Eylül Ayında Donmuş Bebek Transferi Yaptıracaklar

Meloo nerdesinn..
Sonucu almışsındır artık..
Merakta bırakma gelllllllllllllll...

canım iyi haberler veremıcem dr yoktu gıttım o yuzden orda alamadm sonucu
ewden netten baktım ama malesef 0.1 yazıyo ama hala adet olmadım yarın da olmassam baska dra muayneye gıderm 6 gun oldu hala olmadm

kızlar merhaba nasılsınız tedavilerimiz hayırlı ugurlu olsun sonu pozitif olsun İNŞALLAH yavrularımıza hayırlısıyla kavuşalım İNŞALLAH

kızlar sizlere bişi sorcam embiriyolarınızın kacınc kalite oldugunu kac hücreli olduguu biliyomusunuz onlarıda yazarsanız coks sevinirim

ben önce kendimden bahsediyim benim herşey normal devam ediyo dr bile cok umutluydu 10 tane dolu yumurtam cıktı eşimin morfoloji yüzde 5

1. gün dölllendiklerini haber verdiler 2. gün gelişimleri yavaş dediler 3. istediyimiz gibi gitmiyo dediler dr transver bile yapmayabiliriz dedi tabi ben şok oldum agladım agladım dr 5. günü bekliyelim dedi ALLAHA cok şükür 5. güne orta kaliteli embiriyolarım 2 tane oldu dr dondurdu eşimde varikjosel var bende problem yok zanediyodum ama yumurtalarım kaliteli deyilmiş

bide embiriyolarım etrafında fragmastasyon cokmuş böyle bişi başına gelen oldumu

yani benim gibi bişi başına gelen oldumu

şimdi kızlar bende listeye girmek isterim ama cözülürken bozulurlarsa o yüzden girmiyim diyorum

ALLAHIM izin verirse İNŞALLAH hepimiz yavrularımıza kavuşuruz İNŞALLAH AMİN....

Son düzenleme:

mrb. arkadaşım öncelikle seninde tedavin hayırlı olsun umarım herşey yolunda gider ve sende yavrunu kucağına alırsın.
bence sen bilgilerini paylaşta saboli arkadaşımız senide listemize eklesin. çünki bu tamamen nasip kısmet işi rabbim ne yazdıysa o oluyor. o ol dedikten sonra ne embriyo sayısı ne kalitesi hiç önemli değil. embriyolar çözülürken bozulma riskini hepimizde taşıyoruz. bence bunlara çok takılma iyi düşün ki iyi olsun. boll şans..

canım iyi haberler veremıcem dr yoktu gıttım o yuzden orda alamadm sonucu
ewden netten baktım ama malesef 0.1 yazıyo ama hala adet olmadım yarın da olmassam baska dra muayneye gıderm 6 gun oldu hala olmadm
Canım üzüldüm tabii ama enazından netleşti durum.. farlutalle adtin gelir merak etme.. tedaviden sonra böyle gecikmelerin olması normal.. bendde olmuştu..

Bu kalite olayı benimde kafamı çok kurcalamıştı ama nekadar çok didiklersem okadar çok gerildiğimi hissettim ve bıraktım
hatta bahçeci kliniğindeki aytun hanımada sormuştum bu soruyu kkdan .. bak burada linki
http://www.kadinlarkulubu.com/tedaviye-ragmen-gebe-kalamayanlar/463782-5gun-embriyosu.html
Benim embriyolarımda 3.gün 8hücreli 1.kalite idiler dr 5.güne bekletelim dedi.. ama 3.günden sonra yavaşlama olmuş 5.gün dondurdular ama hangi kalitedeler bilmiyorum.. sadece yavaşlama oldu dediler..

Yeterki Rabbim ol desin ne kalitesizlerle hamile kalanlar oldu bu topikte..

inşallah sağlıkla çözülürler ve dünya tatlısı bebişler olurlar[/B] :97:

gunaydın canlar sabah dra gıttım sımdı geldım transferım ayın 26 sına ertelendı anlamadım bu ısı nıye boyle fıkır degıstırdıkı sımdı bu hevesım bıraz kırıldı gıbı estrofeme gunluk 3 tane devam edecegım ayın 19 dan sonrada lucrını kesecegımı soyledı estrofemle beraber crınone jel sabah aksam aklım karısıtı. sızler ne asamasındasınız :26:

Belki rahim kalınlığı istediği gibi değildir kalınlaşmasını bekleyecektir veya tahlil sonucuna göre ertelemiştir vardır bildikleri sen endişe etme
Bende bugün macroprolaktin sonucumu göstericem doktora.. bakalım ne söyleyecek.. pazarteside kontrolum var ..

