Canim bendede olduda iste enfeksiyondanmis o yuzden o agrida, migde bulantisida, bas dönmeside bana belirti degil su anda malesefİnşallah olmazsn canım :) benim ağrılarda bi hafta kala okur normalde hafif hafif adet belirtisi.bu ay 2hafta varken başladı ağrılar.bide batma ve yanmalar çektirmeler oldu.hiç böyle olmazdı diye ümitlendm bende:)
Bebiştir inşallah benim yaa .bende yatıyorum kızlar iyigeceler hepinizeCanim bendede olduda iste enfeksiyondanmis o yuzden o agrida, migde bulantisida, bas dönmeside bana belirti degil su anda malesef
Allah sendende razi olsun canim bizlerede dua et, darisi basimiza artik hayirlisiyla. Senmi sormustun sigara olayini sabah? Karistiriyosam kusura bakma ama eger sen sorduysan son sigarani tadini cikararak ic ve paketin geri kalanini kir at bence :)
Senin adına çok sevindim canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et hamilelerin duası kabul olur ha bu arada adetine kaç gün vardı testi yaptın
ayyyy canım benim cok güzelllll cok sevindim senin adına masallah masallah rabbim daha güzel gunlerini göstersin inşallah
aman dikkat et kendine hamile anne olarak
lazkızıyla aynıydın dimi canım sen hamile oldugunu ögrendi iyi cesaret gidip kan testi yaptırmış ne güzel ya
inşallah canım ya lazkizi sanırım direk kan testine gitmişidrar yaptımı acaba
Aramaskta kendimizi dinleriz mutlaka ararızyani :))meşgul olunca pek dinlenmiyor ama
Valla o iş zor inşallah yapmayalım tabi de mutlaka kendimizi inceliyoruz en azından bi ayna karşısına geçince paranoyak oldukKizlar bu ay bisey yapalim hic belirti aramayalim hamile kalmis olalim insallah ya hepimize guzel surprizler gelsin
Valla o iş zor inşallah yapmayalım tabi de mutlaka kendimizi inceliyoruz en azından bi ayna karşısına geçince paranoyak oldukBen aklıma getirmemek için sürekli uğraş buluyorum kendime tablo falan yapıyorum eşimde yardım ediyor beraber kafa dağıtıyoruz tavsiye ederim kızlar eşinizle yapacağınız etkinlikler bulun evde bile olsa illa dışarı çıkmak gerekmiyor :)
Ne kadar yüce bir duygu ki Allah daha karnimiza düştüğü ilk anda o hissi yaşatmaya başlıyor bize. Kesinlikle katılıyorum sana canim anneler hisseder lafı çok doğru henüz çok yeni olsa bile mutlaka içinde bir his oluyor insanın. Inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla alırsın bebisini kucağına. Biz de teyzeleri olarak dua ederiz ona siz de bize dua edin annesikızlar içinizdeki sesi dinleyin. panik yapmayın ben negatife hazırlamıstım kendimi ama içimden bir seste var dıyordu daha sonucu almadan bile eşime tümseklere dikkat et falan diyordum araba kullanırken
En güzeli canim kafa dağılıyor gerçekten öyle bir dalıyorsun ki uğraşırken hiç bir şey gelmiyor aklına :)cok haklısın canım bizde en son 2000 parcalık bir puzzle baslamıstık :)
Hmmm anladım canım zaten henüz yeni ve hamilemiyim bilmiyorum o yüzden dile getirmedim belli olana kadar ki süreçte bişey olmasında uyusturma yada aldigim ağrı kesiciden falan çünkü dha varmı bilmiyorumHiç bişey olmaz cnm ben yeni kanal tedavisi yaptırdım o an uyustryolar ztn sonrasında çok hafif ağrı oluyor orada dayanabilirsin ağrı kesici içmeden dayandım ben çok ağrın olursada parol hafif onu önerir doktrun bence
Ne kadar yüce bir duygu ki Allah daha karnimiza düştüğü ilk anda o hissi yaşatmaya başlıyor bize. Kesinlikle katılıyorum sana canim anneler hisseder lafı çok doğru henüz çok yeni olsa bile mutlaka içinde bir his oluyor insanın. Inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla alırsın bebisini kucağına. Biz de teyzeleri olarak dua ederiz ona siz de bize dua edin annesi
kızlar burdaki herkes hormon testi hsg falan yaptırdı mı acaba özellikle fsh ile başım belada da sizden yorum almak için sordum
Sistit diye hastalık varmış sürekli tuvaletin varmış gibi oluyor idrarın yani.
yasak olmasının sebebi daha doğrusu önermemesinin sebebi kendinizi enerjinizi olabilecek doneme saklamak yoksa yasak değil hatta sperm kalitesi açısından 2 günde bir ilişki önerilir klomen yumurtayı büyütür gerekli olgunluğa getirir 14 mm ise 2 gün iiçinde yada n fazla 3. günde çatlar ve hamile kalırsınSelamın aleyküm bu ay klomen kullanmaya başlıyorum doktor klomen bitince gün aşırı ilişkide bulunun dedi peki klomen kullanırken ilişki yasakmı ?
yumurta büyütür klomen de asla kafaya göre kullanılmaz başlama bitiş tarihleri vardırklomen yumurta catlatıcı diye duymustum hiç kullanmadım ama ne kadarlık bir ilaçki yani kullanım süres 1 ay mı 1 hafta mı ? ilacı ıcerken catlayacak belkide hemen neden bekleyesinki; bence bir doktoruna sor tatlım
etmezmiyim canlarım benim ; daha üc gündür burda tanısıyoruz ama inanın insanın cevresindeki insanlardan cok sizler moral verıyosunuz ; üzülsekte sevınsekte motıve edebiliyoruz birbirimizi ve hiç tanımadan; bu guzel yureklı kadınlardan kaynaklı. insallah bende sorunsuz bır sekılde alırım kucagıma ve dualarım sizinle olacak:) grupta aktif olucam baska beyere gecerseniz falan benide alın :)
iki aydır içiyorum ama tahlil vermedim henüz ama bir ay yaptıktan sonra hormon tahlilinde değişiklik yoktu sanırım bana yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?