- Konu Sahibi duygusalannee
-
Tmm canım.Bu takip bile heyecan verici.Bir de hergün aynı saatte yap genelde sabah yapman daha net sonuç verir.sabah 10 11 en uygun saatler
Hadi bakalım canım yskalamışsın.Allahım gönlüne göre versin inş.kızlar ne yapmalıyım olmuş mu bu ovulasyon testleri bu akşamı değerlendirmeli miyim yoksa yarın akşamımı ?
Merhaba Cnm Daha bugünlerde başlıyo yumurtlaman 25ine kdr sürer rahat :) iyi değerlendir :)kızlar merhababenim sat 5 ağustos bat 5 eylül bu ay ilk denememiz olucaktı olamadı orası ayrı neyse benim asıl sorucagım ctesi günü azıcık akıntım oldu dün daha çoğaldı bugünde devam ediyo yumurtlama zamanı mı acaba ondan mı akıntım oluyo hala bebiş için bu ay şans var mı dersiniz
aramızda 5 gün oynuyor senden 5 gün sonrayımkızlar merhababenim sat 5 ağustos bat 5 eylül bu ay ilk denememiz olucaktı olamadı orası ayrı neyse benim asıl sorucagım ctesi günü azıcık akıntım oldu dün daha çoğaldı bugünde devam ediyo yumurtlama zamanı mı acaba ondan mı akıntım oluyo hala bebiş için bu ay şans var mı dersiniz
Bende bu ay o şekilde düşünüyorum. Adet bitince ertesi gün başlayıp birer gün arayla ilişki. Bakalım inş :)kızlar. dün arkadaşımın annesiyle sohbet ediyorduk. 5 çocuğu var. kızım adetin bitince yatcen kalkcen yumurtlama o işte dedi :) eskiler diyorsa bir şey vardır diyorum. Galiba en güzeli adet bitince denemeye başlamak :)
canim teskkur eederimMerhaba Cnm Daha bugünlerde başlıyo yumurtlaman 25ine kdr sürer rahat :) iyi değerlendir :)
insallah pespese guzel haberler alirizaramızda 5 gün oynuyor senden 5 gün sonrayım
Hadi inşallah canım. Benimde bat 9 eylülMerhaba kızlar bende Eylül ayının bizim ayımız olmasını isteyenlerdenim bu ay 2. denememiz olacak bat 8 Eylül inşallah beklediğimiz haberleri paylaşırız buradan :)
ayy hadi bakalim benimde 5 eylulHadi inşallah canım. Benimde bat 9 eylül
Rica ederm Cnm :) hadi hayırlı haberler inş :)canim teskkur eederim
cvbin icin hadi insallah
Oh ne güzel sıralanmışız. İnşallah güzel haberler alırız bu ayayy hadi bakalim benimde 5 eylul
Ne güzel 1 gün var aramızda aynı zamanlarda heyecanlanacağız :)Hadi inşallah canım. Benimde bat 9 eylül
Ben akıntıdan sonra ikinci gün yumurtluyorum ondan koyu değildir belkiKızlar,benim olmamış di mi daha?Akıntım var anlamadım.
10 eylül de benim BatNe güzel 1 gün var aramızda aynı zamanlarda heyecanlanacağız :)
Anlamadım canım ne demek istedğini. Geçmiş midir şimdi? Şu an inanılmaz akıntım var ama içinde kırmızı kılcal damar gibi kan var. Yumurtlama gibi uzuyr ama bugünkü testim de negatif.Ben akıntıdan sonra ikinci gün yumurtluyorum ondan koyu değildir belki
İnşallah birlikte güzel haber veririz canımNe güzel 1 gün var aramızda aynı zamanlarda heyecanlanacağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?