Arkadaşlar merhaba! uzun zamandır foruma giremedim...nasıl gidiyor tedaviler,umarım hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız:)) ben ağustosun 5'in de olmuştum aşılamamı,tabii negatif(
Dr.'um bir ay ar verelim demişti malesef iki ay oldu ama gidemedim.şu sıralar moralim çok bozuk,iş ,aile vs... tedavi olumsuz olur diye içimden gelmiyor,ama bir bebkli anne göreyim ,hamile haberi alayım içim yanıyor artık. mesleğim de anaokulu öğretmenliği,bütün gün çocuklarla beraberim .
o çocuklar annelerinden ayrılırken ağlıyorlar ya,benim de içim kan ağlıyor sanki,annelik nasıl bir duydu diye,çocuk kopamıyor annesinden. hepimiz bu duyguyu tadarız işallah,çok kafama takıyorum artık yaşım 30 oldu,zaman geçiyor diye(
ismimi özelden atacağım sana tatlım :) bööyle geğirik dimi :) daha şimdi görebildim bende bir koca var felaket düşkün bana evde olduğu sürece tuvalette bile tepemde hep birlikte birşeyler yapalım diyor şimdiye kadar şikayetim yoktu ama furumdan beri var :) yani forum için laptoppu alsam elime oda benimle birlikte okur vır vır konuşur kafamı karıştırır şimdi o uyanmadan kalktımda hemen baktım :))) bebişimizde ona çekerse yandım ben
ayy canım iyi tahammül etmişsin valla başka doktor sorun değil yaa bulursun allah hayırlı sonuç alabileceğin doktor çıkarır inşallah karşına ama ben hamile olmasına takıldım tabi çok eski demişsin 3 yıllık doktorun ama insan kendini kötü hissediyor hamilelerin yanında
heralde en kötü başa gelecek şeylerden biride hamile tüp bebek doktoru :)
canım bu paylaşımım inan hafifletti ama bendemi böyle oldu iğrenç bir şey bu spiral şimdide son kontrolden beri ipleri sarkıyor nasıl bir his biliyormusun iki uçlu uçurtma ipi dişine bağla uzun kısımlarını yut boğazında takılı kalırya aynı hissi aşağıda düşün nasıl batıyor ve huzursuz ediyor çıldırttı beni bana göre değilmiş hiç bu spiral yani bende nasıl tarif ettiysem delikafadulden
aman inşallah ağzından bal damlıyor Şeniz
o resimler nasıl biliyormusun özlem iki sandöviç ekmeğini bir sağa bir sola yapıştıracaksın sonra bir lokmada yutacaksın onları
allah onlardan daha lokum daha tatlı daha ballı daha sağlıklı daha hayırlı bebişler nasip eder sana ve bebek isteyen herkeze artık kucaklarımız boş kalmasın yukarıdaki duy artık sesimizi
CANIM 7.GÜN 10 MM OLDUĞU GÜZEL.AMA TABİ FAZLA YUMURTA ŞANSI ARTIRIYOR DİYO DOKTORLAR AMA BENİM 3 YUMURTAM VARDI AMA TUTMADI.ALLAH OL DERSE OLUYO YANİ 1 VEYA 5 YUMURTA DEĞİŞTİRMİYO SONUCU.BAK TÜPBEBEĞE BİLE %60 ŞANS VERİYOLAR O DA KESİN DEĞİL.DUA ETMEKTEN BAŞKA Bİ ÇAREMİZ YOK.YANİ TEDBİRİ BİZDEN TAKDİRİ ALLAHTAN MİSALİ.İNŞALLAH BİZİM GÜLMEDİ SENİN OLSUN GÜLER YÜZÜN.GELİŞMELERİ YAZ MUTLAKA...:Saruboceq puyorumnanaktan
günaydın kızlar bebingcim ve burpcum cevaplarınız için çok teşekkür ederim bu ay hiç umudum yok ama belki bebiş sürpriz yapar gelir buda ufak bi umut işte allahım çok aratmadan versin bebişkerimizi inş...
günaydın canım. cumartesi tekrar ölçüme gittim benim dr izine ayrılmış baska dr baktı 2 yumurta var dedi şimdi de biri 12 biri 10mm olmuş ama 2 iğre daha yaptır dedi. 2 tane menogon iğne daha yaptım ve bugün yani 11.gün itibariyle aksam tekrar ölçüme gidecem bakalım hakkımızda hayırlısı.iyi dileklerin için tşk tatlım. inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür.bebişlerin sesiyle uykusuz geceler geçiririz inşallah bakalım :)
kızlar nerdesiniz....
