bugün saat 12 de aşılamam yapıldı bu ikinci aşılamam inşallah son olur.çok agrılarım var arkadaşlar karın kasık agrısı sizdede oldumu bu agrılar yoksa bende pko oldugu içinmi bu kadar çok bilmiyorum.yine ohss olmaktan çok korkuyorum.allah yardımcımız olsun
bu arada diğer sayfalarda aşılama fiatlarını soran arkadaşlar olmuş ben total 350 liraya yaptırıyorum kıbrısta özel bi hastanede. ama ankarada özel 1000 tlye yakındı. aslında çok maliyetli değil neden trde okadar fiat istiyolar anlamıyorum..
bilgecim hayırlı olsun canım.bi gün arayla aşılama olduk o zaman bende dün oldum.inş ikimizde iyi sonuç alırız.bende hiç kasık ağrısı yok.ama ilk iki aşıamada hiç kanamam olmamıştı bu aşılamada 1 gün kanama yaşadım sizlerde yaşadınızmı
Monalisa tesekkurler ilgin icin cnm..nedense eylul ayi topigine bakmamisim kac gundur ki butun gun 10 kere kontrol ediyorum kim napmis diye neyse bugun itibariyle daha sIk bakacagim...
evet asilamami oldum normalde 14u gibi diyordu doktor ama gecen pazar gunku kontorlumde yumurtalarimin 25-30 mm arasinda oldugunu soyleyince (2 buyuk yumurta olustu birde kucuk) neyse hemen asilamani pazartesi yapalim dediler ignemi yaptilar pazartesi oldum asilamayi iste simdi klasik haller surekli kendimi dinleyip anlamlandirmaya calisiyorum...moralimi bozan sey su birinci asilamam da olan bircok sey simdide oluyor bilmiyorumkismile
seninde hayirlisi olsun insallah...guzel haberler hepimize insallah....bu arada bencede liste yapsin birisi ya takibi guzel oluyor ...
teşekkürler canım.inşallah sen ben isteyen herkes pozitif cevabı alırız canım.benim bu aşılamada kanamam olmadı büyük ihtimalle aşılama yapılırken olmuştur korkma benim ilk aşılamamda olmuştu.bende pko var ilkinde ohss olmuştum yumurtalarım 13cm 12cm olmuştu 5 gün hastahanede yatmıştım.
şimdide çok korkuyorum yine şişip kalıcam diye offffff.çok agrım var ilkindede böyle agrımıştı
canım çok sıkılıyo offffffff
merhaba arkadaşlar özellikle pco olup aşılama yaptıracak olanlar bilgi verebilirlerse sevinirim. benim 20.günüm tedavide yumurtalarım hala 12- 13mm civarında bir türlü büyümüyorlar ve 3-4 adet aynı büyüklükte öyle fazla ağrı veya şişliğim yok ama çoğul gebelikten de çok korkuyorum. doktorum eğer hepsi büyürlerse tüp bebeğe devam edebiliriz çünkü çoğul gebelik riski var dedi ya da tedaviyi durdurup bir dahaki ay tekrar deneriz dedi. bu şekilde tedavisi uzun sürenler var mı?:1no2:
arkadaşım u ilk aşılamanmı?göbekten yaptıgın igne gonalf mi puregonmu?inşallah canımbende varım. pkoluyum bir ara prolaktinim çoştu bebişimi kaybettim ama yılmadım burdayım. 100 ml göbekten iğne oluyorum hergün bugun 5. gün bu ay sonunda olacak aşılamam herghalde inşallah hepimiz hamiş çıkarız
arkadaşım u ilk aşılamanmı?göbekten yaptıgın igne gonalf mi puregonmu?inşallah canım
arkadaşım u ilk aşılamanmı?göbekten yaptıgın igne gonalf mi puregonmu?inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?