CANIM HANGİ AŞIYMIŞ O .... ben muş ta görev yaparken 5 doz yapılan bir aşı vardı ve oradada herkes o yıl aşılanmıştı.... ondan mı acaba...... ilkin oluyorsun 1 ay sonra 2. 6 ay sonra 3. 1 yıl sonra 4. 1 yıl sonra 5. ... böyle devam ediyordu benim dediğim o mu ?
pardon özlemcim aşının adını belirtmemişim kızamıkcık aşısı.33 ilde uygulanmış tek doz.temmuz ağustos aylarında.yani senin bahsettiğin değildir.
alya ismini beğeniyodum artık dum diyorum çünki o koyarsa artık beğenmicem.biraz ayşe arman severimde ben sanırım ondan sevmiştim bu ismi.
benim ismimdende cok var ama aynısını koyamam ya.
yarın büyük gün arkadaşlarla buluşucam sabah kahvaltısında.5 kişi 3 ü hamile tabi bilmiyorlar benim cocuk istediğimi.hatta istemiyorum sanıyorlar.onlar anlattıkça bana gelicekler yine.üf ya üffff
boşver bitanem ya öyle bilsinler bazıları neredeyse doğurana kadar saklıyorlar ...... sende kendini üzme bizimde yüzümüz gülecek elbet.... dualarım hepimizle inşallah kabul olur da minil meleklerimize kavuşuruz........
nbhn doğum günün kutlu olsun nice yaşlara....
inşallah canım istediğin gibi olur ama öyle düşünüp aceleci davranma biz ne kadar çok istersek o da o kadar geri kalıyor gelmiyor bence bazı şeyleri zamana bırakmak lazım........opuyorumnanaktan
ay ay ay benim arkadaşım yaşıyormuymuş ya......... valla artık polise haber verecektim bu kız kaçtı diye :) tekrar aramıza hoşgeldin........opuyorumnanaktan:dance:
Nbnh canım ya iyi ki doğdun nice güzel yıllara........
yarın büyük gün arkadaşlarla buluşucam sabah kahvaltısında.5 kişi 3 ü hamile tabi bilmiyorlar benim cocuk istediğimi.hatta istemiyorum sanıyorlar.onlar anlattıkça bana gelicekler yine.üf ya üffff
kızlar size bişey anlatayım moral olsun benim teyzemin kızı da pkolu bizim ailede var çoğunlukta kuzenlerde.hormon ve usg de pkolu olduğunu öğreniyo.sonra sıra rahim filmine geliyo bi çekiyolar tıkalı hem de çok kapalı denilcek kadar.sonra laparoskopi oluyo tüplerini açıyolar sonra adetini kan sulandırı ilaç ve vitaminle düzene sokuyolar.bi de glukofen veriyolar.sonra 3 defa aşılama yapıyolar puregon iğneyle büyütüyolar.ama aşılamalar tutmuyo.dr u dio 2 ay bi bekleyelim bakalım adetin gerçekten düzene mi girdi yoksa iğneler mi adet gördürüyo dio.2 ay düzenli adet görüyo sonra 3.ay adet tarihinden 5 gün geçiyo tamda ramazan ayında arefe günü temizlik yapacakmış koltuk falan kaldırıp temizlicekmiş.evde test varmış ya demiş gel ne de olsa evde var boş yere ağır kaldırma o kadar emek verdin dio.ama yok düşüncesiyle testi yapıyo ve pozitif meğersem oğluşuymuş.şimdi bebek doğdu 2,5 aylık çok mutlu.bana hep der moralini yüksek tut oluyo bende senin gibi umutsuzdum hele tüplerin kapalı olduğunu öğrenince dio...işte böyle gerçekler elbet bir gün bizimde olacak ama allah tüp bebeğe gitmeden nasip etsin.çünkü uğraştırıcı masrflı ve biraz can yakıcı bi olay...allah hepimize nasip etsin...
