Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

hadi inşallah canım eylülcüler olarak en geç bat benmiyim ya 9 eylül hadi olsun 10 bi iki gün oynuyo
Olsun kuzu ya seninlede bekleriz ne olacak sanki beraberiz burda. Ben 25 agustos 7 eylul arasi tatilde olcam tabi net buldukca girerimde orda netim yok malesef evlerde firsat oldukca kacarim size :) burayida pek sevmiyorum ama gözünü seveyim tlfondani sinirsiz internetin :D

Masallah ya bende o irade yok sanirim sogan kurune baslamistm adetiyken uc gun surdu malesf fazla degil :D kayinvalidem oluyo annem oluyo niye iciosun derler diye yanlarinda yapamiorm e bi kerede aksayinca bidahakinr kalmio o heves

Masallah ya bende o irade yok sanirim sogan kurune baslamistm adetiyken uc gun surdu malesf fazla degil :KK70: kayinvalidem oluyo annem oluyo niye iciosun derler diye yanlarinda yapamiorm e bi kerede aksayinca bidahakinr kalmio o heves
yaa ben yapıp kavanozlara doldurup yanımda götürüyorum eşiminkini de benimkini de bir yerde kalacaksak fln saat aksamın diye :D soranlara da kan yapıcı enerji verici diyoruz. Yoğun iş temposundan dolayı falan diyoruz :D yalan da değil hani gerçekten böyle faydaları da var :spor:

bende bu ay incir kürü ve havuç denedim. Kürün 25. günündeyim 1 hafta ara sonra bi 25 gün daha. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Keçiboynuzu kürü onda işe yarıyor :KK70: Ve 1 aydır da folik asit kullanıyorum. Eğer olursa bu ay sizde denersiniz kızlar.
Ben yaptım tamamladım kürü ama ne yazıkki hala beklemedeyim :( inşaallah sende işe yarar.. Eşim bişey içmiyodu tabii ben o kadar çok kür yaptım ki kendime.. Dr a gittik sonunda spermde sorun çıktı :( birbirimize dua edelim kızlar Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşaallah :-)

yaa ben yapıp kavanozlara doldurup yanımda götürüyorum eşiminkini de benimkini de bir yerde kalacaksak fln saat aksamın diye :KK70: soranlara da kan yapıcı enerji verici diyoruz. Yoğun iş temposundan dolayı falan diyoruz :KK70: yalan da değil hani gerçekten böyle faydaları da var :spor:
Siz baya iyimisniz ozman nerde bende o kadari:D

Insallah tutar valla ama ben incirden nefret ederim :KK43: keci boynuzu alicam tatilde trden onu denerim esimde :)
inşallah tutar .. bunu yapıp hamile kalanlar varmış bir umut işte :) bir nefeste içince bir şey olmuyor. Ha bir de bol bol pekmezli cevizli sucuk yiyoruz :21:

yaa ben yapıp kavanozlara doldurup yanımda götürüyorum eşiminkini de benimkini de bir yerde kalacaksak fln saat aksamın diye :KK70: soranlara da kan yapıcı enerji verici diyoruz. Yoğun iş temposundan dolayı falan diyoruz :KK70: yalan da değil hani gerçekten böyle faydaları da var :spor:
Aynen bende hep böyle taşıdım :-)
İnşaallah şifa sevebiniz olur tatlım :-)

kızlar bu bilgilerde not olarak sayfada bulunsun istedim :KK200:

