Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bende de iki üç gündür sık sıkmidrara çıkma var işte bile kafam gidiyor uyuyor gibi oluyorm niyetli bu kduğum halde hiç bu kadar tuvalete gitmezdim inşallahhh bebişim benledir inşallahh buay geçen aya göre ovulasyonumda ıyıydı ama testım bıttıği için tekrarlayamadım enson belliydi baya
Ben ovu testiyle ilk gebeliği öğrendim 50 tane sipariş etmiştim ilkkez kullandım adete 8 gün kala başladım...

İnşallah hamilesindir yaaaa vallahi o kadar çok sevinirimki canı gönülden istiyorum..Bat ne zaman

bir hafta önce yapmıştım testım bıttıği için tekrarlayamadım daha da koyulaşıp koyulaşmadığını bilmiyorum malesef gunduz beste yapmılştım belkide gece koyulaşmıptır
Koyulaşmıştır iyice değerlendirseysin o günü

Ben ovu testiyle ilk gebeliği öğrendim 50 tane sipariş etmiştim ilkkez kullandım adete 8 gün kala başladım...

İnşallah hamilesindir yaaaa vallahi o kadar çok sevinirimki canı gönülden istiyorum..Bat ne zaman

Bayramın bırıncı gunu canım pazar funu duphaston kullanıyorum bu üçüncü ay bugun bıtıyor bakalım 4gun sonra reglim geliyor normalde

Bayramın bırıncı gunu canım pazar funu duphaston kullanıyorum bu üçüncü ay bugun bıtıyor bakalım 4gun sonra reglim geliyor normalde
Ayyyy inşallah hamilesindir yarın bolca dua edelim sana baramda bayram hediyen bebişin olsun

Bilmiyorum hisslerim yanıktıyormu beni ama busefer farklı hissediyrum nedense içşmde bir kıpırtı var nedense bir farklı hissediyorum neden bilmiyorum sanki bu ay olmazsa önümüzdeki ay olacakmış gibi

İnşallahh canım inşallahhh yarın çookk dua edicem işten geldiğimde camiyede gidicem Allah nasip ederse inşallah
Oyyyy inşallah yarın hacı bayrama gitmeyi düşünüyorum kurban olduğum rabbim yanında olsun bu son ayın olsun inşallah

Oyyyy inşallah yarın hacı bayrama gitmeyi düşünüyorum kurban olduğum rabbim yanında olsun bu son ayın olsun inşallah

Kabristana mı gideceksin ayy neolır banada dua etmeyı unutma kuzum olur mu amiiin amiin inşallahh cnm ...dile kolay on yıl okadar zorki anlatamam tarifi yok inanki

Kabristana mı gideceksin ayy neolır banada dua etmeyı unutma kuzum olur mu amiiin amiin inşallahh cnm ...dile kolay on yıl okadar zorki anlatamam tarifi yok inanki
Allahımın izniyle sende anne olucaksın inşallah dua ederim etmez olurmuyum iftardan sonra gidicez bakalım hayırlısıyla inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun

Kurumun ikinci ayındayım geçen aradım buayda da hamile kalabılırsın dedi ama çatlatmak içşn henuz birşey vermedim ddi olduysa inşallahh hamişşm olmadıydada regl olurum bende çatlama sorunu var cnm

Allahımın izniyle sende anne olucaksın inşallah dua ederim etmez olurmuyum iftardan sonra gidicez bakalım hayırlısıyla inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun

Hakkını hellal et canım sağolasın rabbım hayırlı sana düşkün bir evlat olsun inşlalah bebişin canım bnm doğumdada ağrını sancını alsın yuce rabbım bir avazda doğumlar nasip etsin inşalah

Hakkını hellal et canım sağolasın rabbım hayırlı sana düşkün bir evlat olsun inşlalah bebişin canım bnm doğumdada ağrını sancını alsın yuce rabbım bir avazda doğumlar nasip etsin inşalah
Oyy saolasın canım şu güzel gönlüne göre versin rabbim inşallah tez zamanda anne olursun kötü düşünme hiç umudunuda yitirme

Ah cnm keske devam etseydi gene kaybettim bebeğimi salı günü aldılar :KK43:
Cok cok Gecmis olsun canim yaa.bende gecen sene hatrlarsan hamile kalmistim dogal yollardan ikizlermis.ikisinide kaybettim malesef.sonra testler yaptrdim pihtilasma cikti.bu hamileligimde 36 hafta boyunca igne kullandim. Sen arastrmalari yaptrdin mi sebebi bellimi neden oldugunun

Back
X