özlemcim güzel dileklerin için teşekkür ederim.çok olgun sevecen ve tatlı birisin burpta öyle.burda hepimiz bi aile olduk...dertlerimizi paylaşarak bunalımdan kurtulduk...allah bana ve sizlere herkese istediği zamanda nasip etsin...
kızlar size bişey anlatayım moral olsun benim teyzemin kızı da pkolu bizim ailede var çoğunlukta kuzenlerde.hormon ve usg de pkolu olduğunu öğreniyo.sonra sıra rahim filmine geliyo bi çekiyolar tıkalı hem de çok kapalı denilcek kadar.sonra laparoskopi oluyo tüplerini açıyolar sonra adetini kan sulandırı ilaç ve vitaminle düzene sokuyolar.bi de glukofen veriyolar.sonra 3 defa aşılama yapıyolar puregon iğneyle büyütüyolar.ama aşılamalar tutmuyo.dr u dio 2 ay bi bekleyelim bakalım adetin gerçekten düzene mi girdi yoksa iğneler mi adet gördürüyo dio.2 ay düzenli adet görüyo sonra 3.ay adet tarihinden 5 gün geçiyo tamda ramazan ayında arefe günü temizlik yapacakmış koltuk falan kaldırıp temizlicekmiş.evde test varmış ya demiş gel ne de olsa evde var boş yere ağır kaldırma o kadar emek verdin dio.ama yok düşüncesiyle testi yapıyo ve pozitif meğersem oğluşuymuş.şimdi bebek doğdu 2,5 aylık çok mutlu.bana hep der moralini yüksek tut oluyo bende senin gibi umutsuzdum hele tüplerin kapalı olduğunu öğrenince dio...işte böyle gerçekler elbet bir gün bizimde olacak ama allah tüp bebeğe gitmeden nasip etsin.çünkü uğraştırıcı masrflı ve biraz can yakıcı bi olay...allah hepimize nasip etsin...
canım teşekkür ederim iyi ki varsınız opuyorumnanaktan
canım dediğin gibi aceleci davranıyoruz ama maalesef tedaviler bile istediğimiz zaman olmuyor benim aşılama yine bir dahaki aya kaldı opuyorumnanaktan
kejecim nerelerdesin canım bende merak ettim bende çok giremiyorum bu sıralar kk ya temizliğe verdim kendimi ama habersiz bırakmayalım birbirimizi:1hug:
özlemcim teşekkür ederim canım bu doğum günümü beni doğuran annem ve babam hatırlamadılar yaşlanıyor muyum ne gerçi bende o gün dr a gidecektim ben bile unutmuşum :1hug:
canım böyle durumlarda Allah sabır versin hepimize ben de yaşıyorum aynı durumu bizde de abimin eşi hamile istediğimizi söylüyorum ama olmadığını bilmiyorlar ve durmadan bebek muhabbeti ay sonu memlekete gittimde yine ultrason görüntülerini izletirler zorla bebek odası bakıyorlar onu da gösterirler herhalde gitmeden içim acıyor valla ağlamasam bari dayanamayıp ağlasamda anlamazlar duygulandım zannederler hala olacağım için Çok üzgünüm çoook
evet canım troit.
canım benim;uzun zaman giremedim gerçekten;eşim yurtdışına gitti;evişleri;yalnız bırakmamak için gelen arkadaşlar vs derken fırsatım olmadı desem yeridir;konulardanda epey kopmuşum;var mı yeniş haberleri bilmiyorum!Sen nasılsın canım:1hug::1hug:Bu arada beni sormuş olman bile duygulandırdı beni bitanem yaaa.s.
oh canım iyi olduguna sevindim.valla epey meraklandım.insan bir bağ kuruyor.bir gün topikten cıksak bile haber verelim birbirimize ki meraklanmayalım.hayat bu hersey geliyo insanların basına.bende iyiiyim ilaçlarımı içiyorum dua ediyorum kistim geçsin diye.10 tane kaldı ilaç umarım 15 gune baslar yeni aşılama yolculuğum.
ne güzel isimler düşünülmeye baslanmış.oh oh oh.bu cok guzel.
sizinle paylaşmak istediğim bişiy var.bende bi isim begeniyodum bunu bi arkadasımla paylaşmıştım ve o benden önce hamile kaldı ve benim begendiğim o ismi koyacakmış.nasıl üzüldüm anlatamam.çünki o koyunca artık ben koyamıcam...
