Eylül ayı ovulasyon testi yapanlar beraber takip edelim

Şimdi kaç günün var canım benimde 5 gün geçti ama zaman geçmek bilmiyor vallahi her aşaması stresli keşke 1 gün yapıp öğrenebilsek
Şimdi daha belirgin canım emin olmak için akşamda yapmıştım karıştı tekrar yapıştırdım sırayla
4 gün kalmış yumurtlamaya takvime göre yarın yada diğer gün yumurtlama olması lazım önceki ay yaptığıma göre

Eklentiler

• IMG_4195.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 69
O zaman yakın zamanda görürsün pik canım dikkatli ol aynı saatlerde yapmaya çalış testi aman kaçırma

Kızlar hangisi pik anlayamadım yardım eder misiniz test laboquick

Eklentiler

• 1000112986.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 39
  • 1000113009.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 49
Canım naptın piki görebildinmi?

İnşallah canım ama 26dada pik var sanki dün tekrarladınmı silikleşmi testin bugünüde değerlendir istersen
26 da en sondaki gibi oldu . Eşimin işi nedeniyle değerlendiremedik bende dünden hastayım boğazım ağrıyor

Eklentiler

• 1000113058.webp
    19 KB · Görüntüleme: 42
İnşallah canım bende dpo 8 şuan zaman geçmiyor bir an önce öğrenmek istiyor insan
Ayy az kalmış canım 10 olunca erken gebelik yap bakalım çıkmazsa 2 gün sonra tekrarla ayy hadi inşallah güzel hayırlı haberlerini bekliyorum

Arkadaşlar adettim 13 Eylül de girdim ovulasyon testi nede 12 gün de başladım hepsi pik çıkıyor bı türlü anlamadı yardımcı olurmusunuz lütfen

Eklentiler

• IMG_20250928_172848.webp
    24 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…