Canım sanada cok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın, bunu ancak yaşayanlar anlar... Burda yanlız olmağını bil ve kendini bu şekilde rahatlat canım..20 eylul öyle kazındıki beynime kalbime hayatıma unutmak ne mümkün:S:17 haftalık meleğimle dr kontrolüne gittiğimde suratlarından birşey olduğunu sezmiştim. bebeğimin kalbinin atmadığını söylediğinden sonrasını hatırlamıyorum gözlerimi acilde açtım. rüya olmasını çok isterdim.ama gerçekti. dr eve gidip hazırlanıp gelmemi söyledi.hastaneye gittim ben orda değildim. bedenim orda aklım melegımle konuşuyordu. suni sancı fitil drlar hemsıreler bırı gıdıyor biri geliyor. yakınlarım teselli içinde. kalp acım öyle baskındıkı çektiğim acılara inleyerek gözyaşlarıyla geçistiriyordum 12 saat çektim allahım kimseye yaşatmasın. öyle dular ettimki bir an önce bitsın herşey dıye. tam 1 ay oldu düşük yapalı. bu durumlarda eşlerin desteği çok önemli. şükürler olsun ki eşimin sevgisiyle şefkatıyle kendimi toparlayabildim. şimdi hem eşime hem bana genetik testlerimizi yaptırıcaz sonuçlar aralıgın ilk haftasını buluyor. doktorum gerek yok dedı hatta hıc bekleme hemen başla çalışmalara dedi. ama ben testlerimi yaptırıp 1 adet dönemini atlattıktan sonra hayırlısıyla aralıkta çalışmalara başlıcam allahın izniyle.umudumuzu yıtırmeyelım hepimiz zor acı tecrübeler edindik sınavlardan geçtik hep şükredelim belki meleklerimiz doğsaydı sonrasında ne yasayacagımızı bılmıyrouz. allahımın bildiğinden sual olunmaz.o verdi o aldı. sakın isyan etmeyin. hepimiz buralara hemileliğimizi yazıcaz. inanın. inanalım. allahıma sığınalım. çok uzun yazdım.kendimi tutamadım kusura bakmayın.
canım slm giremedm uzun süredir işten zaman kalmıyor nete girmeye o arkadaşın daha yoktu hamilelik duurmu zaten onda kan pıhtılaşma sorunu çıkmış hamile kalınca iğne artı coraspin kullanacakmuış. işte bu durumdan dolayı bu testleri yaptırma istiyorum bende kan pıhtılaşma sorunu varsa bebek beslenemiyormuş anne karnındacanım burc genetik merkezi biliorum bende yaptırırsam oraya gidicem bana yakın zaten bakalım artık o söylediğin arkadaş hamile kalabilmiş mi nasıl son durumu acaba ne yaptı
canım slm giremedm uzun süredir işten zaman kalmıyor nete girmeye o arkadaşın daha yoktu hamilelik duurmu zaten onda kan pıhtılaşma sorunu çıkmış hamile kalınca iğne artı coraspin kullanacakmuış. işte bu durumdan dolayı bu testleri yaptırma istiyorum bende kan pıhtılaşma sorunu varsa bebek beslenemiyormuş anne karnında
canım başın sağolsun Allah sabır versin zor bir durum evet zaman geçiyor ama acı hep aynı sanırım bebişlerimiz olmadan bu acı hafiflemeyecek umarım en kısa sürede bebşlerimiz oku sağlıklı hayırlı bir şekildeMERHABA ARKADAŞLAR
BENIMDE KIZIM DOĞUMA 4 GÜN KALA MELEK OLDU
4 AY OLDU AMA ACISI GEÇMİYOR SANIRIM GEÇMİCEKTE HEP ORDA Bİ KÖŞEDE SIZLICAK UMARIM HEPİMİZ TEZ ZAMANDA
BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALICAĞIMIZ HAMİLELİKLER YAŞARIZ .HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISINI DİLİYORUM.
