Demek kesinleşti hadi gözün aydın canım16 sında benimde transferim olucak,off heyecanlıyımmmmm
transferler olsun arık kıslar ,banada umut olunnnn inşallah.ben 40 ım çıkmadan adet oldum ve hala bitmedi.20 eylülde kontrolüm var.banada dua edinn herşey yolunda gitsin de tedaviye başlayabileyim
Sanada günaydın canımgunaydın donmus bebek annelerı bugun nasılız
merhaba anne olacak adaylar
kızlar benim cuma günü çözülme işlemi var hastaneden telefon bekliyecem herhangi bir aksilik çıkmazsa belki transferi aynı gün cuma günü ama muhtemel olan cumartesi günü nakilim var .Bu 4.cü ama yinede ilk defa bukadar heyecanlıyım bu sefer inşaalah......
(herşey rabbimin elinde bende sebeplere yapışıyorum )
Sanada günaydın canımben iyiyim herkes iyidir umarım:79:
Çok heycanlı bir bekleyiş olucak eminim.. cuma günü için senin için dua edicem canım benim.. inşallah sağlıkla çözülürler ve seni hiç bırakmazlarmerhaba anne olacak adaylar
kızlar benim cuma günü çözülme işlemi var hastaneden telefon bekliyecem herhangi bir aksilik çıkmazsa belki transferi aynı gün cuma günü ama muhtemel olan cumartesi günü nakilim var .Bu 4.cü ama yinede ilk defa bukadar heyecanlıyım bu sefer inşaalah......
(herşey rabbimin elinde bende sebeplere yapışıyorum )
inşallah arkadaşım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcnm bende de bu kez cok garıp bır heyecan var sankı bu sefer olucak gıbı hayırlısı bakalım
Aslında liste tutmak niyetinde değildim ama madem istiyorsun ufak bi liste ayarlayayım..cnm rıca etsem herkesın gun gun transfer tarıhlerını ve batahcg sonuclarını belırten lıste form da hazırlayabılırmısın bu ara da benımkısı 20 eylul yada 23 eylul de olacak bu sefer kesın olucak hemde ıkızlerım
Yaş / deneme sayısı / problemin ne olduğu / transfer günü / bhcg tarihi..
kızlar bunu sırasıyla yazın bende listeyi oluşturayım..
can7 arkadaşımızın isteği üzerine
İsim ---------Yaş-----------Deneme Sayısı---------İnfertilite Sebebi---------------Transfer Tarihi-----------------Bhcg Tarihi
Can7 34 2 Tüpler 20-24 Eylül 2-4 Ekim
Saboli 26 3 Pcos-erk.inf. 20-21 Eylül 2-3 Ekim
İSİM--YAŞ--DENEME SAYISI--İNFERTİLİTE SEBEBİ--TRANSFER TARİHİ--BHCG TARİHİ
Can7....... __34__2__Tüpler__20-24 Eylül__2-4 Ekim
Saboli...... __26__3__Pcos-erk.inf.__20-21 Eylül__2-3 Ekim
elvanelvan __28__2__Tüpler__18-20 Eylül
Neden yarın çıkıyoki anlayamadım 2 saat içinde veriyor olmaları lazım değil mi Hadi inşallah melocum hayırlı haberlerle gellllllllllllllllllllllllllllllllllllListemiz hayırlı olsun kızlar :)) insallh sonuclarda sızın kadar pozıtıf olur
sabolıcım kan verdım yarın cıkcak sonuc yarın 6.gn :)
ewet gebelik yoksa baska bır problem var
hayırlısı hakkımızda
günaydın müstakbel anne adayları,
listeler yapılmış ohhh maşallah inşallah o listeye yakında bende girerim ,sonra bi liste daha olur hamişlerimiz die birde ona yazılır isimlerimiz inşalllahhhhhhhhhhh.
saboli nasılsın?tedavin nasıl gidio bakalım?
Günaydın canım
İyiyim .. şuan estrofem kullanıyorum ..3x1 olarak.. cuma günü rahim duvarına bakılacak .. kalınlık uygunsa ve bebişlerim sağlıkla çözülürse transfer günü belirlenecek ..
hakkımızda hayırlısı olsun ..hepimiz için ..
Sen nasılsın daha iyisin umarım. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?