Çok tatlısınız ya çok teskkur ederim:) inşallah veririm ya tek ve esimin işinden dolayı ücra bir yerdeyiz bazen sadece tek kalıyorum evde öyle olunca kendimi yemeğe sarıyorum tabi ben bunu çoğu kez diyeti bozmadan tek basima oldugum için rahatça yapıyorum nazende üzüntü can sıkıntısından kendimi yemeğe veriyorumgecmıs olsun canım
onemlı olan saglık saglıgın ıyı olsun allah saglık versın gerısı onemlı degıl halledersın
amelıyat olmussun pco varmıs bunlar hep zorlu seyler sonucta
ben senın kılo verecegıne ınanıyorum bunun ıcın elımızden ne gelırse grup olarak yapıcaz desteklıcez senı
acıl destek ekıbın yanında :)
Sagol Nisa:)) basini sisirdim kusura bakmaelıne saglık canım
7 agustosta hedefim 87.. minimun rakam verdim.günaydin oyyy yarişma başladiysa sıkı bir diyete hazirim.. aman az yiycem sizi geçeyim...
Eline sağlık canim tablodaki kilom yanlış olmuş ama benim 79.9 bayrama kadar ki hedefimEvvvvet bayanlar gec oldu güc oldu ama sonunda 1. Sayfadaki tablomuz hazirunarim begenirsiniz canlar
ne demek kızSagol Nisa:)) basini sisirdim kusura bakma
günaydin oyyy yarişma başladiysa sıkı bir diyete hazirim.. aman az yiycem sizi geçeyim...
afıyet olsunbugun kahvaltıya süper başladim..
inş bozmam.. bozmayacagim....
sabah her zamanki gibi ettiğim kahvaltı bu sefer tereyağlı sahanda yaptım.
menü bildiği gibi ayni
küçük domates
peynir ve 3 tane yeşil zeytin
kırmızı biber ve salatalık... ekmek hiç yok. :) bi şekersiz çay...
87 görmek istiyorum bak 5 gün kaldi...
hıc bılemıyorum kı daha ılk gun metebolızman hızlı mı calısır nasıl olur bılemıyorumkızlar spor konusunda hergün 15 dk 1 ml lesli 100 kez mekik 30 kez squat 30 saniye frank yapsam kaç kilo gider..
evet nisacım bende ondan çok etkileniyorum.tlc agır yasamları acın ızleyın kızlar
yemın edıyorumm ne ıstah kalıyor ne yeme ıstegı ne bırsey
ızlerken etlerım oyle acıyor kı onların yerıne benım vucudum oyle acıyor kı benım en buyuk motıvasyon kaynagımdı
ben hergün 15 dk lesli yapıyorum oda işten cıkınca.. yürüyüş bide evde de tamamliyorum.hıc bılemıyorum kı daha ılk gun metebolızman hızlı mı calısır nasıl olur bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?