Eylül ayı bizim ayımız olsun

Merhaba Cnm Daha bugünlerde başlıyo yumurtlaman 25ine kdr sürer rahat :) iyi değerlendir :)

aramızda 5 gün oynuyor senden 5 gün sonrayım

kızlar. dün arkadaşımın annesiyle sohbet ediyorduk. 5 çocuğu var. kızım adetin bitince yatcen kalkcen yumurtlama o işte dedi :) eskiler diyorsa bir şey vardır diyorum. Galiba en güzeli adet bitince denemeye başlamak :)

Bende bu ay o şekilde düşünüyorum. Adet bitince ertesi gün başlayıp birer gün arayla ilişki. Bakalım inş :)

merhaba kızlar :) bende dün aşılama yaptım. insallah tutarsa buraya yazarım. Rabbim isteyen herkese versin inşallah...

güzel anne adayları merhaba. aranıza yeni katıldım. 10 aylık evliyiim 2 aydırda bebiş çalışmalarına başladık. ilk ay negatif sonuç alınca hormon testi yaptırdım. prolaktin hormonum yani süt hormonum 45 cıktı. doktorum dostinox diye bir ilaç verdi bu hormonu düzenleyici olarak ; sat tarihim 25 temmuz bat tarihim 22 agustos kaldı mı adete 6 gün.heycanla bekliyorum ; adet belirtilerim normalde 10 gün önceden başlardı ve tam tamına 28 günde bir adet olurum yasım 23 ve bu zamana kadar hiç şaşmamıstır bu durumum. doktor kontrolumde yumurtalıklarım vs hersey normal cıktı şükür kistte yoktu. sırf su hormon yuzunden ister istemez sıkıntıya girdim ama arastırmalarıma göre benimki çokta yuksek bir deger degilmiş. şimdilik sol tarafımda iğne batmaları yasıyorum ; göğüslerimde damar belirginlesmesi var ve kabızlık basladı sık sık idrarada cıkmaya basladım ; acaba diyorum bebiş mi oluşuyorki.şimdiden isteyen herkesin kucagınıda yuvasınıda rabbim bebişlerle doldursun insallah.AYRICA bu karısımı uygulamaya basladım.

Çörek otu Bal Tarçın;

Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…