Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Sup3risi

Hosgeldin bebegim❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
3.112
2.267
133
Hadi kizlar gecen ay olmadi madem bu ay bu temiz sayfadan devam edelim gecen ayin bizde biraktigi üzüntüyü, hayal kirikligini bir kenara birakip önümüze bakalim birbirimize destek olalim meleklerimiz göbislerimize düsene kadar ve sonrasinda kucaklarimiza alana kadar. Simdiden tesekkürler :KK66:

Son düzenleme:
Kizlar ya dün ögleden sonra isten geldim dedim 5 dk gözlerimi kapatiyim bi kahve iciyim orda dalmisim bi actim gözümü esim tepemde neyse aksam oldu 8.5 gibi bi saat yatiyim dedim saati kurdum yine kalkip kahve icip fal yollucaktim güya uyandim sabah 8 o saatten beri direniyodun islerim var esim gelmeden bitireyim diye yine dalmisim 25 dk once uyandim ayi gibiyim valla ya bu ne insan bazen cok yorgun olabiliyo galiba ama ben sanki hayattan bezmisim surekli uyumak istiyorum doyamadim.. Bu arada hepiniz hos geldiniz benim takvime göre 1 eylül adet bskalim kader kismet hersey

Kizlar ya dün ögleden sonra isten geldim dedim 5 dk gözlerimi kapatiyim bi kahve iciyim orda dalmisim bi actim gözümü esim tepemde neyse aksam oldu 8.5 gibi bi saat yatiyim dedim saati kurdum yine kalkip kahve icip fal yollucaktim güya uyandim sabah 8 o saatten beri direniyodun islerim var esim gelmeden bitireyim diye yine dalmisim 25 dk once uyandim ayi gibiyim valla ya bu ne insan bazen cok yorgun olabiliyo galiba ama ben sanki hayattan bezmisim surekli uyumak istiyorum doyamadim.. Bu arada hepiniz hos geldiniz benim takvime göre 1 eylül adet bskalim kader kismet hersey

Bende üzgünsem kendimi uykuya veririm salak gibi uyur dururum.
Dün bugün öyle yaptım üzüntümden

Ben bu ay folik asit içmeye başlıyorum kızlar.
Belkide vardır bi hayır daha önce içmedim hiç

• Beğen
Reactions: iiz
Kız fala inanma kahvede pek iyi değilmiş hamilelik isteyenlere .. Eşine içir ilişkiden yarım saat önce şekersiz olacak ama :-)
Bu arada bende varım bat:5 Eylül

Bende üzgünsem kendimi uykuya veririm salak gibi uyur dururum.
Dün bugün öyle yaptım üzüntümden
Yok canim benimki tamamen ayilik uzuntu degil :D evi az toparliyimde kocam demesin ne yaptin butun gun diye. Bizim burda hava bi sicak bi soguk, bi acik bi kapali cok dengesiz ondan uykum geliyo galiba hep kafami koydugum yerde daliyorum dunden beri :D

kızlar bende 1 bucuk aydır folik asite basladım folbiol 5mg içiyorum ; doktorda iyi yapmıssın baslayarak dedi. önceden bebişin de kendimizi de hazırlıyormusuz vitamin acısından ; bide kızlar sanırım psıkolojık ama dün gece ruyamda otobuste ayaktayım işe gidiyormusum eşimde yanımda otobuse arkadaslarım biniyor karnıma bakıyorlar aaa sen hamilemisin dıyorlar bende gülümseyerek evet 4 aylık dıyorum.. ALLAHım malum mu ediyorsun acaba :dua:

Back
X