• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ben anlamıyorum cnm ama kasıklarin ağıriyosa akıntı nda çok geliyorsa yumurtlama günündesin demektir yani ben onu anlıyorum sadce :)
Hmm bnm adet günlerimde kasık agrım cok oluyor.. Onundısında pek agrım olmuyor ama akıntıda her zaman olyo yani.. Neyse bnm iş karısık .. Hayırlısı :):)

O zaman altı aydır deniyorsunuz.. İnşallah rabbim daha fazla bekletmesin.. Ama rahat ol henüz yeniyiz.. Bu konuda cool olmanında cok etkisi varmıs.. Bunuda biçok kişiden duydum
aynen canım canım. bir kere hamilelik geçirince onda çok şaşkındım stresliydim. Şimdi öyle değilim o kadar takmıyorum takmamaya çalışıyorum kendime uğraşlar buluyorum. Akışına bıraktım hayırlısı ne zamansa o zaman nasip edecek inşallah rabbim

He
aynen canım canım. bir kere hamilelik geçirince onda çok şaşkındım stresliydim. Şimdi öyle değilim o kadar takmıyorum takmamaya çalışıyorum kendime uğraşlar buluyorum. Akışına bıraktım hayırlısı ne zamansa o zaman nasip edecek inşallah rabbim
hem masallah bak ilk hamileliğin gecikmemiş buda olır allahın izniyle..

İnşallah bebiş vardır ondan gelmiyodur cnm eğer yoksa adet ol bir an önce sonra çalışmalara devam :) hayit otu mu geciktir dı diyon o düzene sokuyomuş ama bilmiyorum bende 10 gün içtim yumurtlama döneminde bıraktım:)

canım yok hayıt out içmeye başldığımdan beri hiç bu kadar gecikmemişti demek istedim :oops::oops: valla bilmiyorum canım ya hiç adet belirtim yok kist olsa dicem hayıt out içitim olmaz ve olsa sancı yapardı ama yok :halay::halay::halay:

Back
X