Ayy inşallah vardır canım ilk kez mı Ovülasyon kullandın. senin de güzel haberlerini bekliyor olucamCanım bende de ilk defa böyle akıntı çok oldu Bir de sol kasık ağrım çok var başka da hiçbir şey hissetmiyor Bir de çok yorgunluk var bende Ben de 29'da Eylül de yumurtam çatladığı zaman
Benim kide aynısı oluyorBenim de öyle iki gündür süt gibi rengi ve cok sıvı, suyla seyreltilmiş süt gibi geliyor
Evet canım bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım hayırlısı bakalım 13 Ekim'de bat tarihimAyy inşallah vardır canım ilk kez mı Ovülasyon kullandın. senin de güzel haberlerini bekliyor olucam
Herkes yumurtlama akıntısına yumurta akı kıvamında renginde diyor, benimki bildiğin süt kıvamında anlamadım yaniBenim kide aynısı oluyor
Bilmiyorum canım ya vallahi ben de ilk defa böyle bir şeyle karşılaştımHerkes yumurtlama akıntısına yumurta akı kıvamında renginde diyor, benimki bildiğin süt kıvamında anlamadım yani
Benim de Bat 13 EkimEvet canım bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım hayırlısı bakalım 13 Ekim'de bat tarihim
Benimde öyle canımCanım böyle beyaz renginde aynı krem
Canım Allah büyüktür İnşallah tutar zaten o zaman yumurtlamanın olduğu günBenim de Bat 13 Ekimbende ilk kez kullanıyorum ama ben Pikden bir gün öncesini ve çatlama gününü değerlendirdim pek umudum yok gibi çünkü yumurtlama gününü değerlendiremedim
İnşallah hamile kalırız ya Allah isteyen herkese nasip etsinBenimde öyle canım
Canım Bir de hafif sarımsı leke de var bir de sanki göbek deliğim de ağrıyor karnımı aşağı kadar sizde de var mı kızlar bu belirtilerBenimde öyle canım
İnşallah hamile kalırız ya Allah isteyen herkese nasip etsin
Olabilir canım belirtiler gebelik belirtisi ama hayırlısı ya bat ne zaman seninCanım Bir de hafif sarımsı leke de var bir de sanki göbek deliğim de ağrıyor karnımı aşağı kadar sizde de var mı kızlar bu belirtiler
İnşallah canım ya benim de 13 Ekim bat tarihimOlabilir canım belirtiler gebelik belirtisi ama hayırlısı ya bat ne zaman senin
Benim de 14 ekim canım aynıyız hadi güzel haberler verelim bu ayİnşallah canım ya benim de 13 Ekim bat tarihim
İnşallah canım ya en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırızBenim de 14 ekim canım aynıyız hadi güzel haberler verelim bu ay
Amin canım inşallahİnşallah canım ya en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız
Canım senin belirtilerin neler daha önce hiç gebelik yaşadın mıAmin canım inşallah
Yaptım canım negatif sen yaptınmı
Bugün test yaptım ama negatif çıktı canım olmadı galiba bu aydaSen ne durumdasın canım
Valla ara ara kısa süreli sancı oluyor başka da bişi yok sanırım erken dahaCanım senin belirtilerin neler daha önce hiç gebelik yaşadın mı
Bat ne zaman dı senin canım belki erkendir hemen umutsuzluğa kapılma yaBugün test yaptım ama negatif çıktı canım olmadı galiba bu ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?