Eylül ayı ovulasyon testi yapanlar beraber takip edelim

Kızlar herkese merhabaa. Adetim 14 ekimde olacak. 27-28 Mayıs yumurtlamayı buldum 29 mayısta çatlamayı gördüm. Ama hiç bir şekilde değerlendiremedim çünkü evde değildik, bayağıda üzüldüm. 29 Mayıs akşamı iki taraflı kasık ağrım oldu bende dedim ki bir ovu. testi daha yapayım bir baktım C çizgisi ve t çizgisi aynı koyulukta. Bunlarda 30 mayısta yaptığım diğer testler. Bir kere çatlama olduktan sonra tekrar bunu yaşayan oldu mu ? Testlerime bakar mısınız ?

Eklentiler

• photo-output.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 25
Arkadaşlar çatlama oldu mu olmadı mı ya 19 Eylül adet ilk gunum 25 Eylül'de testi yapmaya basladim bugün 8.gun çok silik çıktı testim 2 defa yaptım ayni düzenli adet görüyorum erken çatlama mi oldu anlamadim pik görmedim çünkü

Eklentiler

• IMG_20251002_172131.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar merhaba , yumurtlama sonrası akıntınız nasıl oldu ? Yumurtlama sonrası 7.gün dünden beri akıntım kesildi yine gebelik yok sanırım

Kızlar yumurtlamadan sonra akıntım süt beyazısı gibi neye işaret ediyor hiç böyle bir şey olmamıştı

Kızlar yumurtlamadan sonra akıntım süt beyazısı gibi neye işaret ediyor hiç böyle bir şey olmamıştı
Bende bazen oluyor canım ama gebelikten değildi sende ilk kez oluyorsa umarım gebelik gerçekleşir. Ben 29 Ekim de piki gördüm bugün kasık ağrısı var her iki tarafta da bi de bel ağrısı sanki adet olacakmışım gibi aynı durumu yaşayan var mı?

Sizde de gebelik var sanırım gözünüz aydın

Olabilir canım bende de sancı oluyordu iki gündür geçti benim çatlama 29 eylül ama batma oluyor anlık bir geçiyor

Sen ne durumdasın canım

Sende de sanki adet olacakmışsın gibi bi durum var mı benim bacaklarım da ağrımaya başladı anlamadım
Yok canım değişik bir sancı geliyor anlık ama bilemedim ya önceki aylar bacaklarıma vurdu hep adet olmuştum ama herkeste farklı oluyor işte bazıları hiç hissetmiyor

Yok canım değişik bir sancı geliyor anlık ama bilemedim ya önceki aylar bacaklarıma vurdu hep adet olmuştum ama herkeste farklı oluyor işte bazıları hiç hissetmiyor
İnşallah yerleşmeden dolayı oluyodur ani sancıların, ben niye böyle oldum hâlâ anlamadım . Hepimiz aynı tarihte piki görmüşüz neredeyse umarım herkes müjdeli haberi alır bu ay

İnşallah yerleşmeden dolayı oluyodur ani sancıların, ben niye böyle oldum hâlâ anlamadım . Hepimiz aynı tarihte piki görmüşüz neredeyse umarım herkes müjdeli haberi alır bu ay
İnşallah canım inşallah bebişler süpriz için hazırlanıyorlardır güzel haberlerle gelelim

Canım bende de ilk defa böyle akıntı çok oldu Bir de sol kasık ağrım çok var başka da hiçbir şey hissetmiyor Bir de çok yorgunluk var bende Ben de 29'da Eylül de yumurtam çatladığı zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…