Eylül ayına zayif girelim :)) 1 aylık serüven başlıyor

Çok tatlısınız ya çok teskkur ederim:) inşallah veririm ya tek ve esimin işinden dolayı ücra bir yerdeyiz bazen sadece tek kalıyorum evde öyle olunca kendimi yemeğe sarıyorum tabi ben bunu çoğu kez diyeti bozmadan tek basima oldugum için rahatça yapıyorum nazende üzüntü can sıkıntısından kendimi yemeğe veriyorum

bugun kahvaltıya süper başladim..
inş bozmam.. bozmayacagim....
sabah her zamanki gibi ettiğim kahvaltı bu sefer tereyağlı sahanda yaptım.
menü bildiği gibi ayni
küçük domates
peynir ve 3 tane yeşil zeytin
kırmızı biber ve salatalık... ekmek hiç yok. :) bi şekersiz çay...
87 görmek istiyorum bak 5 gün kaldi...

Sagol Nisa:)) basini sisirdim kusura bakma
ne demek kız

günaydin oyyy yarişma başladiysa sıkı bir diyete hazirim.. aman az yiycem sizi geçeyim...

ooo supersın

afıyet olsun

ben bu sabah 1 sekersız cay
2 dılım peynır
1 haslanmıs yumurta
5 yesıl zeytın
1 incir yedim

aksama tavuklu corba ve salata var :)

kızlar spor konusunda hergün 15 dk 1 ml lesli 100 kez mekik 30 kez squat 30 saniye frank yapsam kaç kilo gider..
hıc bılemıyorum kı daha ılk gun metebolızman hızlı mı calısır nasıl olur bılemıyorum

hıc bılemıyorum kı daha ılk gun metebolızman hızlı mı calısır nasıl olur bılemıyorum
ben hergün 15 dk lesli yapıyorum oda işten cıkınca.. yürüyüş bide evde de tamamliyorum.
aslinda 48 dk lesli yapsam iyi olucak da sıkılıyorum başka sporu yapıyorum . bacak karin kol çalışmasi.. :)
2 haftada farketmeye başladi arkamdan bi döndüm belimin üst tarafi tombişti o bile azalmişti :) 5 kilo verince farkediyo:) göbek bile az gitmişti..
ama mekik başlamadim yapıcam. denemek lazim hergün bu şekilde yapsam nasıl olur 1 ay sürem var:)

28 agustosa kadar hedefim 80 kilo... yada aşagi.. kurbanda geliyo inş o baklavalari yemeyiz

Kahvaltim:1haslanmis yumurta, küçük domates salatalık, maydanoz, 3 zeytin, 1 tatlı kaşığı kadar lor peynir,2 çay bardağı şekersiz cay,1ceviz
Ameliyat dan dolayı sadece yürüyüş yapabiliyorum kızlar ben o da genellikle evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…