Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar allah rızası için sizlerden birşey rica etsem bir arkadaşımız çok bebiş istiyor 10 yıl oldu onun için 41 yasin okumaya başladık eksiklerimiz çok okumak isteyen olursa "elif için okuyalım" bildirirseniz çoook sevinirim aramızdan biri daha kavuşsun mucizesine Rose91 Rose91

22 gündür adetim gecikti adet olucak gibi ağrılarım var ama gelen giden yok göğüs hassasiyeti mide bulantısı ve aşırı duygusallık var geçen hafta test yaptım negatif kan testide negatif çıkıcam gibime geliyo hamile olabilirmiyim yada kızlar kanda negatif olup hamile olan var mı

22 gündür adetim gecikti adet olucak gibi ağrılarım var ama gelen giden yok göğüs hassasiyeti mide bulantısı ve aşırı duygusallık var geçen hafta test yaptım negatif kan testide negatif çıkıcam gibime geliyo hamile olabilirmiyim yada kızlar kanda negatif olup hamile olan var mı
Canım benimde bugün itibariyle 19 gün gecikti bu arada bi kez idrar testi 2 kezde kan tahlili yaptırdım ve hepsi negatif çıktı tarlusal kullandım ama hala adet olmadım

Kızlar allah rızası için sizlerden birşey rica etsem bir arkadaşımız çok bebiş istiyor 10 yıl oldu onun için 41 yasin okumaya başladık eksiklerimiz çok okumak isteyen olursa "elif için okuyalım" bildirirseniz çoook sevinirim aramızdan biri daha kavuşsun mucizesine Rose91 Rose91
Halen Yasin okunuyor mu, eğer okunmadıysa almak isterim

Allah razı olsun canım guzel duaların için hamişlerin duası kabul olur canım yarın dua etmeyı unutma kadır gecesıya yarın olur mu kuzum
Tamam canım telefonuma hatırlatma olarakda kaydedicem özellikle sana ayrı dua edicemm inşallah son bekleme ayların olur 2018de kocaman göbüşünle gezersin

Aminn inşallah canım saolasın ...Vallahi kendim gibi düşünüyorum seni sende yarın bolca namaz kıl dua et

Canım ben her namazımda duamı edıyorum işteyken bile bir yandan iş şçimden de buryandan dua ediyorum benım heranım dua inanki

Dun face de bır foto gördüm varya nasıl morelim bozuldu eli ayağı gözü oluşmuş bebegın aldırmış kadının bırı vicdansız pislikler Allahıma deımki bende Allahım kıymet bilecek insana ver kıymet bılmeyecek insana verme dedim

Adetine 4 5 gun kala hamilelik öncesi bir bekirtilerin oldu mu cnm ??
Bu ay çok sık idrarımı yapmaya başladı. Ve adete 8 gün kala çok fazla halaizlik başladı bazen elimi bile oynatöak istemiyodum uyuyum hiç uyanmayım düşüncesindeydim ve inanırmısın eşim birşeydesinde ağlayayım modundaydım dün sabah bi başladım yatana kadar geldim gittim ağladım çok hormanlar kafa yaprı bende

Bu ay çok sık idrarımı yapmaya başladı. Ve adete 8 gün kala çok fazla halaizlik başladı bazen elimi bile oynatöak istemiyodum uyuyum hiç uyanmayım düşüncesindeydim ve inanırmısın eşim birşeydesinde ağlayayım modundaydım dün sabah bi başladım yatana kadar geldim gittim ağladım çok hormanlar kafa yaprı bende

Bende de iki üç gündür sık sıkmidrara çıkma var işte bile kafam gidiyor uyuyor gibi oluyorm niyetli bu kduğum halde hiç bu kadar tuvalete gitmezdim inşallahhh bebişim benledir inşallahh buay geçen aya göre ovulasyonumda ıyıydı ama testım bıttıği için tekrarlayamadım enson belliydi baya

IMG_1489.webp

bir hafta önce yapmıştım testım bıttıği için tekrarlayamadım daha da koyulaşıp koyulaşmadığını bilmiyorum malesef gunduz beste yapmılştım belkide gece koyulaşmıptır

Back
X