Benim de öyle oluyor hadi hayırlısı olsun canımValla ara ara kısa süreli sancı oluyor başka da bişi yok sanırım erken daha
Sol kasığım batmaya başladı canım akşamdan bu yana kramp giriyor ani hareketlerde de giriyordu kaç gündür neyin nesi anlamadımBenim de öyle oluyor hadi hayırlısı olsun canım
Bu sabah yaptım benimde negatif. Adete 2 gün var daha ama olsa çıkardı diye düşünüyorumYaptım canım negatif sen yaptınmı
Ya canım akıtın çok mu az mı benimde dün akşamdan beri sol kasığım ara ara bide sağ bacağımda sızıntı oldu oturuyordum hadi hayırlısı canımSol kasığım batmaya başladı canım akşamdan bu yana kramp giriyor ani hareketlerde de giriyordu kaç gündür neyin nesi anlamadım
merhaba ben de laboquick ile takip ettim bu ay. Yumurtlama oluyor mu diye meraklıydım pcos yüzünden. Benim C bile bulanık oluyordu çok koyu bile olmuyodu. T çizgim de C kadar koyu olmuyodu. Akıntım 27-28-29'da olunca o günleri pik olarak düşündümBende. Koyulaşma göremiyorum bu testlerde diğer innovita testlerinde ise görünüyor bozukta değil testler 2028 son kullanma tarihi ve yeni aldım
sizin nasıl oldu pik göründü mü ? bi önceki yanıtımda attım ben testlerimi net bir koyuluk yok. C bile koyu çıkmıyor labodaKaçıncı günündesin canım bizde arkadaşla tam göremedik pik olucak gibi oldu ama olmadı acaba şuan piyasadaki testlerde mi bişey var ya
Evet kurumuş pek anlayamadım ama 28 i pik gibi duruyormerhaba ben de laboquick ile takip ettim bu ay. Yumurtlama oluyor mu diye meraklıydım pcos yüzünden. Benim C bile bulanık oluyordu çok koyu bile olmuyodu. T çizgim de C kadar koyu olmuyodu. Akıntım 27-28-29'da olunca o günleri pik olarak düşündüm
10 dk içerisinde baya T de koyuydu C gibi ama kurudukça bu hale geldi. Bi daha ovülasyonda labo kullanmamayı düşünüyorum, inşallah bu ay hepimizin tutarEvet kurumuş pek anlayamadım ama 28 i pik gibi duruyor
Evet rahatça gördüm silikleşmeyi de gördüm ama negatif bu ay10 dk içerisinde baya T de koyuydu C gibi ama kurudukça bu hale geldi. Bi daha ovülasyonda labo kullanmamayı düşünüyorum, inşallah bu ay hepimizin tutarsizin nasıl oldıu pik görüldü mü rahatça
kötü bi manifest yapmak istemiyorum ama bu ay olmazsa innovita denicemEvet rahatça gördüm silikleşmeyi de gördüm ama negatif bu ay
Evet canım malesef olsa çıkardı ikimizdede benimde 2 gün kaldı nasip değilmiş bu ayBu sabah yaptım benimde negatif. Adete 2 gün var daha ama olsa çıkardı diye düşünüyorum
başkalarında da böyle oldu mu acaba sağlıksız yumurta vs diyen çok oldu.Bende bidaha laboquick almayı düşünmüyorum innovitada hiç böyle bişey yaşamamıştım
Ben doktora başlıcam tekrardan artık doktor 2 ay olmazsa gel demişti bu ay gidiyorum tekrardan doktoraEvet canım malesef olsa çıkardı ikimizdede benimde 2 gün kaldı nasip değilmiş bu ay
Belki bu ay yumurtlamamış olabilirsin, yumurta yeteri kadar büyümemiş olabilir bunlarda ihtimal dahilinde ama ben yinede teste bi problem olduğunu düşünüyorum bi kaç arkadaşta aynı problemi yaşadı belkide piyasadaki testlerde bişey vardır innovitada gayet koyulaşma pik ve silikleşmeyi net bi şekilde anlıyordumbaşkalarında da böyle oldu mu acaba sağlıksız yumurta vs diyen çok oldu.bat'a benim daha 10 gün var neler olacak bilmiyorum. İnnovita daha mı hassas acaba
Git canım bencede erteleme bende adet olunca gidicem tekrar aşılamaya başlıcamBen doktora başlıcam tekrardan artık doktor 2 ay olmazsa gel demişti bu ay gidiyorum tekrardan doktora
Sen ne zamandır istiyordun canım daha önce gebelik yaşadınmı ilk çocuk içinmi yoksaBen doktora başlıcam tekrardan artık doktor 2 ay olmazsa gel demişti bu ay gidiyorum tekrardan doktora
Akıntım az geliyor canım silince oluyor normal de de akıntım çok olmaz benim ama bilemedimYa canım akıtın çok mu az mı benimde dün akşamdan beri sol kasığım ara ara bide sağ bacağımda sızıntı oldu oturuyordum hadi hayırlısı canım
3 transferim var en sonuncu tuttu ama düşük oldu 1 yıldır tüp bebek sürecindeyim. Sebepsiz benimde bi sorun yok ama stres maşallah KocamanSen ne zamandır istiyordun canım daha önce gebelik yaşadınmı ilk çocuk içinmi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?