Eylül Ayında Donmuş Bebek Transferi Yaptıracaklar

iyi akşamlar,

donmuş bebelerin sıcak anneleri nasıllar bakalım.transferi olanlara rabbim gebeliklerini nasip eder inşallah.bildiğiniz gbi transfer edildiği andan itibaren gebesiniz.ya düşük oluyor yada gebelik devam ediyor.sizinkiler devam eder inşallah..

saboli transferden sonra nar suyu içmedin inşallah.çünkü nar yada suyu rahimde kasılma meydana getirio canım.salıya az kaldı inşallah bi sorun olmazda bende tedaviye başlarım inşallahhh

İSİM--YAŞ--DENEME SAYISI--İNFERTİLİTE SEBEBİ--TRANSFER TARİHİ--BHCG TARİHİ

1.Can7.........__34__2__Tüpler__26 Eylül__8 Ekim
2.Saboli........__26__3__Pcos-erk.inf.__20-21 Eylül__2-3 Ekim
3.elvanelvan__28__2__Tüpler__18-20 Eylül
4.pretty.......__30__2__Kadın.inf.__19 Eylül__1Ekim
6.psayca.....29__4__sebepsizinf.__17 Eylül__29-30 Eylül

Son düzenleme:
''TRANSFERDEN SONRA GEBESİNİZ'' ben bu cümleyi çokk sevdimm
Ben nar suyunu transfer öncesi rahim kalınlığı için içmiştim canım.. transfer olmadı malesef boşa gitmiştii.. bu ayda denedim bakalım pazartesi günü kalınlık kaç mm çıkacak.. hayırlısı

öyle canım ama kulağa çok koş gelio değil mi?yaaa bende başlamak istiyorum biran önce..saboli sizde sorun ne canım?kendinden bahsetsen biraz

öyle canım ama kulağa çok koş gelio değil mi?yaaa bende başlamak istiyorum biran önce..saboli sizde sorun ne canım?kendinden bahsetsen biraz
Bizim sperm sayımız ilk testte 7milyondu.. sonra 12 milyon oldu 20 milyona kadar çıktı biara ilaçlarla.. ama sonra yine düşüşe geçti 15 milyon 12 milyon.. en son kaç oldu bilmiyorum ama normal yolla gebelik için zor dedi drum.. 3tane yumurtlama takibi 3 de aşılama denedik.. olmadı.. sonra spermle yumurta birleşemiyr tüp deniycez dedi doktorum ..peki dedik.. 2 denemedede pozitifi yakalayamadık..
inşallah bu kez son olur bunu canigönülden diliyorum ..ama olmazsada denemeyi bırakmayı düşünmüyorum.. son yumurtama kadar varım bu tedavide..
Bendede pcos var bu arada:
:97:

Son düzenleme:

aynen son yumurtaya kadar devam.benimde tek tüpüm kapalı o yüzden tüp yaptırıorum

********************DONMUŞ BEBE ANNELERİ********************

4.pretty.......__30__2__Kadın.inf.__19 Eylül__1Ekim
6.psayca.....__29__4__sebepsizinf.__17 Eylül__29-30 Eylül

Son düzenleme:
arakadaşlar benim de adetim başladı bugün ve doktorumu aradım. estraderm diye bir bant verdi. cumaya da randevu. ama iğneden bahsetmedi hiç. bakalım benim tedavi nasıl olacak. inşallah bebişler de iyi çözünür ve bize tutunabilirler.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bu arada bu banttan kullananlar var mı aranızada? bir de aspirinle vitamin kullanacağım..

bu arada benim bhcg tarihim 28 eylül canım...:))

normalde bugün-yarın transferimin olması lazımdı ama malesefff olamadı. ne zaman düşecek benim bu e2 im yawww, zaten uzun protokol başlamıştık bide böyle oluca iyice uzadı. dün konturolüm vardı biraz düşmüş ama yeterli değilmiş salı günü yine bakılacak e2 me allahım nolur sen yardım et bana ve bütün arkadaşlarıma.

selam arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlıcam yanni madden hazırlanıyoruz şu an bişey sorucam embriyoları dondurmak için ne kadar ücret ödediniz yumurta sorunum olduğu için bende düşünüyorum maliyeti yüksekmidir
herkesin ALLAH gönlüne göre versin ALLAH yardımcınız olsun bu zorlu yolda

valla canım yaptırdığın yere bağlı.özel merkezdekiler çook para ödüyolar.ben üniversite hastanesinde senelik 157 tl ödedim.transfer ücretide 425 tl.yardımcı olabildim mi bilemiyorum

Canım ben bant kullanmadım ama iğneden bahsetmediyse seninki kısa protokol olacak tahminm..çözülme olayına gelince benim en çok endişe duyduğum nokta o.. inşallah sağlıkla çözülürler ve tatlımı atlı bebişler olurlar................

bu arada benim bhcg tarihim 28 eylül canım...:))
Hemen düzeltiyorum canım

1. denemede gebe kaldım ama kaybettim.dondurulmuş 2. ve son olacak rabbimin izniyle inşallah
inşallah Bu son olucak tüm duamız hepimiz için bu yönde

E2 kaç ki elvan neden düşmedi buzamana kadar hayret:26:

Özeldeki fiyatlarıını hiç bilmiyorum devlette yaptırdığım için dondurma ücreti ödemedim.. transer için 402tl ödeyeceğim sadece..ilaçlarda 1000lira civarı tutmuştu

4.pretty.......__30__2__Kadın.inf.__19 Eylül__28 Eylül
6.psayca.....29__4__sebepsizinf.__17 Eylül__29-30 Eylül

Kızlar pazartesi günü için heycanlıyım.. inşallah tahlillerim düzgün çıkarsa ve rahim kalınlığı iyiyse ve bebişlerim sağlıklı çözülürlerse salı günü transfer olur tahminimce.. :97:

inşallah canım herşey yolunda giderde bebişler içinde ısınır.benimde salı günü doğum sonu kontrolum var.herşey yolunda olursa adetimle tedaviye başlıcam inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…