Ediyoruz canım ama içimdeki his hamile dıyorArkadaşlar sonuca kadar hep beraber dua edelim arkadaşımız için
Fazla hareket etme dinlen kaç gün oldu senın transfer olalıKızlar yaaa benim belim sanki boşluklarım ağrıyor birde bacak içlerim ağrıyor. Regl sırasında böyle ağrım olurdu. Bugün biraz dolaştık ama eve gelir gelmez yattım ama 3 saati geçti hala devam kasıklarımda da başladı.
Test yaptın mıBugün 11. Gün
Olsun canım daha test günümüze var ne olacağı belli olmaz umut Allahtan hiç moralini bozmaKızlar 0.1
11. Gününüz olmuş bir şey olmaz ben saglıkcıyım 6. Günüm de işe döndüm zaten sürekli yatılması ve normal hayata dönülmemesi sıkıntılı bir durumYani dolaştım dediğimde 1.5 saat falan ayakta kalmamışımdır toplam genelde arabayla sakin
Var canım gebelik hayırlı olsun kan tahlili verdın mıKız dün gece yaptım. O kadar çok yazan var ki sürekli kim kim olduğunu unutuyoruzçizgi var gibi yok gibi
Bence bozma moralini moral çok önemli. Hormonlarımızı çok etkiliyor kullandığın ilaçları etkiler idrarda çıkmayıp kanda çıkan var. Yada idrarda pozitif görüp kanda negatif görenler var. Moral herşeyiki gündür yalnızca ağlıyorum malesef
Bence var gibi inşallah kanda da görürsünüzKız dün gece yaptım. O kadar çok yazan var ki sürekli kim kim olduğunu unutuyoruzçizgi var gibi yok gibi
Öyle tabi ama umudum yok malesef yarın bende kan vereceğim ama negatif fikri beynime yerleşti üzülmem artıkBence bozma moralini moral çok önemli. Hormonlarımızı çok etkiliyor kullandığın ilaçları etkiler idrarda çıkmayıp kanda çıkan var. Yada idrarda pozitif görüp kanda negatif görenler var. Moral herşey
Yani evde ufak ufak gündelik hayatıma devam ediyorum sadece merdiven inip çıkmamaya özen gösteriyorum yemekleri çamaşırları eşimle annem hallediyor ellettirmiyorlar. Evde adımlıyorum balkona çıkıyorum adımlıyorum eşimin izinli olduğu gün pazar. Geçen hafta bi pazara gittik çok dolanmadan hiç bişi taşımadan geri döndük taşıtmıyorlar zaten istesemde sürekli bi frenleme yaptırıyorlar bugünde biraz arabayla turladık biraz adımladık. Ben normalde çok gezer çok ayakta dururum ama müsade etmiyorlar mümkün olduğunca kan dolaşımı in hareket ediyorum artık.11. Gününüz olmuş bir şey olmaz ben saglıkcıyım 6. Günüm de işe döndüm zaten sürekli yatılması ve normal hayata dönülmemesi sıkıntılı bir durum
İlk 72 saat önemli sonrası için zaten doktorumda normale dönmemi ısrarla söyledi yatmama gerek olmadığını. Her şey nasip ister 12 gün boyunca yayın ister 12 gün boyunca kalkıp halay çekin nasipse tutunuyor her şeyin hayırlısıYani evde ufak ufak gündelik hayatıma devam ediyorum sadece merdiven inip çıkmamaya özen gösteriyorum yemekleri çamaşırları eşimle annem hallediyor ellettirmiyorlar. Evde adımlıyorum balkona çıkıyorum adımlıyorum eşimin izinli olduğu gün pazar. Geçen hafta bi pazara gittik çok dolanmadan hiç bişi taşımadan geri döndük taşıtmıyorlar zaten istesemde sürekli bi frenleme yaptırıyorlar bugünde biraz arabayla turladık biraz adımladık. Ben normalde çok gezer çok ayakta dururum ama müsade etmiyorlar mümkün olduğunca kan dolaşımı in hareket ediyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?