- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
Yumurtanın catladıgını nereden anlıyorsunuz ..Bende yapıcam o kürü inş şifa olur Rabbim vesile eder hamile kalırım inş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtanın catladıgını nereden anlıyorsunuz ..Bende yapıcam o kürü inş şifa olur Rabbim vesile eder hamile kalırım inş :)
Onuda yapcm cnm bugn incir alcam onü adetliyken mi başlıyodük biliyomus un cnmİnşallah hayırlısyla kurtulursun ama bi kereylenolmaz sen yine iç.. İncir kürünüdenyap mutlaka
kan testi için bekleme bence hemen yaptır... ayy heyecanlandım :) inşallah vardır
Ben anlamıyorum cnm ama kasıklarin ağıriyosa akıntı nda çok geliyorsa yumurtlama günündesin demektir yani ben onu anlıyorum sadce :)Yumurtanın catladıgını nereden anlıyorsunuz ..
tatlm bilemycem ama basla istersen.. Sonra bşr hafta ara ver yine yapOnuda yapcm cnm bugn incir alcam onü adetliyken mi başlıyodük biliyomus un cnm
O hangi kür yaBende yapıcam o kürü inş şifa olur Rabbim vesile eder hamile kalırım inş :)
Onun bi zararı olmaz herlde ama bi hafta aramı vermem lazım nednTatl
tatlm bilemycem ama basla istersen.. Sonra bşr hafta ara ver yine yap
Hmm bnm adet günlerimde kasık agrım cok oluyor.. Onundısında pek agrım olmuyor ama akıntıda her zaman olyo yani.. Neyse bnm iş karısık .. Hayırlısı :):)Ben anlamıyorum cnm ama kasıklarin ağıriyosa akıntı nda çok geliyorsa yumurtlama günündesin demektir yani ben onu anlıyorum sadce :)
Genelde bu gibi tarifler en az bir hafta arayla on bes gun yapılır o yuzden dedimOnun bi zararı olmaz herlde ama bi hafta aramı vermem lazım nedn
Bal tarçın çörek otu cnmO hangi kür ya
aynen canım canım. bir kere hamilelik geçirince onda çok şaşkındım stresliydim. Şimdi öyle değilim o kadar takmıyorum takmamaya çalışıyorum kendime uğraşlar buluyorum. Akışına bıraktım hayırlısı ne zamansa o zaman nasip edecek inşallah rabbimO zaman altı aydır deniyorsunuz.. İnşallah rabbim daha fazla bekletmesin.. Ama rahat ol henüz yeniyiz.. Bu konuda cool olmanında cok etkisi varmıs.. Bunuda biçok kişiden duydum
Yukarıdaki yorumlara bak lazkızı yazdı iki tarif varO hangi kür ya
:) adetlerin düzenliyse takvimim programını yükle orda doğurgan dönem yumurtlama günü hesaplıyor cnmHmm bnm adet günlerimde kasık agrım cok oluyor.. Onundısında pek agrım olmuyor ama akıntıda her zaman olyo yani.. Neyse bnm iş karısık .. Hayırlısı :):)
hem masallah bak ilk hamileliğin gecikmemiş buda olır allahın izniyle..aynen canım canım. bir kere hamilelik geçirince onda çok şaşkındım stresliydim. Şimdi öyle değilim o kadar takmıyorum takmamaya çalışıyorum kendime uğraşlar buluyorum. Akışına bıraktım hayırlısı ne zamansa o zaman nasip edecek inşallah rabbim
Tamam canm denicem mutlaka faydası olursa haber veririm hepinize :)Genelde bu gibi tarifler en az bir hafta arayla on bes gun yapılır o yuzden dedim
Tamam canım buldum şimdiBal tarçın çörek otu cnm
Hiç bilmiyordum canm ovulasyon testi dedikleri o mu yoksa :)):) adetlerin düzenliyse takvimim programını yükle orda doğurgan dönem yumurtlama günü hesaplıyor cnm
İnşallah bebiş vardır ondan gelmiyodur cnm eğer yoksa adet ol bir an önce sonra çalışmalara devam :) hayit otu mu geciktir dı diyon o düzene sokuyomuş ama bilmiyorum bende 10 gün içtim yumurtlama döneminde bıraktım:)
Hayr cnm o farklı ovulasyon testi gebelik testi gbii bu program yüklüyosun telineHiç bilmiyordum canm ovulasyon testi dedikleri o mu yoksa :))
İnşallah olur canmcim bu arada herkes birbirine cooook dua etsin .. Unutmayalım ki biz bi kardesimize dua ettiğimizde oraya toplanan bir sürü meleklerde aynı duayı bize ederlermiş ..Tamam canm denicem mutlaka faydası olursa haber veririm hepinize :)