nasıl ağır geliyor anlatamam sinir oluyorum insanlar biz bebek yapmaya karar verdik diyorlar gelecek ay pat müjde geliyor bu hiç adil değil
ikiz iste valla bir tane istedik olmadı iki tane isteyelim biri tutar belki hatta 4 üz isteyelim :)
yeni denemeler bize hayırlı haberlerle döner inşallah
troitmi tatlım ?
canım ya tiroit oluyor dimi? onun ilacı var hiç dert etme allah çaresi olmayan dert vermesin....... guatrın tedavisi mümkün hiç oflayıp puflama.......
canım niye böyle karamsar oldun kaç yaşındasın mahsuru yoksa..kendini bırakırsan diğer sağlık sorununuda çözemezsin ilk önce onu hallet ki bebiş için kafan rahat olsun bu arada doğum günün kutlu olsun tatlım hiç belli olmaz bir dahaki doğum gününde inşşşşşallahhhhhh bebişin kucağında olur..bol bol dua et allahım duaları geri çevirmez..kimseyi silmek falan yok herkes zaman buldukça burda sende kopma burdan sanada tedavinde iyi şanslar...
evet canım troit.
keje nerelerde arkadaşlar... bilen varmı? epeydir görünmüyooo
canım benim;uzun zaman giremedim gerçekten;eşim yurtdışına gitti;evişleri;yalnız bırakmamak için gelen arkadaşlar vs derken fırsatım olmadı desem yeridir;konulardanda epey kopmuşum;var mı yeniş haberleri bilmiyorum!Sen nasılsın canım:1hug::1hug:Bu arada beni sormuş olman bile duygulandırdı beni bitanem yaaa.s.
canlarım hepinize tşkler evet 2 si de solda olduğu için sancı yapıyo dr ilaç tedavisi vermedi zaten patlamak üzere dedi.iyice büyümüşler evet çok memnun kaldım drumdan inşallah bu dr bana umut olur normal yolla gelir bebğim.ama kendime güvenim arttı drun verdiği moralden dolayı.inşallah hepimiz bir an önce sonuç alırız kendinize iyi bakın...
evet canm.yarın sabahtan dr a gidicem bakalım inş kısa zamanda halledilir bende tedavime devam ederim.tedavasi mümkün ama zaman almasından korkuyorum.
denizcim teşekkür ederim bugün 32 yaşımı dolduruyorum ve ocak ayında da bebek olmayışının 3.yılı istediğimiz anda olsaydı şimdi 2 yaşında olacaktı canım diğer sağlık sorunumla ilgili problemim kalmadı ama kontrollerim devam ediyor belki bu son kontrol olabilir kasımda geldiğimde aşılamaya başlıyorum kısmetse çok yorum yapmasamda sizleri takip ediyorum dualarım sizlerle :Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
burpcum sana da teşekkür ederim canım bana her zaman destek e moral oluyorsun kaydirigubbakcemile2
yeşilcim sana da geçmiş olsun
özlemcim sen de istediğin gibi ikizlerine kavuşursun inşallah dualarımız seninle :Saruboceq:
ne güzel isimler düşünülmeye baslanmış.oh oh oh.bu cok guzel.
sizinle paylaşmak istediğim bişiy var.bende bi isim begeniyodum bunu bi arkadasımla paylaşmıştım ve o benden önce hamile kaldı ve benim begendiğim o ismi koyacakmış.nasıl üzüldüm anlatamam.çünki o koyunca artık ben koyamıcam...
canım benim;uzun zaman giremedim gerçekten;eşim yurtdışına gitti;evişleri;yalnız bırakmamak için gelen arkadaşlar vs derken fırsatım olmadı desem yeridir;konulardanda epey kopmuşum;var mı yeniş haberleri bilmiyorum!Sen nasılsın canım:1hug::1hug:Bu arada beni sormuş olman bile duygulandırdı beni bitanem yaaa.s.
canlarım hepinize tşkler evet 2 si de solda olduğu için sancı yapıyo dr ilaç tedavisi vermedi zaten patlamak üzere dedi.iyice büyümüşler evet çok memnun kaldım drumdan inşallah bu dr bana umut olur normal yolla gelir bebğim.ama kendime güvenim arttı drun verdiği moralden dolayı.inşallah hepimiz bir an önce sonuç alırız kendinize iyi bakın...
ne güzel isimler düşünülmeye baslanmış.oh oh oh.bu cok guzel.
sizinle paylaşmak istediğim bişiy var.bende bi isim begeniyodum bunu bi arkadasımla paylaşmıştım ve o benden önce hamile kaldı ve benim begendiğim o ismi koyacakmış.nasıl üzüldüm anlatamam.çünki o koyunca artık ben koyamıcam...
arkadaşlar sizin yaşadığınız ilde oldu mu bilmiyorum ama benim ağustosta sağlık ocağı aramıştı.bende vardır bunda bit yeniği diye düşünmüştüm.devlet niye aşı yapsın kesin tarihi geçecektir aşının diye düşünmüştüm.zaten acayip pimpirikliyim.gelicem diyip gitmemiştim aşıya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?