Rahim kalınlaşmış adet olman yakındır..
Biranönce adet olmanı ve tedavine başlamanı diliyorum canımmmm
[/QUOTE]

insallh canım ben ne guzel hazırlamıstım kndımı tedavi için
her serde bi hayır vardır

Melo üzülme ..keşke dr söktürücü verseydi.. 1hafta içinde gelirdi adetin .. neyse bildiği vardır heralde drun.. bende pazartesi kontrole gidicem bi aksilik çıkmaz yine inşallah.. :97:

yarın transferim varr,çok heyecanliyım,2 adet dondurulmuş embriyo transfer edilecek,allahım sen herkese yardım et,sonrada bana yardım et.....

yarın transferim varr,çok heyecanliyım,2 adet dondurulmuş embriyo transfer edilecek,allahım sen herkese yardım et,sonrada bana yardım et.....
Pretty canım bugün senin çözdürme işlemin vardı çok heycanlısındır eminim.. inşallah her şey yolunda gider sağlıkla çözülürler inşşşş..
Bizi bilgilendir olur mu

hayırlı günler hanımlar bugün saat 9da hastaneden aradılar bebeklerimden 2sini çözdürmüşler durumları gayet iyi dediler.Bugün büyümeleri gözlenecekmiş yarın sabah 9:30da nakil için çağırdılar
Şuana kadar çok heycanlıydım telefondan sonra bütün hepsi gitti sizce bu normalmi?

İSİM-psayca, YAŞ-29, DENEME SAYISI-4.cü, İNFERTİLİTE SEBEBİ-sebebsiz İnfertilite, TRANSFER TARİHİ-17Eylül, BHCG TARİHİ- 29-30Eylül (nasipse)
:44:

Melo üzülme ..keşke dr söktürücü verseydi.. 1hafta içinde gelirdi adetin .. neyse bildiği vardır heralde drun.. bende pazartesi kontrole gidicem bi aksilik çıkmaz yine inşallah.. :97:
10 gün daha bekle olmazsan öyle gel dedi
bilmiyorum ki herhalde vardır
walla stres dedı ama ben streslı degıldm tedavıye odaklanmıstım
ama adam benı stres yaptı :))
insallh canım insallh cıkmaz

Son düzenleme:

herkese hayırlı cumalar
canım hadı hayırlısı olsun ınsallh
minnosların bu sefer sımsıkı tutunsunlar sana
heyecan yerıne korkuya bıraktı sanırım
ama aklına olumsuz getırme
kolay degıl ama pozıtıf olmaya calıs

Pretty canım bugün senin çözdürme işlemin vardı çok heycanlısındır eminim.. inşallah her şey yolunda gider sağlıkla çözülürler inşşşş..
Bizi bilgilendir olur mu

evet canım hayırlısıyla çözüldü yumurtalar ve bugündetransferim gerçekleşti,artık yatış pozisyonundayım:))herşey normal görünüyor şuana kadar ,bakalım

seninle arka arkayayız arkadaşım,hayırlı olsunbenimde bugün gerçekleşti transferim,2 dondrulmuş embriyo ile,seninkide hayırlı olsun..

bende dondurulmuş tedavisindeyim arkadaşlar yarın konrolüm var rahim kalınlığı en az 8 mm olabildiyse birkaç güne transferim olacak... herşey yarınki kontrole bağlı.

Transerin hayırlı olsun arkadaşım yarını sorunsuz bi şekilde atlatırsın inşallah

10 gün daha bekle olmazsan öyle gel dedi
bilmiyorum ki herhalde vardır
walla stres dedı ama ben streslı degıldm tedavıye odaklanmıstım
ama adam benı stres yaptı :))
insallh canım insallh cıkmaz
Tedaviye başlamak üzereyken stres olmamak mümkün değil .. ister istemez kafaya takıyoruz malesef.. bende de adet gecikmesi oldu bu ay.. doğum kontrol hapına rağmen .. bikaçgüne gelir inşş

evet canım hayırlısıyla çözüldü yumurtalar ve bugündetransferim gerçekleşti,artık yatış pozisyonundayım:))herşey normal görünüyor şuana kadar ,bakalım
Transferin hayırlı olsun canım.. :)) bol bhcg li pıt pıtlı olsun inşşş :81:

bende dondurulmuş tedavisindeyim arkadaşlar yarın konrolüm var rahim kalınlığı en az 8 mm olabildiyse birkaç güne transferim olacak... herşey yarınki kontrole bağlı.
Yıldızcım seni hatırlıyorum ..inşallah ahimm kalınlığın istenilen seviyeye gelmiştir.. ben geçen tedavimde hergün nar suyu içmiştim.. 13.günde 9mmdi.. inşallah sanada şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…