- Öncelikle yumurtlama dönemine yakın zamanlarda ilişkiye girmeye özen göstermek gereklidir. Bu konuda ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarakulaşabilirsiniz. Buraya tıklayarak otomatik hesaplayıcı ile yumurtlama gününüzü hesaplayabilirsiniz. Yumurtlama gününün tespiti için evde yapılabilen yumurtlama (ovulasyon) testleri de kullanılabilir.
- Haftada 2 veya 3 kere düzenli cinsel ilişki hamilelik şansını arttırmak için yeterlidir. Her gün ilişki olması şansı daha fazla arttırmaz çünkü sperm 3 gün yaşayabilmektedir. Hatta her gün ilişki olması özellikle sperm sayısı az olan erkeklerde spermlerin yeterince birikmeden erkeğin boşalmasını sağlar, bunun yerine 2-3 gün spermlerin birikerek çok sayıda ve hareketli spermlerle ilişkiye girilmesi daha faydalıdır.
- İlişkide erkeğin hemen dışarı çıkmadan tamamen vajinanın içerisine boşalması gerekir. Kadının da ilişki sonrasında hiç ayağa kalkmadan sırt üstü 15 dakika yatması gerekir. Hemen ayağa kalkmak veya tuvalete gitmek spermlerin dışarı akmasına neden olabilir, bu da gebelik şansını azaltır. Kadın sırt üstü yataken de dışarıya bir miktar sperm akabilir, bu normaldir ve hiçbir önemi yoktur, bu sırada içeride kalan spermler gebelik için fazlasıyla yeterlidir.
- İlşkiye girilen pozisyon önemli değildir, önemli olan erkeğin içeriye boşalması ve kadının ilişki sonrası 15 dakika sırt üstü yatmasıdır. Gebelik şansını arttıran seks pozisyonları yoktur.
- Vajinanın içerisinin hiçbir zaman yıkanmaması gerekir.
- İlişkide kayganlaştırıcı mümkünse kullanılmamalıdır, kullanılacaksa da özellikle bu amaçla üretilmiş olan su bazlı kayganlaştırıcıları kullanmak gerekir. Bu amaç için üretilmemiş krem, yağ vb. kullanılmamalıdır.
- Sigara ve alkol, uyuşturucu gibi maddelerden uzak durmalısınız. Bunlar hamile kalma potansiyelini kötü etkileyen faktörlerdir.
- Aşırı kilonuz varsa bunları vermek, diet ve egzersiz yapmak faydalı olacaktır.
- Hamile kalmayı kolaylaştıran herhangi bir yiyecek veya içecek, bitkisel çay vb. yoktur. Bu tür bitkisel suların, (soğan suyu, soğan kürü) hamilelik açısından bir faydası yoktur.
- Stresten uzak durmalısınız.

Selamın aleyküm bu ay klomen kullanmaya başlıyorum doktor klomen bitince gün aşırı ilişkide bulunun dedi peki klomen kullanırken ilişki yasakmı ?

klomen yumurta catlatıcı diye duymustum hiç kullanmadım ama ne kadarlık bir ilaçki yani kullanım süres 1 ay mı 1 hafta mı ? ilacı ıcerken catlayacak belkide hemen neden bekleyesinki; bence bir doktoruna sor tatlım

inşallah tutar .. bunu yapıp hamile kalanlar varmış bir umut işte :) bir nefeste içince bir şey olmuyor. Ha bir de bol bol pekmezli cevizli sucuk yiyoruz :21:
Canim inciri annemler cok sever kuru incir paketlerle getiriyorlar, sucuklu ceviz aynen, babaannem hakiki dut pekmezi yapardi ki cok daha iyi uzumden hep olurdu ama ben bunlarin hicbirini yiyemiyorum malatyada kaysi bahcelerimiz var markettekini dahi agzima surmem o derece bi manyagim bu meyvedir pekmezdir receldir falan :D tek yedigim muz, cilek, mango, kiraz, elma onlarida kirk yilda bir ozellikle diyet yapiyosam.. Rabbim sifasini versin sana insallah bebisin gelsin

Ben yaptım tamamladım kürü ama ne yazıkki hala beklemedeyim :KK43: inşaallah sende işe yarar.. Eşim bişey içmiyodu tabii ben o kadar çok kür yaptım ki kendime.. Dr a gittik sonunda spermde sorun çıktı :KK43: birbirimize dua edelim kızlar Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşaallah :-)
inşallah işe yarar.. eşinde ki probleme de takılma.. benim kuzenimin de eşinin spermleri az bulunmuştu. ama tedavi falan olmadan 2 ay sonra hamile kaldı. test yapılırken stres yapmış herhalde ondan dolayı sonuç yanıltıcı çıktı diye düşündük biz..

klomen yumurta catlatıcı diye duymustum hiç kullanmadım ama ne kadarlık bir ilaçki yani kullanım süres 1 ay mı 1 hafta mı ? ilacı ıcerken catlayacak belkide hemen neden bekleyesinki; bence bir doktoruna sor tatlım
Can'ım ilaç sabah akşam birer tane içiliyor 5 gün kullanılıyor , doktor ilaçtan sonra gün aşırı diyince illaç kullanırken yasakmı diye tereddüt ettim , cevabın için teşekkürler

Kizlar insallah bu ay sonuna ve önümüzdeki aya hepimiz burdan hamilelik haberlerimizi paylasiriz rabbim duysun hepimizi, hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin, nazli bebislerimiz göbislerimizde olsunda artik kolunu bacagini oynatti, yerinde durmuyo, beni yatirmiyo diye sohbetler baslasin. Tek uyku pozizyonum karin üstü ama ben 9 ay sirt ustu yan falan yatmaya raziyim gec dalayim sorun degil yeterki bebisim benimle olsun.

Back
X