv bir güzel haber alırız inşallah

heralde herkes bebiş çalışmasında yaaa.aman olsun bu ay bebişler artık.

ooooo maşallah harika darısı benim başıma bende yarın kontrole gideceğim....... inşallah benimde o kadar vardır ..... ben ikiz istiyorum bu sefer kendimi aştım ya......kaydirigubbakcemile5

ne yapalım öyle yapıyoz ne yapcan millet bedava yapıyo bide biz üste para veriyoz öyle bi dokunuyoki.....para döküyoz habire ....yasakkelime

ne güzel söylemişsin valla........ millet istemese de oluyor biz istiyoruz olmuyor..... allahın işi işte sual olmuyor......

ooooo maşallah harika darısı benim başıma bende yarın kontrole gideceğim....... inşallah benimde o kadar vardır ..... ben ikiz istiyorum bu sefer kendimi aştım ya......kaydirigubbakcemile5

süpper darısı bizim başımıza bende cuma günü yumurta kontrolüne gidicem inşallah bir aksilik olmazda aşılama için tarih alırım hakkımızda hayırlısı artık...

kızlar test sonuçlarıma baktı dr um telfnla konuştuk tsh yüksek çıkmış ondan gebe kalamamışsındır dedi.bide bu çıktı başıma yani.9.8 çıktı dedi yanlış hatırlamıyorsam.haftaya tekrar baktırcam endokrinolojiye muayene olmam gerekiyormuş birde...oooof of.

ne yapalım öyle yapıyoz ne yapcan millet bedava yapıyo bide biz üste para veriyoz öyle bi dokunuyoki.....para döküyoz habire ....yasakkelime

nasıl ağır geliyor anlatamam sinir oluyorum insanlar biz bebek yapmaya karar verdik diyorlar gelecek ay pat müjde geliyor bu hiç adil değil

ikiz iste valla bir tane istedik olmadı iki tane isteyelim biri tutar belki hatta 4 üz isteyelim :)

süpper darısı bizim başımıza bende cuma günü yumurta kontrolüne gidicem inşallah bir aksilik olmazda aşılama için tarih alırım hakkımızda hayırlısı artık...

yeni denemeler bize hayırlı haberlerle döner inşallah

troitmi tatlım ?

kızlar slm dün başka doktora gittim yani değiştirdim drmu.alttan muayene etti ve vajinal usg ile baktı.geçen ay aşılamamda 3 yumurtam vardı hatırlarsanız yazmıştım size ondan 3 tanesi çatlamamış.büyüdükçe büyümüş 33 ve 44 mm olmuş.dr kist olmuş heran patlamak üzere dedi,canım nasıl sıkıldı yaa.bi de tahlillerime baktı ya sen nasıl polikistik oversin dedi şaşırdı hormonların çok güzel dedi.kollarıma baktı tüylenmeme hiç biri yok bende.adet olunca gitcem tekrar kan tahlili yapcak ama çok mükemmel bi dr bu valla hayran kaldım aynı arkadaşın gibi isminle hitap ediyo ve çok samimi...hiç dr demezsin valla.bi de dediki eşinin sperm değerleri iyimiş neden sana bu yaşta aşılama yapıldı dedi.dedim drmuz istedi.şaşırdı yani ben aşılama yaptırmayacağım nihayet o acıyı kabusu bi daha çekmeyeceğim inşallah normal yolla olur...

geçmiş olsun canım.kistlerin için tedavi önermedi mi? valla anlamıyorum her doktor ayrı bişi,y söylüyo ne garip diymi? inşallah bu doktor sana uğurlu gelir.bebişin hemen olur.

ne oldu ya yazdıklarım kabul etmiyo

[aman maşallah yumoşların kıvamı iyi hadi sana bebiş getirirler inşallah

sen iyi diyosun inşallah iyidir. ama benim ümitler tükeniyor.dün yapılan ölçümde 11. gün için 14 ve 12 dedi doktor. çarşamba bi daha gidecem. daha iyk aşılama ama doktora gitmek yordu beni ya .mafoldumben

hayırlısı canım ya inşallah güzel haberlerini alırız.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…