Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ic canim o bebegin omurilik ve beyin gelisimi icin onemli hamilelikten once uc ay ve hamileligin ilk uc ayinda icilmeli. Bende basladim iyiki hatirlattin bak onuda icmedim bu gunBen bu ay folik asit içmeye başlıyorum kızlar.
Belkide vardır bi hayır daha önce içmedim hiç
Yok canim benimki tamamen ayilik uzuntu degilevi az toparliyimde kocam demesin ne yaptin butun gun diye. Bizim burda hava bi sicak bi soguk, bi acik bi kapali cok dengesiz ondan uykum geliyo galiba hep kafami koydugum yerde daliyorum dunden beri
![]()
kızlar bende 1 bucuk aydır folik asite basladım folbiol 5mg içiyorum ; doktorda iyi yapmıssın baslayarak dedi. önceden bebişin de kendimizi de hazırlıyormusuz vitamin acısından ; bide kızlar sanırım psıkolojık ama dün gece ruyamda otobuste ayaktayım işe gidiyormusum eşimde yanımda otobuse arkadaslarım biniyor karnıma bakıyorlar aaa sen hamilemisin dıyorlar bende gülümseyerek evet 4 aylık dıyorum.. ALLAHım malum mu ediyorsun acaba![]()
Bende hamilelikle ilgili cok goruyorum hatta ilk zamanlar tabirine baktigim zaman cocuk olcagna erkek cocugu olucagna bekledigi haberi alicagna gibi gibi tabirler cikiodukızlar bende 1 bucuk aydır folik asite basladım folbiol 5mg içiyorum ; doktorda iyi yapmıssın baslayarak dedi. önceden bebişin de kendimizi de hazırlıyormusuz vitamin acısından ; bide kızlar sanırım psıkolojık ama dün gece ruyamda otobuste ayaktayım işe gidiyormusum eşimde yanımda otobuse arkadaslarım biniyor karnıma bakıyorlar aaa sen hamilemisin dıyorlar bende gülümseyerek evet 4 aylık dıyorum.. ALLAHım malum mu ediyorsun acaba![]()
bu ay mutlaka baslıyorum canım.Ic canim o bebegin omurilik ve beyin gelisimi icin onemli hamilelikten once uc ay ve hamileligin ilk uc ayinda icilmeli. Bende basladim iyiki hatirlattin bak onuda icmedim bu gun![]()
Hahah esime gecen bi kere verdim adam sevmiyoki kahve nerden buluyon bu sacma seyleri diyoKız fala inanma kahvede pek iyi değilmiş hamilelik isteyenlere .. Eşine içir ilişkiden yarım saat önce şekersiz olacak ama
Bu arada bende varım bat:5 Eylül
Bende hamilelikle ilgili cok goruyorum hatta ilk zamanlar tabirine baktigim zaman cocuk olcagna erkek cocugu olucagna bekledigi haberi alicagna gibi gibi tabirler cikiodu![]()
kızlar bende sonuç bekliyorum ağustosta kalabilir yada eylül ayına gelebilirim benim için dua edin![]()
Tutar insallahaynen bende geçen gördüm 2 tane serçe kuşu :)
evlat demekmiş olmadı zamanını tutturamamışım demek![]()
Yok yok hamile degilim ayin 11 inde doktora gittim yumurta bitane olmustu sagda 14 mm o gunden beri gun asiricalisiYoruz bizde bakalim. 4 agustosta adet oldum 8 de bitti iste takvime gore 1 eylul bidahaki adet baslangici bende bekliyorum insallah bu ay olur. Yumurtlama gunlerim akintima gore dun sondu ama takvime gore ayin 18 i o yuzden degerlendirmeye devambenimde bulaşık makinam boşalıcak duruyorum öyle canım hiç bi iş yapmak istemiyor of offffff
e sen belki hamilesindir gelmedi dimi regl
Yok yok hamile degilim ayin 11 inde doktora gittim yumurta bitane olmustu sagda 14 mm o gunden beri gun asiricalisiYoruz bizde bakalim. 4 agustosta adet oldum 8 de bitti iste takvime gore 1 eylul bidahaki adet baslangici bende bekliyorum insallah bu ay olur. Yumurtlama gunlerim akintima gore dun sondu ama takvime gore ayin 18 i o yuzden degerlendirmeye devam
25 gun :O masallah hic aksatmadanmi yaptinbende bu ay incir kürü ve havuç denedim. Kürün 25. günündeyim 1 hafta ara sonra bi 25 gün daha. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Keçiboynuzu kürü onda işe yarıyorVe 1 aydır da folik asit kullanıyorum. Eğer olursa bu ay sizde denersiniz kızlar.
c den mı sordun cnaım karadenıze bayılırm şıveye fılanda aslen adanalıyım ama erzurumda yaşıyorum 2-3 senedır :)Nerelisin bakim sen![]()
Insallah tutar valla ama ben incirden nefret ederimbende bu ay incir kürü ve havuç denedim. Kürün 25. günündeyim 1 hafta ara sonra bi 25 gün daha. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Keçiboynuzu kürü onda işe yarıyorVe 1 aydır da folik asit kullanıyorum. Eğer olursa bu ay sizde denersiniz kızlar.