hiçkimse girmiyor mu artık
selam bugün doktora gittim 3 tane yumurta gelişmiş. perşembe bidaha gideceğim ctside aşılam olacak 4 kasıma kadar bekleyeceğim bu sefer bakalım nolcak hayırılısı
ya umutlarımız kah gidiyor kah geliyor içimiz bazen karamsar bazen kıpır kıpır ediyor zor bir süreçten geçiyoruz allah hepimize sabır hepimize güzel sonuçlar nasip eder inşallah
aman maşallah yumoşların kıvamı iyi hadi sana bebiş getirirler inşallah
herkez harıl harıl bebiş çalışmalarındamı yoksa :)))))))))))))))))
aman harika artık 3 taneden biri tutar yauv bir güzel haber alırız inşallah
heralde herkes bebiş çalışmasında yaaa.aman olsun bu ay bebişler artık.
selam bugün doktora gittim 3 tane yumurta gelişmiş. perşembe bidaha gideceğim ctside aşılam olacak 4 kasıma kadar bekleyeceğim bu sefer bakalım nolcak hayırılısı
ne yapalım öyle yapıyoz ne yapcan millet bedava yapıyo bide biz üste para veriyoz öyle bi dokunuyoki.....para döküyoz habire ....yasakkelime
ooooo maşallah harika darısı benim başıma bende yarın kontrole gideceğim....... inşallah benimde o kadar vardır ..... ben ikiz istiyorum bu sefer kendimi aştım ya......kaydirigubbakcemile5
ne yapalım öyle yapıyoz ne yapcan millet bedava yapıyo bide biz üste para veriyoz öyle bi dokunuyoki.....para döküyoz habire ....yasakkelime
ooooo maşallah harika darısı benim başıma bende yarın kontrole gideceğim....... inşallah benimde o kadar vardır ..... ben ikiz istiyorum bu sefer kendimi aştım ya......kaydirigubbakcemile5
süpper darısı bizim başımıza bende cuma günü yumurta kontrolüne gidicem inşallah bir aksilik olmazda aşılama için tarih alırım hakkımızda hayırlısı artık...
kızlar test sonuçlarıma baktı dr um telfnla konuştuk tsh yüksek çıkmış ondan gebe kalamamışsındır dedi.bide bu çıktı başıma yani.9.8 çıktı dedi yanlış hatırlamıyorsam.haftaya tekrar baktırcam endokrinolojiye muayene olmam gerekiyormuş birde...oooof of.
kızlar slm dün başka doktora gittim yani değiştirdim drmu.alttan muayene etti ve vajinal usg ile baktı.geçen ay aşılamamda 3 yumurtam vardı hatırlarsanız yazmıştım size ondan 3 tanesi çatlamamış.büyüdükçe büyümüş 33 ve 44 mm olmuş.dr kist olmuş heran patlamak üzere dedi,canım nasıl sıkıldı yaa.bi de tahlillerime baktı ya sen nasıl polikistik oversin dedi şaşırdı hormonların çok güzel dedi.kollarıma baktı tüylenmeme hiç biri yok bende.adet olunca gitcem tekrar kan tahlili yapcak ama çok mükemmel bi dr bu valla hayran kaldım aynı arkadaşın gibi isminle hitap ediyo ve çok samimi...hiç dr demezsin valla.bi de dediki eşinin sperm değerleri iyimiş neden sana bu yaşta aşılama yapıldı dedi.dedim drmuz istedi.şaşırdı yani ben aşılama yaptırmayacağım nihayet o acıyı kabusu bi daha çekmeyeceğim inşallah normal yolla olur...
nasıl ağır geliyor anlatamam sinir oluyorum insanlar biz bebek yapmaya karar verdik diyorlar gelecek ay pat müjde geliyor bu hiç adil değil
bende sinir oluyorum ilk seferinde hamile kalanlara.bide bi havayla söylüyorlar gıcık oluyorum.kıskanıyorum resmen.genelde böyle bi huyum yoktur.insanlardan bana ne derim.ama bu türleri fena halde kıskanıyorum işte....
ikiz iste valla bir tane istedik olmadı iki tane isteyelim biri tutar belki hatta 4 üz isteyelim :)
valla benim doktorun basına gelmiş 4 üz filan.aman o çok riskli bişiy.allah sağlıklı versin de bi tane de olur.ben cocukken filan 4 cocuk isterdim.bi sürü kardesi olsun kocaman bi aile olsun diye.ne bileyim bu kadar zor olcağını.
yeni denemeler bize hayırlı haberlerle döner inşallah
yine moraller bozuk bugun benim içiyorum içiyorum bitmiyo su ilaç ya.normalde 21 gün içilirdi bu verdikleri 28 gün içiliyo bi hafta daha uzatıyo.umarım bu ay kistten kurtulurum.alıp başımı gitmek istiyorum yaaa
troitmi tatlım ?
süpper darısı bizim başımıza bende cuma günü yumurta kontrolüne gidicem inşallah bir aksilik olmazda aşılama için tarih alırım hakkımızda hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?