- 29 Haziran 2016
- 1.130
- 1.307
- 53
- 32
hamiş misin canımdün akşam giremedim komşuma çıktık oturmaya geç geldik yani görüyorum mesajlarınızı.
evet kuzummmmm hamişimmmmmmm 3 haftalıkkk sanırsam suannnn :) 4 gün sonra bidaha bakılcakkkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamiş misin canımdün akşam giremedim komşuma çıktık oturmaya geç geldik yani görüyorum mesajlarınızı.
arada tutuyohamaratlıgım nane kekik kurutmustum onlarıda ayıkladım rondodan çekicem
hep hamilelik konuşmayalım ya kafa dağıtalım sıyıcam yoksa
sizler neler koyuosunuz dondurucuya
he şimdide oje sürcemsüsümdende eksik olmam
![]()
Valla evlendikten sonra şu oje sürmek bana o kadar zor geliyor ki![]()
sür çıkart sür çıkart
İnşallah Can'ım siz kullanıyormusunuz klomenyasak olmasının sebebi daha doğrusu önermemesinin sebebi kendinizi enerjinizi olabilecek doneme saklamak yoksa yasak değil hatta sperm kalitesi açısından 2 günde bir ilişki önerilir klomen yumurtayı büyütür gerekli olgunluğa getirir 14 mm ise 2 gün iiçinde yada n fazla 3. günde çatlar ve hamile kalırsın
evet kuzummmmm hamişimmmmmmm 3 haftalıkkk sanırsam suannnn :) 4 gün sonra bidaha bakılcakkkkk![]()
Kimyasal gebelik malesef cnm olmadi cok agir geldi bu bana ya![]()
aaaa çok sevindimm :) bizimde denemeler 2. ayında.. Bak bende umutlandım şimdi :) sende ki belirtiler neydi ?Kizlarrrr canlarrrr tatlissslarrrr dayanamadim kan verdimmmmm :) adetime 5 gun kala ve degerim 65.91 ciktiiiii 2 .5-3 haftalik hamileymisimmmmm 4 gun sonra yine gel degerine bakalim dedilerrr :) 2.ayimda tuttu cok sukur insallah rabbim saglicakla ilerlemehi nasip eder ve sizlerede insallah nasip olur kucaklarimiz dolar dualarim.sizlerle canlarim , banada dua edin olur mi
hayırlı olsun inş. rabbim kucağimizda nasip etsin :)evet kuzummmmm hamişimmmmmmm 3 haftalıkkk sanırsam suannnn :) 4 gün sonra bidaha bakılcakkkkk![]()
Amin canım amin...GÜNAYDINNNNN kızlar inş. rabbim isteyen herkese nasip etsin önce göbişleri sonra kucakları doldursun rabbim inş.
aaaa çok sevindimm :) bizimde denemeler 2. ayında.. Bak bende umutlandım şimdi :) sende ki belirtiler neydi ?
Bitti canım yaa. Salı akşamından beri belki 3 damla geldiyse gelmiştir. 3. Gün bitti aslında yanicanımmm napıyosun tamamen bittimi regl bugünde benim 3.gündü azalma var yaa geçen seferkilere göre
hadi ya anam bir gün girmedim bak neler olmuş burdaçok sevindim canım benim yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gelişmelerden bizi haberdar et
![]()
ederim tabıkı kuzum etmem mı burdayım bende :)
Folikasiti aç karna mı alıyorsun canım ?Canim bakma sen avrupanin adi var ya biz lahmacun bile evde yapiyoruz icini hazirlayip yollayacagimiz bi firin yok sizler sanslisiniz, hele adiyamanda herkes biseyler hazirliyo firina yolluyo her gun bi pilav yapio kendileri hayat onlara guzel. Annem icli kofte yapmisti onu attim, yazdan taze fasulye koyuyorum, manti, pizza, lahmacun, poaca, ince ekmek falan atiyorum hep buzluga bana kolaylik oluyo onun disinda hzir yiceklerde oluyo tabibende boy 1.69 kilo 63 oldu valla intahar edicem
bi ara ilk buraya geldigim zamanlar cok kilo almistim evde oturmaktan 4 sene önce bi diyete girdim 2-3 ayda 12.5 kilo verdim gecen seneye kadar iyiydim 59 larda kalmistim en fazla ama bu ara aldim iste hastaliktan halbuki gunde bi kez yemek yiyodum 3 gun oncesine kadar, folik asitte kilo yapiyo hberiniz olsun o yuzden yemekten once iciliyo :)
sağ ol canım benim. destek oluyoruz çünkü hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz ve herkesden daha iyi anlıyoruz birbirimizi :) amin canım inşallahetmezmiyim canlarım benim ; daha üc gündür burda tanısıyoruz ama inanın insanın cevresindeki insanlardan cok sizler moral verıyosunuz ; üzülsekte sevınsekte motıve edebiliyoruz birbirimizi ve hiç tanımadan; bu guzel yureklı kadınlardan kaynaklı. insallah bende sorunsuz bır sekılde alırım kucagıma ve dualarım sizinle olacak:) grupta aktif olucam baska beyere gecerseniz falan benide alın :)