Eylül Ayında Donmuş Bebek Transferi Yaptıracaklar

ben özelde yaptırdım,dondurma ücreti yanlış hatırlamıyorsam 700 civarı bişi aldılar,transfer içinde 1790 ,ama yaptırdığın yere bağlı arkadaşlarında dediği gibi

biz üniversite hastanesinde 300 tl ödedik. ama tabi merkeze göre değişiyormuş.

Hemen düzeltiyorum canım

inşallah Bu son olucak tüm duamız hepimiz için bu yönde

E2 kaç ki elvan neden düşmedi buzamana kadar hayret:26:

e2 361 di kullandığım spreyden dolayıda 3 adet kistim oluşmuştu. şimdi e2 114 de düşmüş kistleriminde 2si yok olmuş ama yeterli değil dediler bakalım salı tekrar kontrol var işte.

inşallah canım herşey yolunda giderde bebişler içinde ısınır.benimde salı günü doğum sonu kontrolum var.herşey yolunda olursa adetimle tedaviye başlıcam inşallahhhh
Sağol canım inşallah seninde bi problem çıkmaz biranönce alırsın donmuş bebişlerini

e2 361 di kullandığım spreyden dolayıda 3 adet kistim oluşmuştu. şimdi e2 114 de düşmüş kistleriminde 2si yok olmuş ama yeterli değil dediler bakalım salı tekrar kontrol var işte.
Benim opudan sonra E2im 12000lere çıkmıştı transferim iptal oldu.. bana bi iğne verdiler opudan sonra ..orgalutran dı galiba ben ona bi süre devam ettim e2nin düşmesi içinmiş sürekli kontrole çağırdılar kontrol altına aldılar..adet olduğumdada 100lerdeydi.. şimdi ise 20. sana iğne vermediler mi?
inşallah düşmüştür

şu bahsettiğiniz e2 ne zaman ölçülüyor ya??benim 2. denemem e2 ile ilgili hiçbir cümle geçtiğini hatırlamıyorum,

merhaba hanımlar dün (bebişlerim) naklim başarılı bir şekilde gerçekleşdi artık yatış durumum başladı tahlilim 27 eylül de inşaallah busefer üzülmem
ya kızlar birde grip oldumki sormayın ilaçda alamıyorum nasıl atlatacam bilmiyorum

İSİM--YAŞ--DENEME SAYISI--İNFERTİLİTE SEBEBİ--TRANSFER TARİHİ--BHCG TARİHİ

1.Can7.........__34__2__Tüpler__26 Eylül__8 Ekim
2.Saboli........__26__3__Pcos-erk.inf.__20-21 Eylül__2-3 Ekim
3.elvanelvan__28__2__Tüpler__18-20 Eylül
4.pretty.......__30__2__Kadın.inf.__Transfer gerçekleşti büyük gün 28 Eylül
6.psayca.....__29__4__sebepsizinf.__Transfer gerçekleşti büyük gün 27 Eylül

Son düzenleme:

kendimi bu tabloda görünce heyecanlandım şimdi

şu bahsettiğiniz e2 ne zaman ölçülüyor ya??benim 2. denemem e2 ile ilgili hiçbir cümle geçtiğini hatırlamıyorum,
E2 yumurta toplama öncesi ölçülüyor ona göre toplamaya karar veriliyor..

Tebrik ederim canım.. hayırlı olsunn.. druna danıştın mı grip için mutlaka bişiler söyler..

kendimi bu tabloda görünce heyecanlandım şimdi

Kızlar firesiz hepsini pozitif istiyorum Allahım inşallahhhh yarabbim :97:

amin amin amin yarabbim inşaallah
(canım dr bol sıvı al bolbol yat dinlen dedi ilaç yok)
hanımlar bu tahlil süresine kadar bebişler için bana tavsiye edeceyiniz paylaşabileceyiniz bilgiler varsa memnun olurum
(mesela şunu yeme bunu içme gibi tecrübeleriniz)

Benim bildiğim transfer sonrası yenmesi gereken besinler aklımda kaldığı kadarıyla;
Kabak çekirdeği
Hurma
Kayısı
Ananas(1-2dilim)
Bol su

Embriyo kalitesi hakkında bilgi verdiler mi canım kaçıncı gün embriyosu senin bebişler??

Son düzenleme:
evet 3günden sonra hızlı bir büyüme yaşadıklarını buyuzden gözlem altında 5. güne kadar bekletdik dedi dr
zaten o aşamada biyolok hanım hergün aradı embriyolar hakkında bilgi verdi

inşallah herşey gönlümüzce olur kızlar benimde eşim azospermi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoz ama merkez seçimi yapamadık bide fiatlar nasıl yardımcı olabiilirmisiniz

evet 3günden sonra hızlı bir büyüme yaşadıklarını buyuzden gözlem altında 5. güne kadar bekletdik dedi dr

canım ananası günde 1 dilim ye, ana transferden 3 gün sonra yeme.rahim kasılması yapıomuş çünkü.birde arada bir kalk evde turla kan hareket etsin die.günde 2 lt su iç.sakın kabız olma.grip içinse bol c vitamini olacak şeyler ye iç canım.inşallah güzel sonuçlar alırsın,bizlere umut olursun

inşallah iyi dileklerin ve tavsiyen için teşekkür ederim canım

Hızlı gelişim göstermeleri çok iyii..iyiye işaret.. göbüşündede 9 ay boyunca büyümeye devam eder inşallahhhhhhhhhh...
inşallah herşey gönlümüzce olur kızlar benimde eşim azospermi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoz ama merkez seçimi yapamadık bide fiatlar nasıl yardımcı olabiilirmisiniz
Hangi ildesin bilmiyorum canım ama bence ilk önce devlet hastanelerini ve ünv.hastanelerini denemeni tavsiye ederim.. özelden dili yanan biri olarak nacizane tavsiyem.. eşim azolu değil ama bildiğim kadarıyla önce eşin tese ameliyatı olacak sperm bulunacak bunun için özelde ayrı ücret alırlar dondurmak için ayrı ve transfer için ayrı ücret alırlar.. normal tüp tedavisinde transfere 3250 ilaçlarada 1000tl civarı ödemiştim .. tese ve dondurmaiçin nekadar alırlar bilemiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.. devletteki 2 hakkını kullandıktan sonra olmazsa özele geçmeni ısrarla tavsiye ederim

Bi aksilik olmazsa salı günü inşallah cazimm:97: biyere kaybolma artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk arada uğra gel senide listeye alayım

almadığın hata cnm bnmm.. burdayım artıkın.... biliosun 2. donmuş bebe denemem blast emb. 17 eylül transfer 28 eylül sonuç günü... çookk zor bi transferrr depresif bir bekleme süreciii... ve kk da deşarj olma :):):) bu bilgiler yeterli miii.... yarın burdayım kocişim beklio öpüldün... dualarım seninleeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…