- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Aminn inşallahBaşın sağolsun inşallah bu sefer sağlıkla kavuşursun
AllahımNaptın
Noldu kızNaptın
Bacım adını da unuttum r ile başlıyordu kgkgk yablis birine sormim diye ortak yazdım görürse beni anlarAllahımkan testi yapan arkadaş nerdesinnnn hele ses ver
Bende unuttum valaBacım adını da unuttum r ile başlıyordu kgkgk yablis birine sormim diye ortak yazdım görürse beni anlar
Sen kaçıncı gündün canımsayılı gün de kolay geçiyor valla test günlerimize de az kaldı bi stres bi heyecan bi panik var bu gün bende
Heyecan yapma stres yoksayılı gün de kolay geçiyor valla test günlerimize de az kaldı bi stres bi heyecan bi panik var bu gün bende
Nerde acabaHeyecan yapma stres yok
Ahhhahahaahah biz seninle aynı günüz 22sinde pazartesi günüSen kaçıncı gündün canım
Kız gelir bırazdan işi vardır belki yemek hazırlıyordur ne yapsın kadınNerde acaba
Ooooo siz ikiniz pazartesi mi kan vercenizAhhhahahaahah biz seninle aynı günüz 22sinde pazartesi günü
Oluyor kız olmaz mı sonra dıyorum yok yok toparla kendını dıye teselli edıyorumSizde olmuyor mu ya bazen modum aşırı yüksek bazen de olmamış gibi
Benım cumaBen çarşamba vereceğim
AA tamam napıyorsun nasıl gidiyor belim ağrıyor benim test yapacak misinAhhhahahaahah biz seninle aynı günüz 22sinde pazartesi günü
Niye kızBen çarşamba vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?