inşallah canım sağolasın tabi ki git canım bana operasyonu yapan doktor bebek için 1 ay sure vermişti son gittiğim doktor 2 ay verdi zaten ben bugun adet oldum 40 gun sonra senin içinde hayırlusı olsun canım olumlu sonuçlar alırsın inşallah haberlerini bekliyorum canımevet canım umarım bi sorun çıkmaz, bende bi sure sonra yeni bi kadın doğum uzmanına gidicem ve hamile kalmadan ne yapmam gerektiğini ögrenicem inşallah hepimiz için hayırlısı olur bende denemek istiorum acıkcası yakın zamanda
canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşamışız 5 gün arayla bende 15 eylül de öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu dünyam yıkıldı resmen çok zor günler geçirdim ve bu acı bebişlerimiz olmadan hafiflemeyecek inşallah hepimizin en kısa zamanda bebişlerimiz olur acılarımızı paylaştığımız bu sayfada mutlu haberlerimizi de paylaşacağız inşallah20 eylul öyle kazındıki beynime kalbime hayatıma unutmak ne mümkün:S:17 haftalık meleğimle dr kontrolüne gittiğimde suratlarından birşey olduğunu sezmiştim. bebeğimin kalbinin atmadığını söylediğinden sonrasını hatırlamıyorum gözlerimi acilde açtım. rüya olmasını çok isterdim.ama gerçekti. dr eve gidip hazırlanıp gelmemi söyledi.hastaneye gittim ben orda değildim. bedenim orda aklım melegımle konuşuyordu. suni sancı fitil drlar hemsıreler bırı gıdıyor biri geliyor. yakınlarım teselli içinde. kalp acım öyle baskındıkı çektiğim acılara inleyerek gözyaşlarıyla geçistiriyordum 12 saat çektim allahım kimseye yaşatmasın. öyle dular ettimki bir an önce bitsın herşey dıye. tam 1 ay oldu düşük yapalı. bu durumlarda eşlerin desteği çok önemli. şükürler olsun ki eşimin sevgisiyle şefkatıyle kendimi toparlayabildim. şimdi hem eşime hem bana genetik testlerimizi yaptırıcaz sonuçlar aralıgın ilk haftasını buluyor. doktorum gerek yok dedı hatta hıc bekleme hemen başla çalışmalara dedi. ama ben testlerimi yaptırıp 1 adet dönemini atlattıktan sonra hayırlısıyla aralıkta çalışmalara başlıcam allahın izniyle.umudumuzu yıtırmeyelım hepimiz zor acı tecrübeler edindik sınavlardan geçtik hep şükredelim belki meleklerimiz doğsaydı sonrasında ne yasayacagımızı bılmıyrouz. allahımın bildiğinden sual olunmaz.o verdi o aldı. sakın isyan etmeyin. hepimiz buralara hemileliğimizi yazıcaz. inanın. inanalım. allahıma sığınalım. çok uzun yazdım.kendimi tutamadım kusura bakmayın.
evet canım doktorlar normal diyor ilk bebektea birçok doktora gittim bende hepsi test yapmaya gerek yok dedi ama ben yaptıracağım yine de benim korkum kan pıhtılaşma sorunu bunu öğrenmezsem içim içimi yiyecek diğer hamilelikte biliyorum kendimi olumsuz düşünmemek için yoksa 9 ay zehir olur bana psikolojik olarak kendimi rahatlatmam lazım sen içini ferah tut canım bende şuan olumlu düşünebiliyor olsam yaptırmazdım bu testleri hakkımızda hayırlısı olsun her zamanCanim cok tesekkur ederim... Kusura bakma gec cevap yaziorum ama giremedim firsatim olmadi. Doktor bana kan testi ya da genetik test yapmaya gerek duymadi. Bu cok sik yasanilan bir durum korkacak bir sey yok dedi. Cok buyuk bir ihtinalle ikinci gebeligin sorunsuz olacak dedi. Zaten dusuklerde detayli arastirma kan testi genetik falan ikinci hatta ucuncu duskten sonra yapiliyormus. Hatta benim doktoraun dedi ki dusuk yapabikiyorsan gebe kalabiliyorsun demektir. İkinci gebeligini farkeder etmez hemen gel yakin takiple sorunsuz gececek insallah dedi. Hatta kurtajdan sonra daha kolay gebe kalindigini soyledi. Bir de oyle siradan bidokyora da gitmedim. Acibadem hastanesinin meshr doktorlarindan biri. Acikcasi ben de test yaptiririm diyordum ama doktor cok icimi rahatlatti. İnsallah ikinci de hersey iyi olacak hepimiz icin !
inşallah canım sağolasın tabi ki git canım bana operasyonu yapan doktor bebek için 1 ay sure vermişti son gittiğim doktor 2 ay verdi zaten ben bugun adet oldum 40 gun sonra senin içinde hayırlusı olsun canım olumlu sonuçlar alırsın inşallah haberlerini bekliyorum canım
evet canım doktorlar normal diyor ilk bebektea birçok doktora gittim bende hepsi test yapmaya gerek yok dedi ama ben yaptıracağım yine de benim korkum kan pıhtılaşma sorunu bunu öğrenmezsem içim içimi yiyecek diğer hamilelikte biliyorum kendimi olumsuz düşünmemek için yoksa 9 ay zehir olur bana psikolojik olarak kendimi rahatlatmam lazım sen içini ferah tut canım bende şuan olumlu düşünebiliyor olsam yaptırmazdım bu testleri hakkımızda hayırlısı olsun her zaman
Cok tesekkurler iyiki burası var gercekten herkes biraz olsun acısını paylaşıp rahatlıyor ins yakın zamanda hepimiz saglikli bebeklerimize kavuşuruzCanım sanada cok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın, bunu ancak yaşayanlar anlar... Burda yanlız olmağını bil ve kendini bu şekilde rahatlat canım..
