- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Evet işte öyle bi durumla karşılasacaksamda olumsuz olacaksada kanda olsun acaba diye ihtimal kalmasın net cevap istiyorum bakalımEvet ben ilk transferimde erkenden yapınca şimdi kesinlikle bekleyeceğim 5 gün idrar testim çift çizgi idi o yüzden en güvenilir olanı kan testi
Bugün valla ablamla kardeşim babam geliyor bizeHayır gitmesin günümüzü bekleyelim bu gün neler yapacaksın
O değilde bu sayede annelerde bol bol bizde kalmış olduBugün valla ablamla kardeşim babam geliyor bizeannemle degısıklık yapacaklar anneme kıyamıyorum çünkü
Evet acildenBen mi
Evet yaa annemler bana uzak oturuyor bırdeO değilde bu sayede annelerde bol bol bizde kalmış oldu
Ben kan vermedim erken gebelik testi yaptım.Seninki 7.günde kaç çıktı mesela kanda beta ondan önce test yapmişmiydin
Verecek miydin 1saate kadarBen kan vermedim erken gebelik testi yaptım.
Hayır pazartesi benim kan testi günümVerecek miydin 1saate kadar
Ben hep karıştırıyorum hhkhhHayır pazartesi benim kan testi günüm
Benim bugün 8.günüm 10.gün kan vericem yaniBen hep karıştırıyorum hhkhh
Senle aynı günmüydk biz adet tarihin ne zaman canm iğneler yapiyor olabilir o agriyiBende bire bir regl sancısı oluyor ya karnimda
Benim de dün bel ağrım vardı kasık ağrım vardı bu gün rahim ağrısı varBende bire bir regl sancısı oluyor ya karnimda
127.34 çıktı kan sonucum, 6. Gün embriyosu 9. Gün testiBenimde var maalesef ama kendinize bunu yapmayın hep aynı şeyi yaşayacak değiliz bu sefer olacak zaten idrar testiyle hemen hemen aynı günlerde takip yapılmaz ki siz kan verin bence güzel çıkacakkiminin beta değeri 100 Ken silik çıkıyor kimin 25 degerdeyken
Değeriniz gayet güzel tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah127.34 çıktı kan sonucum, 6. Gün embriyosu 9. Gün testi
İnşallah çok teşekkürler, Allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinDeğeriniz gayet güzel tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
5.günüm bugünSenle aynı günmüydk biz adet tarihin ne zaman canm iğneler yapiyor olabilir o agriyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?