- 29 Haziran 2016
- 1.130
- 1.307
- 53
- 32
Merhaba hanımlar, 8 yaşında bir oğlum var çok şükür, ama 2.bebeği de çok istiyorum. Yaklaşık 6 ay önce 4 haftalık bir düşük yaptım, tekrar hamile kalmayı çok istiyorum. Hamile kalabilmek için yaptığınız özel kürler var mı?
öncelikle cok gecmıs olsun; Rabbim evladınızı sizlere bagıslasın bende dün 2.5 haftalık hamile oldugumu ogrendim sun cok yenı bakalım ınsallah saglıklı bir sekılde ilerleriz; üc adet kür paylasıcam sizlerle ben ilk olarak çörek otu bal kürünü kullandım ; 2.denememde hamile kaldım ; yumurta degerı ve yumurta sayısını arttıran bir kürdür.ek olarak diğer kürlerdeki otlara herhangi bir alerjik reaksıyon veya kronik rahatslıgınız varsa doktora danısmadan hareket etmeyınız.
1-bal tarçın çekilmiş çörek otu hepsi aynı miktarda konulur ve karıştırılır kadın bu karışımı sabah 1 yemek kaşığı akşam bir yemek kaşığı yer.adetin 2.günü başlanıp 10 gün devam eder ve yumurtlamayı takip edip gün aşırı ilişkiye girilir.
2-1 litre suya 2-3 tane keçiboynuzu konulur 5dk kaynatılır hergün taze bi şekilde yapılır erkek bunu 1 bardak akaşam 1bardak sabah içer.
bu karışım kadına yumurtalıklarında kalite ve yumurta sayısında çoğalma sağlarken erkek için olan kür spermlerin çoğalmasını ve hareketlilerin fazlalaşmasını sağlar
kadınlarda kısırlık ıltihap yumurtlama puroblemı mıyom kist ıcın
1 litre su
1 tutam coban cantası
1 tm cıvan percemı
1tm ada cayı
1 tm hayıt tomu
1 tm aslan percemi bunları 3 hafta devam edılecek ıster teker teker demleyın sabah oğle akşam yastı ıcın
Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması, 25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.