Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
desteğiniz için hepinize teşşekkürler arkadaşlar. ilk aşılamam tutmadı o gün çok üzüldüm çok ağladım. ama şuan iyiyim yıkılmadım ayaktayım:). Rabbim büyük tevekkül edicem Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize. sizlere sağlıklı, mutlu hamiş günler diliorum.
ultrasonda 12.gün bakıldı yarın çatlayabilir demişlerdi. 12. gün akşamı kasık sancım yani çatlama oldu. ertesi gün 13.gün bakıldı çatlamış denip öğlen 2 civarında yapıldı aşılamam. yani tahminime gör çatlama olduktan 20 saat sonra aşılamamı yaptık. bu sefer işi sıkı tutucam Allah izin verirse bu kadar saat farkı bırakmak istemiorum. çünkü bayandan bayana çatlama olunca yumurta döllenme süresi değişiyomuş. kasım ayı aşılamasını konusunu açınca hbr verin. çooook öpüyorum sizleri

bu arada diğer sayfalarda aşılama fiatlarını soran arkadaşlar olmuş ben total 350 liraya yaptırıyorum kıbrısta özel bi hastanede. ama ankarada özel 1000 tlye yakındı. aslında çok maliyetli değil neden trde okadar fiat istiyolar anlamıyorum..

bilgecim hayırlı olsun canım.bi gün arayla aşılama olduk o zaman bende dün oldum.inş ikimizde iyi sonuç alırız.bende hiç kasık ağrısı yok.ama ilk iki aşıamada hiç kanamam olmamıştı bu aşılamada 1 gün kanama yaşadım sizlerde yaşadınızmı

ya evet aşılamada ne masraf yada zahmet varki bu kadar para alıyorlar anlamıyorum.2dk süren bi işlem için günah yani

ultrason ücreti, meni ayrıştırma, dr ücreti, aşılama materyali total 350 lira hepsi bu. 1000 liraları duyuyorum çokk fazla. hakikaten günah vicdan lazım bu iş için birazda..

teşekkürler canım.inşallah sen ben isteyen herkes pozitif cevabı alırız canım.benim bu aşılamada kanamam olmadı büyük ihtimalle aşılama yapılırken olmuştur korkma benim ilk aşılamamda olmuştu.bende pko var ilkinde ohss olmuştum yumurtalarım 13cm 12cm olmuştu 5 gün hastahanede yatmıştım.
şimdide çok korkuyorum yine şişip kalıcam diye offffff.çok agrım var ilkindede böyle agrımıştı
canım çok sıkılıyo offffffff

keşke o kadar paralar dökmemize deyse degil 1000 isterse 2000 bin bile olsa gözümüzde olmaz.keşke tutandan 1000 tutmayandan 500 alsalar ne güzel olur degilmi,,,,))))))şimdiye kadar doktorlara döktügüm paranın haddi hesabı yok her kontrolde 100 alıyolar 4 yıllık evliyim düşün artık gerisini

aşılaman hayırlı olsun.ilk aşılamada canını sıkan ne oldu dew?özel olmazsa tabi....

merhaba arkadaşlar özellikle pco olup aşılama yaptıracak olanlar bilgi verebilirlerse sevinirim. benim 20.günüm tedavide yumurtalarım hala 12- 13mm civarında bir türlü büyümüyorlar ve 3-4 adet aynı büyüklükte öyle fazla ağrı veya şişliğim yok ama çoğul gebelikten de çok korkuyorum. doktorum eğer hepsi büyürlerse tüp bebeğe devam edebiliriz çünkü çoğul gebelik riski var dedi ya da tedaviyi durdurup bir dahaki ay tekrar deneriz dedi. bu şekilde tedavisi uzun sürenler var mı?:1no2:

merhaba arkadaşım.evet ben pkoluyum ve aşılama yaptırdım.kullandıgın ilaçlar puregon 300 orgalutran kullandım adetimin 9. gününde yumurtalarım 18 mm oldu adetimin 11. günü aşılamam yapıldı umarım bu büyüklükte kalmıştır çatlamıştır.benimde 3-4 yumurtam oldu ama doktorum çogul gebelik felan demedi bana

arkadaşlar bide sitede pre seed diye bir üründen bahsediliyor sürekli. sitesindede kadınlar kulübü üyelerinin olumlu yorumları var. bi an sitesinde de yorumları burdan aldıklarını görünce buraya kasıtlı girip mi yazdılar dedim?.
sizlerin bilgisi varmı? yakınen tecrübe eden? yada arkadaşından yakınen duyan?
çünkü vajinal kuruluğun gebe kalmakta etkisi olduğunu duymuştum. ama kayganlaştırcılar gebe kalmada olumsuz etkili. bu ürün yardımcı olur mu gerçekten? lütfen bilen yazsın ona göre alıcam. sizleri öpüyorum hamiş adayları..

bende varım. pkoluyum bir ara prolaktinim çoştu bebişimi kaybettim ama yılmadım burdayım. 100 ml göbekten iğne oluyorum hergün bugun 5. gün bu ay sonunda olacak aşılamam herghalde inşallah hepimiz hamiş çıkarız

arkadaşım u ilk aşılamanmı?göbekten yaptıgın igne gonalf mi puregonmu?inşallah canım

arkadaşım u ilk aşılamanmı?göbekten yaptıgın igne gonalf mi puregonmu?inşallah canım

kızlar meraba ben çarşamba ve perşembe aşılamamı oldum ben yumurta geliştirmek için göbekten iğne oldum 2 yumurtam olmuş bu 2.aşılamam inşallah bu tutar

Evet ilk aşılamam çok tecrübesizim ben göbekten puregon 300 lükten aldım. doktor onu verdi.hepimiz için hayırlı heycanla bekliyorum. ilk gebeliğimde normal yolla kaldım ama kısmet olmadı.

benim fsh lh çok düşük 00 nerdeyse bugun doktoruma gittim 7 günlük 150lik göbekten merionalın sonucu sağlı sollu 3 _4 yumişlerim olmuş en büyüğü 11cmyle 13 cm doktorum iğnemin dozunu yarıya indirdi 3 kutu daha verdi perşembe gittcem inş istenilen boyuta gelirde aşılamama geçeriz gerçi çok korkuyorum ama zor bi işlem değildir inş

sizlerin aşılamanıza kaç doktor girdi benim ilk aşılamam olduğu için nasıl bi ortam olacağını bilemiyorum aşılamadan sonra yatmak dinlenmek gerekiyomu abimin nişanı varda yorucu geçecek benm için bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…