Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haaaa şöyle destek verelim birbirimize kızlarr listeyi ekliyorum herkes bilgilerini yazssın ki ekliyeyim bende
..............................................sonuç....?

Çok teşekkür ederim canım, bilgilendirdiğin için. Aşılamayı merak etmiştimde. Bizede gerekebilir belki diye. İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberi verirsin bizlere. Sevgiler

Kızlar merhaba bende iki gun önce asilama yaptırdım suan pek bişi hissetmiyorum olur ya da olmaz diye herkese bol şans umarım hamiş olurum bu ay

bak şöyle yapalım medine

pbsc.....2 yıldır korunmuyor.....erkek faktörü (sayı,morfoloji, hareket azlığı)......3. aşılama (26 eylül test tarihi)

arkadaşlar herkes bu düzende bilgilerini yazsınki bir liste oluşturabilelim

bak şöyle yapalım medine

pbsc.....2 yıldır korunmuyor.....erkek faktörü (sayı,morfoloji, hareket azlığı)......3. aşılama (26 eylül test tarihi)

tamamdır canım sen yeter ki iste

pbsc..................................2 yıl......................................erkek faktörü.....................................3. aşılama...................26 eylül

medne...............................2 yıl.......................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim

HADİ KIZLAR EKLEMEK İSTEYENLER VERSİN BİLGİLERİNİ :))

Son düzenleme:
Bende varım kızlar.

gazel_es 1 yıl. erkek infertilite ve sağ tüp tıkalı 1.aşılama 28 eylül (sonuç)

Bende varım kızlar.

gazel_es 1 yıl. erkek infertilite ve sağ tüp tıkalı 1.aşılama 28 eylül (sonuç)

HEMEN EKLEYEYİM CANIM SENİ DE İNŞ. ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKK UĞURLU GELİR BİZE BU LİSTE

pbsc..................................2 yıl......................................erkek faktörü.....................................3. aşılama...................26 eylül

medne...............................2 yıl.......................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim

gazel_es............................1 yıl......................................erkek faktörü.....................................1. aşılama...................28 eylül

Son düzenleme:
cok heyecanliyim bebekle alakali ikinci bir topic buldum:)))
ben de 11 eylulde yaptirdim ikinci asilamayi. bekleyelim bakalim neler olucak

pbsc isimli arkadaş özelden msj yazmışsın ama yeni üye olduğumdan dolayı özel msj yazamadım umarım buraı görürsün.

sana şöyle sölim.eşim başta klomen kullandı (12milyon olan sayı 3 milyona düştü)2 ay falan (ama düzenli diğil) neyse sonrasında saraçoğlunun çayından getirttik aynı zamanda keçiboynuzu kürünüde yaptık. bu söylediklerimden sonra yalaşık 2 ay kullandı. sayı 6oldu. ve saonrasında pekmeze başladı.2 aya yakında onu kullandı ve aşılama yapıldı. aşılama sonuçlarıda 22 milyon yıkanmış 14 milyon.hareket ise %98 di.markasıda farketmez dedi.bzde bi kaç markayı kullandık zaten.denemekten zarar gelmez.tavsiye ederim.

17 eylülde benim sonuç günüm. erkek 1.5 yıl

hemen ekliyorum canımm...

pbsc..................................2 yıl......................................erkek faktörü.....................................3. aşılama..................26 eylül

gazel_es............................1 yıl......................................erkek faktörü.....................................1. aşılama...................28 eylül

dilekçe61...........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.....................................1 aşılama...................17 eylül

Son düzenleme:
2 yildir korunmuyorum ancak hsg henuz cektirmedim simdilik sebepsiz yazabilirsin. 2. asilama test gunum 25 eylul.
EKLİYORUM CANIM HEMEN....

pbsc..................................2 yıl......................................erkek faktörü.....................................3. aşılama..................26 eylül

gazel_es............................1 yıl......................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül

dilekçe61...........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.....................................1 aşılama...................17 eylül

charms..............................2 yıl........................................sebepsiz...........................................2. aşılama..................25 eylül

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.bu topik tam bana göre açtığınız için sağolun.

şimdi kendimden bahsedeyim biraz.1,5 yıllık evliyim.salak gibi 2 ay korundum.sonrasında hiç korunmadım.pco hastasıyım.ama ileri düzey değilmiş.zaten ne kiloluyum ne aşırı tüylenmem var.ne de adetlerimi ilaçla oluyorum.sadece adetlerde biraz sapma oluyo o da en fazla 10-12 gün falan.kandaki hormon düzeylerim bile sağlıklı bi insanınki gibi.

neyse ben daha fazla beklemek istemeyip korunmasız geçen 13 ayın ardından hsg çektirdim.ve 2 TÜPÜMDE TIKALI çıktı.ardından hemen bikaç gün sonra laporoskopi ameliyatı oldum.

laporoskopiden sonra bi kez adet gördüm ve doktor klomen başladı.yumurtaları(2 tane) görünce aşılama yapalım dedi.zaten biz de eşimle hep kararsız kalıyorduk bu konuda.aşılama yaptırmaya karar verdik.bu arada eşimde morfoloji alt sınırda çıkmış doktor çok kötü de değil çok iyi de değil dedi.

kısaca özet geçeyim de beni de ekleyin listenize.16 ay korunmadık.bendeki sorun geçti.eşimde morfoloji düşük.ilk aşılamamız.sonucu 28 eylülde öğrenicem
işte böyle.dualarınızda bana da yer verin inşallah.

dua ile...

bu kadar ıvır zıvır yazmışım aşılamamı hangi gün olduğumu yazmamışım.kusura bakmayın gece oluşuna ve yorgunluğuma verin.nöbetteyim de.

14 eylülde aşılama oldum.8 gün sonra öğrenicen Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…