Kızlar bugün hastaneye gittim spiralimi çıkarttılar negatif sonucumu aldım çok şükür kan testimden. Birtek ben seviniyorumdur heralde böyle bir şeye kist oluşmuş doğum kontrol hapı başladım uzun protokol tüp bebek tedavisine başlıyoruz ama herşeyim karmakarışık oldu ertesi gün hapı ve spiralin etkisi ile 10 gün erken hasta oldum bana adetin 21. günü geldedi hangi gün olduuğunu o bile zor hesapladı 2 sinde kontrol olmam gerekiyormuş 2 sinde yokum diye 30 unda olacağım eğer kist yoksa 4 ünde ilaçlara başlayıp uuzun protokol tüp bebek tedavisine başlayacağım ama 4 ündede yurt dışında olacağım bilmiyorum havaalanında ilaçlarla ilgili bir sıkıntı çıkarmı reçetesinidee raporuda yanıma alacağım ama orada ilaçları nasıl muhafaza ederim bilmiyorum
Kızlar bugün hastaneye gittim spiralimi çıkarttılar negatif sonucumu aldım çok şükür kan testimden. Birtek ben seviniyorumdur heralde böyle bir şeye kist oluşmuş doğum kontrol hapı başladım uzun protokol tüp bebek tedavisine başlıyoruz ama herşeyim karmakarışık oldu ertesi gün hapı ve spiralin etkisi ile 10 gün erken hasta oldum bana adetin 21. günü geldedi hangi gün olduuğunu o bile zor hesapladı 2 sinde kontrol olmam gerekiyormuş 2 sinde yokum diye 30 unda olacağım eğer kist yoksa 4 ünde ilaçlara başlayıp uuzun protokol tüp bebek tedavisine başlayacağım ama 4 ündede yurt dışında olacağım bilmiyorum havaalanında ilaçlarla ilgili bir sıkıntı çıkarmı reçetesinidee raporuda yanıma alacağım ama orada ilaçları nasıl muhafaza ederim bilmiyorum
deniz35 bilmiyorum canım ilaca gerek yok o kendinden patlar kaybolur dedi dr.sonuçta benim yumurtam geçen aydan kalan.nette bi dra soru sordum cevaplamış sana kopyalıyorum yazdığını :Merhabalar...GEenellikle bu tarz kistler kendiliğinden gerileyerek kaybolmaktadır. Eğer yırtılırsa ağrı ve kanama riski olabilir. Şiddetli ağrınınz olursa doktorunuza gitmenizi öneririm...diye yazmış tatlım.önemli bişey olsa verirdi mutlaka ama dün gece sol tarafımda çok sancım oldu uyuyamadım sabah kalktığımda da ağrım oldu.sen neler yapıyosun msn de görüşemiyoruz seniş özlemi ve kejeyi göremiyorum...
canım hayırlı olsun inşallah bende yarın yumurta kontrolüne gidicem 11. gün bakalım ne olacak ama aşılama olsada benim hiç umudum yok bu sefer içimde heyecan kıpırtı hiç birşey yok hatta çok anlamsız geliyor.bugün tek güzel şey aşılamadan önce göğüslerim çok ağrıyordu gün almıştım bugüne filmi çekildim temizmiş allahım bir de o çıksaydı şükür ama inşallah bu dertlerimizden de en kısa zamanda kurtuluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?