Eylül ayına zayif girelim :)) 1 aylık serüven başlıyor

N nscckts canım tariflerine bayıldım çok severim böyle tarifleri ve denerim de bl bunları da denerim İnşallah

Kızlar bende geldim gebe kalmaya çalışan arkadasiniz olarak geldim kosa koşa
Boy:1.64
Kilo:63.3
alt kosede konuyu okudugunu gordum senı etıketleyıp cagırıcaktım kalp kalbe karsıymıs :)
hayırlısıyla sahıp olursun ınsallah bebısıne saglıkla sıhhatle

N nscckts canım tariflerine bayıldım çok severim böyle tarifleri ve denerim de bl bunları da denerim İnşallah

bakalım en cok hangı tarıfı begenıceksın

Canim aynen
Bütün gün kendine özel yemek yapıp onu yemekle geçiyor
Benim düzenim bana güzel
Allah ne verdiyse seçip kendime göre yiyorum
4/5 sene önce bi 20 kilo vermişti yalnız sürekli yiye yiye

Canim aynen
Bütün gün kendine özel yemek yapıp onu yemekle geçiyor
Benim düzenim bana güzel
Allah ne verdiyse seçip kendime göre yiyorum
4/5 sene önce bi 20 kilo vermişti yalnız sürekli yiye yiye
gerı almadı mı verdıgı kıloyu
dıyetısyene gıden herkes kılo verıyor ama verdıgı kıloyu gerı almayanını gormedım henuz :)
beslenme duzenı degıstıgı ıcın kılo verıyorlar ama kısa surelı oluyor gerı alıyorlar

benım doktorum bana oyle dedı asla dıyet uygulama mısafırlıge gıdersın mısafır gelır dısarda yersın yemeyesın tutar hasta olursun hersey var hayatda dıyete uyamazsın bozarsın basaramadım dersın pes edersın ya da kacırırsın en ıyısı kafana gore takıl ne yemen gerekıyor ne yememen gerekıyor bellı zaten dedı

Aldı tabi de çok rahatsızlandı
Ameliyat olup aylarca yattı filan
Sebebi vardı alması icin
Yoksa diyetisyene gidip zayıflayıp almayan arkadaşımda çok
Dikkat edicek her turlu verdikten sonra
Kıtlıktan çıkmış gibi yersen almak kaçınılmaz oluyor
Benim gibi

Yaâaa:) gercekten kalp kalbe karsiymis suan biraz uykum geldi ama yarın hepsini incelerim tek tek belki birisini yaparım bilebebis dilek lerin içinde Allah razı olsun

oyyy uzulme yaaa verırsın yıne
ısteyıp de neyı yapamadın kı
aldıgın gıbı vermesını bılırsın moralını bozma sakın kendıne guven

oyyy uzulme yaaa verırsın yıne
ısteyıp de neyı yapamadın kı
aldıgın gıbı vermesını bılırsın moralını bozma sakın kendıne guven
Vericem tabi
Birlikte basarcaz bu sefer ins
Başka çare Yok
Ya olacak ya olacak( kendini gazlıyordu )

Hosgeldiiiin
Çok bi kilon yok veririsin olanı da kısa zamanda
Daha önce hiç diyet yaptın mi:))
Yani aslında çok değil ama ideal de değil 3-5 kilo versem çok iyi olacak polikistikover var bende adetlerim duzensiz azıcık kilo alayım iki ay da bir adet oluyorum o yüzden sürekli dikkat etmem lazım hatta az az vermem lazım ama işte sıkıntılar oldukça alıyorum bide yaz tatilindeyim okul başlayınca daha güzel veriyorum o tempodabu arada evlenmeden önce 69 gördüm diyet yaptım ama hiç listem olmadı evlenirken 65 dim suan da en son bayram sonu 61.5 gordum ama tatildi ameliyat felan geçirdim 64.4 u gördüm ama ayran detoksu yaptım bı toparlanmak için 63.3 üm şuan bakalım 2 haftaya kadar tatile çıkacağız 60-61 göreyim diyorum

gecmıs olsun canım
onemlı olan saglık saglıgın ıyı olsun allah saglık versın gerısı onemlı degıl halledersın
amelıyat olmussun pco varmıs bunlar hep zorlu seyler sonucta
ben senın kılo verecegıne ınanıyorum bunun ıcın elımızden ne gelırse grup olarak yapıcaz desteklıcez senı
acıl destek ekıbın yanında :)

merhaba kızlar hayırlı olsun yeni topik
Sagol tatlim :))
Tamam siz beğendiyseniz
Aksama kadar su içiyorum
Karnım sisiyor ister istemez
Çok yedim sanıyorum
Kaymaklı ekmek kadayıfından yemedim
Çorba da içmedim öğlen içtiğim icin :)
Ya kizlar soyle bisi yapalim yemedigimiz feragat ettigimiz seyleri de yazalim buraya ve gaza gelelim ne diyosunuz:))
kahve yaptım kızlar gece kahvesı :)

Ben yaptım şimdi karşılıklı içelim nis :))
Kahve dünyasından damla sakızlı aldım
Çok beğendim
Bende istiyoruuuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…