- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Çarşamba nerden çıktı yaw yarın vermeyelim mi kan test birşeylerBen çarşamba vereceğim
Sıeeororroorvl kuzum ben test yapmıcam ama senin bu istikrarına yapacak gibiyim benim dün bel ağrım çoktu bu gün kalçam ağrıyor rahimde ağrı var gibi biraz göğüste hassasiyet var bideAA tamam napıyorsun nasıl gidiyor belim ağrıyor benim test yapacak misin
Wkweprpfpg günüm o gün bacım geçenkinde de erkenden gittim test verdim pozitif çıkıp düşünce mahvoldumÇarşamba nerden çıktı yaw yarın vermeyelim mi kan test birşeyler
Ayyyy aynıyız hadi yap bende yapayımSıeeororroorvl kuzum ben test yapmıcam ama senin bu istikrarına yapacak gibiyim benim dün bel ağrım çoktu bu gün kalçam ağrıyor rahimde ağrı var gibi biraz göğüste hassasiyet var bide
Olmaz kötü düşünmeyin ya ben size gazlarken bana o kadar uzak geliyor ki annelik hiç olmayacak gibi hissediyorumWkweprpfpg günüm o gün bacım geçenkinde de erkenden gittim test verdim pozitif çıkıp düşünce mahvoldum
Ya evde test yok ki varsa yap nöbetçi eczane de uzak şuan bana bende yapayımAyyyy aynıyız hadi yap bende yapayım
Bende de yok dün sano sayesinden kullandım oda iyisiydiYa evde test yok ki varsa yap nöbetçi eczane de uzak şuan bana bende yapayım
Olacak ya bu sefer inanıyorum bende ama ben çatlatma iğnesi vuruldum şuan zaten pozitif çıkma ihtimali çok yüksekOlmaz kötü düşünmeyin ya ben size gazlarken bana o kadar uzak geliyor ki annelik hiç olmayacak gibi hissediyorum
Başka yok mu başka markaBende de yok dün sano sayesinden kullandım oda iyisiydi
AA yapma dur sen şuan pozitifsinOlacak ya bu sefer inanıyorum bende ama ben çatlatma iğnesi vuruldum şuan zaten pozitif çıkma ihtimali çok yüksek
Aynen muhtemelen pozitif çıkacak perşembe günü yarım doz yapmıştımAA yapma dur sen şuan pozitifsin
Aynen muhtemelen pozitif çıkacak perşembe günü yarım doz yapmışlazım
Hiç bilmiyorum ki zaten test günüm bile on gün geçmiş olmayacak belki yarım doz yaptığım için daha kolay geçe bilir etkisiÜzerinden 10 gün mü geçmesi lazım onu. Bana vermedi
Ben yarın vermeyi düşünüyordum kan güvenim kırıldı ahaHiç bilmiyorum ki zaten test günüm bile on gün geçmiş olmayacak belki yarım doz yaptığım için daha kolay geçe bilir etkisi
Ya bence kan için erken ama gene de vermek istersen tabi ki senin kararınnBen yarın vermeyi düşünüyordum kan güvenim kırıldı aha
Üzerimdeki şoku atayım dedim beta 0.1 çıktı siz düşünün gerisini ilaç milac bıraktım şimdi duşa giricem doktora haber bile etmedimRuhefza211 bacım nerdesin hadi güzel haber ver ihtiyacımiz var
Allah sabır versin inşallah tez vakitte daha iyi sonuçlarla karşılaşırsınÜzerimdeki şoku atayım dedim beta 0.1 çıktı siz düşünün gerisini ilaç milac bıraktım şimdi duşa giricem doktora haber bile etmedim
Rabbim sabır versin.. umudunu kaybetme lütfen. Umarım hayırlısıyla tez vakitte kavuşursun evladınaÜzerimdeki şoku atayım dedim beta 0.1 çıktı siz düşünün gerisini ilaç milac bıraktım şimdi duşa giricem doktora haber bile etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?