- 30 Eylül 2025
- 72
- 19
- 3
- 26
Bende de yumurtlama sonrası 4 gün oldu sonra kesildiKızlar yumurtlamadan sonra akıntım süt beyazısı gibi neye işaret ediyor hiç böyle bir şey olmamıştı
Bende bazen oluyor canım ama gebelikten değildi sende ilk kez oluyorsa umarım gebelik gerçekleşir. Ben 29 Ekim de piki gördüm bugün kasık ağrısı var her iki tarafta da bi de bel ağrısı sanki adet olacakmışım gibi aynı durumu yaşayan var mı?Kızlar yumurtlamadan sonra akıntım süt beyazısı gibi neye işaret ediyor hiç böyle bir şey olmamıştı
Ay benimde öyle canım ilk defa oluyor çok çok az ama böyle uzuyor küçük kremi gibiKızlar yumurtlamadan sonra akıntım süt beyazısı gibi neye işaret ediyor hiç böyle bir şey olmamıştı
Sizde de gebelik var sanırım gözünüz aydınBende bazen oluyor canım ama gebelikten değildi sende ilk kez oluyorsa umarım gebelik gerçekleşir. Ben 29 Ekim de piki gördüm bugün kasık ağrısı var her iki tarafta da bi de bel ağrısı sanki adet olacakmışım gibi aynı durumu yaşayan var mı?
Olabilir canım bende de sancı oluyordu iki gündür geçti benim çatlama 29 eylül ama batma oluyor anlık bir geçiyorBende bazen oluyor canım ama gebelikten değildi sende ilk kez oluyorsa umarım gebelik gerçekleşir. Ben 29 Ekim de piki gördüm bugün kasık ağrısı var her iki tarafta da bi de bel ağrısı sanki adet olacakmışım gibi aynı durumu yaşayan var mı?
Sen ne durumdasın canımKızlar merhaba geçen ay aşılama yaptırdım fakat olmadı 5 eylülde adet oldum şimdi ovulasyon testiyle takip ediyorum daha yumurtlama görmedim bu ayda olmazsa tekrar aşılama denicez
Ovulasyon takibi yapanlar varsa beraber yapalım
Ayy inşallah dediğin gibi olurSizde de gebelik var sanırım gözünüz aydın
Sende de sanki adet olacakmışsın gibi bi durum var mı benim bacaklarım da ağrımaya başladı anlamadımOlabilir canım bende de sancı oluyordu iki gündür geçti benim çatlama 29 eylül ama batma oluyor anlık bir geçiyor
Yok canım değişik bir sancı geliyor anlık ama bilemedim ya önceki aylar bacaklarıma vurdu hep adet olmuştum ama herkeste farklı oluyor işte bazıları hiç hissetmiyorSende de sanki adet olacakmışsın gibi bi durum var mı benim bacaklarım da ağrımaya başladı anlamadım
İnşallah yerleşmeden dolayı oluyodur ani sancıların, ben niye böyle oldum hâlâ anlamadım . Hepimiz aynı tarihte piki görmüşüz neredeyse umarım herkes müjdeli haberi alır bu ayYok canım değişik bir sancı geliyor anlık ama bilemedim ya önceki aylar bacaklarıma vurdu hep adet olmuştum ama herkeste farklı oluyor işte bazıları hiç hissetmiyor
İnşallah canım inşallah bebişler süpriz için hazırlanıyorlardır güzel haberlerle gelelimİnşallah yerleşmeden dolayı oluyodur ani sancıların, ben niye böyle oldum hâlâ anlamadım . Hepimiz aynı tarihte piki görmüşüz neredeyse umarım herkes müjdeli haberi alır bu ay
Canım bende de dünden beridir akıntım var yani çok bu sefer affedersinBende de yumurtlama sonrası 4 gün oldu sonra kesildi
Canım bende de ilk defa böyle akıntı çok oldu Bir de sol kasık ağrım çok var başka da hiçbir şey hissetmiyor Bir de çok yorgunluk var bende Ben de 29'da Eylül de yumurtam çatladığı zamanBende bazen oluyor canım ama gebelikten değildi sende ilk kez oluyorsa umarım gebelik gerçekleşir. Ben 29 Ekim de piki gördüm bugün kasık ağrısı var her iki tarafta da bi de bel ağrısı sanki adet olacakmışım gibi aynı durumu yaşayan var mı?
Canım böyle beyaz renginde aynı kremAy benimde öyle canım ilk defa oluyor çok çok az ama böyle uzuyor küçük kremi gibi
Benim de öyle iki gündür süt gibi rengi ve cok sıvı, suyla seyreltilmiş süt gibi geliyorKızlar yumurtlamadan sonra akıntım süt beyazısı gibi neye işaret ediyor hiç böyle bir şey olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?