teşekkürler canım.onu hiç görmemiştim:)))
arkadaşlar doğumun ölümün ve nikahın tarihi şaşmazmış.(evlilik kararı verirken bu söz bana çok yardımcı olmuştu))). o yüzden siz elinizden geleni yapın ve çok ta üzmeyin kendinizi.kolay diğil biliyorum bende tüp bebek dediklerinde çok ağlamıştım. ama bakın herşey normale döndü. şimdi ise aşılama yapıldığını unuttuyorum zaman zaman.ve tarih hesaplamasıda yapmıyorum. çünkü daha çok strese girerim. ve yarın hayırlısıyla tatile gidiyorum.olmazsada yapacak bişi yok.bi süre aşılama falan düşünmüyorum.umutsuzluğa kalpılmayın bence...
Aşılama için 35 yaş sınırı ve ya 3 yıl bekleme şartı aranmadı sanırım uzun süren bir bekleyişimiz vardı ondan galiba. En son hsg çektirdim doktorun yanına gittim tmm dedi artık aşılama yapabiliriz. Ben tıp fakültesinde yaptırdım. raporlu 285 tl ilaçlara ödedim o kadar. Ama tüp için 2 aşılama şartı ve 3 yıl evlilik şartı varmış. Bir de net bilmiyorum ama sperm sayısıda eğer çok sınır altındaysa aşılamadan drek tüp de yapılıyormuş gibi anlamıştım. Valla doktorlarla konuşmak öyle zor ki sen sormasan cevap vermiyolar..
bak şöyle yapalım medine
pbsc.....2 yıldır korunmuyor.....erkek faktörü (sayı,morfoloji, hareket azlığı)......3. aşılama (26 eylül test tarihi)
Bende varım kızlar.
gazel_es 1 yıl. erkek infertilite ve sağ tüp tıkalı 1.aşılama 28 eylül (sonuç)
17 eylülde benim sonuç günüm. erkek 1.5 yıl
cok heyecanliyim bebekle alakali ikinci bir topic buldum:)))
ben de 11 eylulde yaptirdim ikinci asilamayi. bekleyelim bakalim neler olucak
medne beni unuttun sen canım yaaaaa..
tam bilgilerini verirsen listeye ekleyelim canım senide....
EKLİYORUM CANIM HEMEN....2 yildir korunmuyorum ancak hsg henuz cektirmedim simdilik sebepsiz yazabilirsin. 2. asilama test gunum 25 eylul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?