Eylül Ayında Donmuş Bebek Transferi Yaptıracaklar

16 sında benimde transferim olucak,off heyecanlıyımmmmm
Demek kesinleşti hadi gözün aydın canım

transferler olsun arık kıslar ,banada umut olunnnn inşallah.ben 40 ım çıkmadan adet oldum ve hala bitmedi.20 eylülde kontrolüm var.banada dua edinn herşey yolunda gitsin de tedaviye başlayabileyim

Yavaş yavaş başlıyor transferler herkes için hayırlısı olur inşşşşşşş..... tedavin hayırlı olsun canım :81:

merhaba anne olacak adaylar
kızlar benim cuma günü çözülme işlemi var hastaneden telefon bekliyecem herhangi bir aksilik çıkmazsa belki transferi aynı gün cuma günü ama muhtemel olan cumartesi günü nakilim var .Bu 4.cü ama yinede ilk defa bukadar heyecanlıyım bu sefer inşaalah......
(herşey rabbimin elinde bende sebeplere yapışıyorum )

cnm bende de bu kez cok garıp bır heyecan var sankı bu sefer olucak gıbı hayırlısı bakalım

Sanada günaydın canım ben iyiyim herkes iyidir umarım:79:

cnm rıca etsem herkesın gun gun transfer tarıhlerını ve batahcg sonuclarını belırten lıste form da hazırlayabılırmısın bu ara da benımkısı 20 eylul yada 23 eylul de olacak bu sefer kesın olucak hemde ıkızlerım

Çok heycanlı bir bekleyiş olucak eminim.. cuma günü için senin için dua edicem canım benim.. inşallah sağlıkla çözülürler ve seni hiç bırakmazlar
cnm bende de bu kez cok garıp bır heyecan var sankı bu sefer olucak gıbı hayırlısı bakalım
inşallah arkadaşım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Aslında liste tutmak niyetinde değildim ama madem istiyorsun ufak bi liste ayarlayayım..
herkes bilgilerini verirse hazırlarım ..

Yaş / deneme sayısı / problemin ne olduğu / transfer günü / bhcg tarihi..

kızlar bunu sırasıyla yazın bende listeyi oluşturayım..

can7 arkadaşımızın isteği üzerine

Son düzenleme:
Yaş / deneme sayısı / problemin ne olduğu / transfer günü / bhcg tarihi..

kızlar bunu sırasıyla yazın bende listeyi oluşturayım..

can7 arkadaşımızın isteği üzerine

sabolı yasım 34 deneme sayım 2 problemım tup kanallarım tıkalı transfer gunum 20 ıle 23 arasında olucak bhcg artık ozaman yazarım transfer sonrası ıkızlerım olucak bakın gorun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

En iyisi excel den hazırlayayım ben bu liste işini

Son düzenleme:

yaş -28, deneme-2, sorun-tüpler, transfer tarihim normalde 18-20 idi ama bu gidişle hiç belli olmayacak herhalde. e2im bir türlü düşmüyor ve esofeme bir türlü geçemiyorum.

İSİM--YAŞ--DENEME SAYISI--İNFERTİLİTE SEBEBİ--TRANSFER TARİHİ--BHCG TARİHİ

Can7.......__34__2__Tüpler__20-24 Eylül__2-4 Ekim
Saboli......__26__3__Pcos-erk.inf.__20-21 Eylül__2-3 Ekim
elvanelvan__28__2__Tüpler__18-20 Eylül

Son düzenleme:

pretty 30 2 çatlama sorunu 19 eylül bhcg????

Listemiz hayırlı olsun kızlar :)) insallh sonuclarda sızın kadar pozıtıf olur
sabolıcım kan verdım yarın cıkcak sonuc yarın 6.gn :)
ewet gebelik yoksa baska bır problem var
hayırlısı hakkımızda

İSİM--YAŞ--DENEME SAYISI--İNFERTİLİTE SEBEBİ--TRANSFER TARİHİ--BHCG TARİHİ

1.Can7.........__34__2__Tüpler__20-24 Eylül__2-4 Ekim
2.Saboli........__26__3__Pcos-erk.inf.__20-21 Eylül__2-3 Ekim
3.elvanelvan__28__2__Tüpler__18-20 Eylül
4.pretty.......__30__2__Kadın.inf.__19 Eylül

Son düzenleme:
Neden yarın çıkıyoki anlayamadım 2 saat içinde veriyor olmaları lazım değil mi Hadi inşallah melocum hayırlı haberlerle gellllllllllllllllllllllllllllllllllll

Meloo nerdesinn..
Sonucu almışsındır artık..
Merakta bırakma gelllllllllllllll...

günaydın müstakbel anne adayları,

listeler yapılmış ohhh maşallah inşallah o listeye yakında bende girerim ,sonra bi liste daha olur hamişlerimiz die birde ona yazılır isimlerimiz inşalllahhhhhhhhhhh.

saboli nasılsın?tedavin nasıl gidio bakalım?

Günaydın canım
İyiyim .. şuan estrofem kullanıyorum ..3x1 olarak.. cuma günü rahim duvarına bakılacak .. kalınlık uygunsa ve bebişlerim sağlıkla çözülürse transfer günü belirlenecek ..
hakkımızda hayırlısı olsun ..hepimiz için ..

Sen nasılsın daha iyisin umarım. ..

Son düzenleme:

ben iyiyim allaha şükür adet oldum büyük ihtimalle .20 eylüldede 40 sonu kontrolüm var.herşey yolundaysa donmuş bebelerime koşcam inşallah.cuma günü senin içinde ii olur inşallah canım.bebişler gelsinler artık ama değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…