Günaydın ben aşırı yapmak istiyorum ama korkuyorum testim de yok
Yani ben dün gece yaptım 10. Gündü silik çizgi var gibi bakalım yarın kan vereceğimKızlar günaydın nerdesiniz test yapan var mı
Ayyyy evet varYani ben dün gece yaptım 10. Gündü silik çizgi var gibi bakalım yarın kan vereceğim
Yarına erken gebelik testi yapayım dıyorum ama ne bileyim kocam sabahları evde oluyor ya yaptığımı görse bıde bısey çıkmasa benden daha çok üzülürGerçekten beklemesi çok zorrr sen yapmayı düşünüyor musun
Bizede kan sonucunu söyle olur mu değerlerin kat kat artsın inşallahYani ben dün gece yaptım 10. Gündü silik çizgi var gibi bakalım yarın kan vereceğim
Acaba sabah ilk idrarla mı yapmak gerekli ki şimdi alıp yapsam duracaktım normalde ama duramıcak gibiyim kwlelrrYarına erken gebelik testi yapayım dıyorum ama ne bileyim kocam sabahları evde oluyor ya yaptığımı görse bıde bısey çıkmasa benden daha çok üzülür
Aslında hastane de evimin karşısında kan vermek daha mantıklı tabi deAcaba sabah ilk idrarla mı yapmak gerekli ki şimdi alıp yapsam duracaktım normalde ama duramıcak gibiyim kwlelrr
Kaçıncı günün bugunAcaba sabah ilk idrarla mı yapmak gerekli ki şimdi alıp yapsam duracaktım normalde ama duramıcak gibiyim kwlelrr
Hadi uyan hastaneye geldim kan vermeye benBende iyice ümidimi kaybettim farklı hissediyorum
Hadi uyan hastaneye geldim kan vermeye ben
Ayy hadi ver hadi dua et BismillahirrahmanirrahimTransfer günü hariç 6. Gün ve eczane uzak olduğu için hastaneye geldim kan vereceğim duracağım duracağım diyip dayanmadım
5. Gün embriyosuKaçıncı gün du seninki
Ayyy çıkmış sanki bundaYani ben dün gece yaptım 10. Gündü silik çizgi var gibi bakalım yarın kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?