Cok tesekkurler canım sanada cok gecmis olsun evet dogru diyorsun tekrar bebek sahibi olana kadar acımız hafiflemicek ins saglikli bebekler nasip eder allahım hayirlisiyla hepimize guzel haberler paylaşırızcanım çok geçmiş olsun Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşamışız 5 gün arayla bende 15 eylül de öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu dünyam yıkıldı resmen çok zor günler geçirdim ve bu acı bebişlerimiz olmadan hafiflemeyecek inşallah hepimizin en kısa zamanda bebişlerimiz olur acılarımızı paylaştığımız bu sayfada mutlu haberlerimizi de paylaşacağız inşallah
sağolasın canım inşallah en kısa surede güzel haberlerimizi paylaşırızhadi gözün aydın canm adet olmussun, güzel haberlerimizi paylaşalım ve birbirimize umut olsun inşallah...
sağol canım bakalım bir aksilik olmazsa ctsi günü gideceğiz tahlilleri yaptırmaya inşallah güzel sonuçlar alırız sonuçlar belli olunca yazarım tabi nurdan bu arada merak etmedim değil reiki yiİnsallah testlerin temiz çıkar canım. Bizi haberdar edersin. Tabiki kendini daha iyi hissedeceksen yaptır. Ben de ilk baslarda yaptırırım dıyordum ama sımdı daha rahatım. Herseyın hayırlısı... Insallah ıkıncı bebeklerımızı sağlıkla kucağımıza alırız da mutluluğumuzu paylaşırız. Bu arada ne kadar ınanırsın bılemem ama benim bu zor günlerimi atlatmamda reiki bana cok yardımcı oldu. İlgilenirsen ozelden yazarsın. Bol bol dua ettim, ediyorum da. Bir de inanmayan cok ınsan var ama ben kursun dokturdum ondan sonra da epey rahatladım. belkı psikolojıktır ama oyle bıle olsa ıse yarıyorsa bence denemeye değer.
sağol canım inşallah sende hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini dikkat et kendine ve bebeğineAllah sabir versin basiniz sagolsun
canım başın sağolsun Allah sabır versin gerçekten çok zor bir durum Allah dayanma gücü versin kayıplar yaşamak çok zor olumHayat bizlere hiç ummadığımız anda yakalıyor sankı hıc bızım basımıza gelmez sanıyoruz ama gelıyor ölüm ne kadar yakın halbukı bıze bende bebeğimi sare mi doğdukten 1 gün sonra kaybettım 3 kere kalbi durmuş normal doğum yapmıştım şükrediyorum gene ağlama sesini duydum yogun bakımda nefes alıp verişini gördüm ama halen yokluğuna alişamadım olmuyor 28 agustos gece 05:15 kaybettim cok kötü mevlam hepimize sabır ve dayanma güçü versin kabullenmesi cook zor bir durum
canım mrb.ben de doğuma iki gün kala temmuz ayında kaybettim bebeğimi otopsi yaptırmadık.sizin bebeğinizinbenim bebeğimin kalbi de doğuma 4 gün varken durdu.4 ay oldu.ama acım dinmiyor,aksine artıyor.
canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmadın bu acıyı kimseye biliyormuşum aynı tarihte aynı şeyi yaşamışız bende 15 eylülde bebeğimden ayrıldım bizde 9haftalıktık missed abortus teşhisi ile aldılar bebeğimi biz daha önce 2 defa kalp atışını duymuştuk kontrole gittik yoktu atışlar inanamadım başka doktora gittim bir başka doktor daha ama sonuç aynıydı 3 doktorda aynı sonucu verdi ve 15 eylül tarihi kazındı aklıma kısmet böyleymiş diyorum bizim için hayırlısı böyleymiş bundan sonra artık herşeyin hayırlısını dileyeceğim bu arada canım doktor sana ne kadar sure verdi bana operasyonu yapan doktor 1 ay korun demişti ama ben zaten 40 gün sonra adet oldum başka bir doktora gittim o 2 ay dedi birde bazı tahliller var onları yaptıracakmısın ben bugün yaptırdım bakalım 20 günü bulur sonuçlar diyorlar hayırlısıBende 15 eylülde kürtaj oldum missed abortus teshisiyle,biz hiç kalp atışı alamadık bebeğimden..9.haftaya kadar bekledik belki bi mucize olur diye ama maalesef..Zaten lekelenmelerim vardı umudum yoktu işte genede Allah'tan ümit kesilmez diye düşünüyodum olmadı.Bi kezde kimyasal gebelik geçirdim haziran ayında,1 ay kordunduk sonraki ay gene hamile olduğumu öğrendim ama buda böyle oldu.Hayak kırıklığı sevinçlerin böyle bi üzüntüye dönüşmesi yaralıyo insanı işte.Rabbim bi daha kimseye yaşatmasın bu acıyı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?