Belki gaz sancısı falandır yumurtlamada o kadar şiddetli olucağını sanmıyorum silikleştimi testinizAkinti 3 gun onceden filan basladi dun pik oldu ama aksam siddetli bi agri yasadim ne oldu anlamadim bakalim hayirlisi insallah
Evet siliklesti, cok yogun gaz vardi ama kasiklarim belim heryerim agridi bi kac saatBelki gaz sancısı falandır yumurtlamada o kadar şiddetli olucağını sanmıyorum silikleştimi testiniz
Yaptım canım ben bugün pik i gördümNaptın canım yaptınmı ben bugün yapmadım artık saldım gitti ya testte mi bişey var bende mi bişey var anlamadım
Adetin kaçıncı günü basladiniz hangi saatlerde yaptınız acabaYaptım canım ben bugün pik i gördümyarın bi daha bakarım kırılma olacak mı
Canım ben 8. Gün başladım yapmaya öğlen 11:30 gibi yaptım koyulaşma gördükçe günde 2 kere ye çıkardım 11:30 ile 16:30 gibi baktım bugün 14. Gün pik i gördüm dünle bugün 3 er kere yaptım kacırmayayım diye.Adetin kaçıncı günü basladiniz hangi saatlerde yaptınız acaba
Bende ilk defa yapicam bakalım artık teşekkürlerCanım ben 8. Gün başladım yapmaya öğlen 11:30 gibi yaptım koyulaşma gördükçe günde 2 kere ye çıkardım 11:30 ile 16:30 gibi baktım bugün 14. Gün pik i gördüm dünle bugün 3 er kere yaptım kacırmayayım diye.
Dene bakalım:)Bende ilk defa yapicam bakalım artık teşekkürler
Ne zaman yaparsanız yapın ikinci çizgi ovulasyon testinde her zaman çıkar döneme göre daha koyu yada daha silik olurKizlar bi soru sorucam reglime 3 gun kala lh testinde çizgi cikar mi 27 sinde bekliyorum.
Dün mü gördün canım sen pikiDene bakalım:)
Gördüm canım dün akşam bugün de silikleşti onu da gördüm senin durum nasılDün mü gördün canım sen piki
Sıvı alımını kesiyomusun canım belki ondan kaynaklıdırKızlar bir gebenin günlüğü kullananlar var mı aranızda koyulaşma görünmüyor çok fazla
Beklemedeyim bende canım bugün 5. Gün zaman geçmiyorGördüm canım dün akşam bugün de silikleşti onu da gördüm senin durum nasıl
Daha pik olmamış yarın görürsünüz belki bugünü beklesenizde olurKızlar bu da benimki , yarını da bekleyeyim öyle İlişkiye gireyim dedim , doğru mu yapıyorum acaba
Kesiyorum canım valla çok silik çıkıyor ya umarım anlayabilirimSıvı alımını kesiyomusun canım belki ondan kaynaklıdır
Anlarsın canım cok koyu oluyor farketmemek imkansız eşim bile anlıyorKesiyorum canım valla çok silik çıkıyor ya umarım anlayabilirim
He o zaman anlarım kız az kaldı zaten bakalım ne zaman yumutlamam olacakAnlarsın canım cok koyu oluyor farketmemek imkansız eşim bile anlıyor
Düzenli adet görüyorsan uygulamada yazandan 1-2 gün oynuyor en fazla ordan tahmin yürütürsün ben senin fotoğraftan çok anlayamadım döngünüHe o zaman anlarım kız az kaldı zaten bakalım ne zaman yumutlamam olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?