kızlar test sonuçlarıma baktı dr um telfnla konuştuk tsh yüksek çıkmış ondan gebe kalamamışsındır dedi.bide bu çıktı başıma yani.9.8 çıktı dedi yanlış hatırlamıyorsam.haftaya tekrar baktırcam endokrinolojiye muayene olmam gerekiyormuş birde...oooof of.
kızlar slm dün başka doktora gittim yani değiştirdim drmu.alttan muayene etti ve vajinal usg ile baktı.geçen ay aşılamamda 3 yumurtam vardı hatırlarsanız yazmıştım size ondan 3 tanesi çatlamamış.büyüdükçe büyümüş 33 ve 44 mm olmuş.dr kist olmuş heran patlamak üzere dedi,canım nasıl sıkıldı yaa.bi de tahlillerime baktı ya sen nasıl polikistik oversin dedi şaşırdı hormonların çok güzel dedi.kollarıma baktı tüylenmeme hiç biri yok bende.adet olunca gitcem tekrar kan tahlili yapcak ama çok mükemmel bi dr bu valla hayran kaldım aynı arkadaşın gibi isminle hitap ediyo ve çok samimi...hiç dr demezsin valla.bi de dediki eşinin sperm değerleri iyimiş neden sana bu yaşta aşılama yapıldı dedi.dedim drmuz istedi.şaşırdı yani ben aşılama yaptırmayacağım nihayet o acıyı kabusu bi daha çekmeyeceğim inşallah normal yolla olur...
nasıl ağır geliyor anlatamam sinir oluyorum insanlar biz bebek yapmaya karar verdik diyorlar gelecek ay pat müjde geliyor bu hiç adil değil
ikiz iste valla bir tane istedik olmadı iki tane isteyelim biri tutar belki hatta 4 üz isteyelim :)
yeni denemeler bize hayırlı haberlerle döner inşallah
troitmi tatlım ?
burpcum senin avartarda değişmiş bende dayanamadım değiştirdim hem ikizim olamayacak malesef... tek bir çiçeğim var:) onu büyütüyorum şimdi bahçemde hani şu küçük prens vardı ya onun gibi .... bu arada kızım olursa gökçe olsun diyorum ne dersiniz?
kızlar slm dün başka doktora gittim yani değiştirdim drmu.alttan muayene etti ve vajinal usg ile baktı.geçen ay aşılamamda 3 yumurtam vardı hatırlarsanız yazmıştım size ondan 3 tanesi çatlamamış.büyüdükçe büyümüş 33 ve 44 mm olmuş.dr kist olmuş heran patlamak üzere dedi,canım nasıl sıkıldı yaa.bi de tahlillerime baktı ya sen nasıl polikistik oversin dedi şaşırdı hormonların çok güzel dedi.kollarıma baktı tüylenmeme hiç biri yok bende.adet olunca gitcem tekrar kan tahlili yapcak ama çok mükemmel bi dr bu valla hayran kaldım aynı arkadaşın gibi isminle hitap ediyo ve çok samimi...hiç dr demezsin valla.bi de dediki eşinin sperm değerleri iyimiş neden sana bu yaşta aşılama yapıldı dedi.dedim drmuz istedi.şaşırdı yani ben aşılama yaptırmayacağım nihayet o acıyı kabusu bi daha çekmeyeceğim inşallah normal yolla olur...
arkadaşlar merhaba ben kaç gündür kk ya girmiyordum ama sayfalar çok ilerlememiş herkes nasıl iyi mi
benim bu ay aşılama olmamıştı biliyorsunuz ama ben yine de ümitlenmiştim ama 34.günde (benim için normal gün)adet oldum bugün de 3.günüm ve dr a gittim bu ay sonu da İzmire gidiyorum farklı bir sağlık sorunum için tomoğrafi çekilecek onun için bu ay da erteledik dr duplaston gibi bir ilaç verdi adetlerimin daha düzenli daha erken olması için bu ay da aşılama kervanına katılamıyorum maalesef bu ay hamile kalsaydım bugün doğum günüm ve dün test yapıp öğrenmiş olcaktım ve bana doğum günü hediyesi gibi olacaktı kısmet değilmiş diyelim ama psikolojim çok kötü hergün mutlaka ağlıyorum insanın artık dayanamadığı bir nokta olur ya o noktadayım şu günlerde bu ay ara vermek belki iyi gelir bu arada beni listeden silebilirsiniz herkese iyi şanslar
keje nerelerde arkadaşlar... bilen varmı? epeydir görünmüyooo
bu arada bende dr dan yeni geldim yanıt yazayım derken kendimi unuttum...... bugün 7. günüm o kadar iğneye rağmen, dozuda 2 kat arttırılmasına rağmen 1 yumurta gelişmiş o da 10 mm dr iyi dedi.... ilk önce oluşmamış mı yoksa göremedim dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü dünyam karardı ..... biraz daha bakalım dedi ve nihayet 1 tane gördü..... bende ikiz istiyordum bir taneyi bile fazla görüyor rabbim...... neyse yani 1 tane olmuş ay olsunda 1 tane olsun ya sıkıldım valla git gel .... zaten olmazsa bir daha düşünmüyorum yaza kadar... yazın da tüp yaparız diyoruz .... allahım inşallah verirde bizi üzmez.... dr da dozu arttırdık ben senden birkaç tane bekliyordum ne kadar dirençli çıktı yumurtalıkların dedi ... sanırım biz direne direne kazanacağız.....
burpcum senin avartarda değişmiş bende dayanamadım değiştirdim hem ikizim olamayacak malesef... tek bir çiçeğim var:) onu büyütüyorum şimdi bahçemde hani şu küçük prens vardı ya onun gibi .... bu arada kızım olursa gökçe olsun diyorum ne dersiniz?
arkadaşlar merhaba ben kaç gündür kk ya girmiyordum ama sayfalar çok ilerlememiş herkes nasıl iyi mi
benim bu ay aşılama olmamıştı biliyorsunuz ama ben yine de ümitlenmiştim ama 34.günde (benim için normal gün)adet oldum bugün de 3.günüm ve dr a gittim bu ay sonu da İzmire gidiyorum farklı bir sağlık sorunum için tomoğrafi çekilecek onun için bu ay da erteledik dr duplaston gibi bir ilaç verdi adetlerimin daha düzenli daha erken olması için bu ay da aşılama kervanına katılamıyorum maalesef bu ay hamile kalsaydım bugün doğum günüm ve dün test yapıp öğrenmiş olcaktım ve bana doğum günü hediyesi gibi olacaktı kısmet değilmiş diyelim ama psikolojim çok kötü hergün mutlaka ağlıyorum insanın artık dayanamadığı bir nokta olur ya o noktadayım şu günlerde bu ay ara vermek belki iyi gelir bu arada beni listeden silebilirsiniz herkese iyi şanslar
canım anlamını bilmiyorum ama kulağa hoş gelen bir isim.hem deme bakıyım allah çok gördü filan diye.bi tane iki tane farketmez sağlıklı olsunn geç olsun güç olmasın.su an tedavidesin lütfen kafanı rahatlat.pozitif düşün.olucak de.o tak diye tuutturanlar varya hiç sallamıyorlar nevarki yapcaz olcak diyolar.biz cok ayrıntı biliyoruz sistemimizi etkiliyoruz kesin.köye filan gidip biraz yasamak lazım sanırım.
canım yaa nekadar büyümüşler onlar ağrı yapmıyormu sana inşallah bir an önce sağlıkla kaybolurlarda bebişe yer bırakırlar
diğğer güzel haberlere çok sevindim demekki ileri derece değil pco yaşında genç güzel haberler yakın inşallah
evet bu aralar görünmüyor umarız iyidir
aynı şeyleri banada söylemişti aradı taradı yokmu dedi sonra bir tane buldu aynı 7. gün o boyuttaydı sonra bir tane daha gelişti hiç canını sıkma bu arada sen tek yumurta ikizi duymadınmı birbirinin aynı tatlılıkta iki lokum :)
biri gökçe diğeri gökçen olacak ozaman tek yumurta ikizi :)
evet canım ben ömrü hayatım boyunca bukadar anormal olmamıştım psikolojim allak bullak oldum hemde okadar yumurta geliştirici hormonal ilaçların üzerine tam tersi etki yapacak ertesi gün hapı ve hormonlu spirali takınca tam anlamıyla depresyona girdim bende ağlayıp ağlayıp duruyorum. Bebek yapmaya ilk karar verdiğimde forumlardaki konuları okuduğumda hatunlarda ki ihtirası görüp şaşırıyordum tedaviye başladıktan sonra bendede ihtirasa dönüştü bu bebek meselesi çok fazla anaç bir tip olmasamda şimdi bambaşka duygular içinde kucağımızın boş kalmasına feryat figan ediyorum ve kesinlikle eminimki buna neden olan tedaviler allah yardımcımız olsun
kızlar bu arada ben geçen cuma ağrıdan kıvrana kıvrana hastaneye gitmiştim ya spiralin kanama yaptığını düşünüyordum meğer regl olmuşum anlamadım cünkü daha 10 gün vardı regl olmama işlemlerden dolayı erken gelmiş çarşamba ağrı ile kanamam oldu perşembe hiç bir şey yoktu ne ağrı ne kanama cuma gene ağrı ve kanama oldu spiral kanaması ağrısı dedim doktorda öyledir dedi ogünden beri kanama hiç kesilmedi kan kaybından ölücem halsizlikten ölüyorum heralde reglimdir aman serseme döndüm ben bu ay gelecek ay adet tarihimi nasıl hesaplayacağım ben şimdi birde kasımın ilk haftası yurt dışına çıkacağım eğer ona denk gelirse aralık ayına kalır tüp bebek tedavisi sıkıldım vallane zor işmiş bu işler
avatarımda tüpten çıkan bir velet var :roflol: -tatlicadiarzu-klava: gelemedilerki normal yollardan
gökçe ve gökçen ha iyi canım ya olursa düşüneceğim tek yumurta ikizini tabiki duydum ama ben bir kız bir erkek istiyorum ya o da öyle olmuyor... yalnız benzeyen isimleri çok karakteristik bulmuyorum eğer 2. olursa lina, ceylin, ayris gibi isimler var aklımda... erkek olursa da eymen, rüzgar,utku,sarp gibi düşünüyorum.... nasıl teyzesi?
burpum ya demek seninde öyle oldu zor gördü ha sen varya ilaç gibisin ..... bana öyle moral veriyorsun ki sana nasıl teşekkür etsem azdır..... ya bu süper inşallah benim de bir tane daha gelişir deyip aç gözlülük yapmak istemiyorum ama bir yanımda olsun diyor... eli kolu düzgün sağlıklı olsunda 1 tane olsun teyzesi... bu arada bu durum hangi aşılamanda oldu.... öptümmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?