Aynen öyle rabbim herşeyin hayırlısını verir ben de dedim ki olabildiğince kendimi varsa bebeğimi koruyayım ki benim ihmalimden bilinçsizliğimden günahaa girmeyeyim dedim mümkün olduğunca tatil mod evde takılıyorum. Keşke çalışsam bende kafamı meşgul ederimİlk 72 saat önemli sonrası için zaten doktorumda normale dönmemi ısrarla söyledi yatmama gerek olmadığını. Her şey nasip ister 12 gün boyunca yayın ister 12 gün boyunca kalkıp halay çekin nasipse tutunuyor her şeyin hayırlısı
Ben evde olduğum 6 gün boyunca çok stres yaptım sağlıkçı olmama rağmen yıprattım kendimi ne zaman ki işe başladım kafam dağıldı unuttum keşke işe daha erken dönseydim belki yaptığım stres etkilemezdi vücudumu benimkinin tutmama sebebi stres kesinlikle tutmaması için başka hiçbir sebep yoktuAynen öyle rabbim herşeyin hayırlısını verir ben de dedim ki olabildiğince kendimi varsa bebeğimi koruyayım ki benim ihmalimden bilinçsizliğimden günahaa girmeyeyim dedim mümkün olduğunca tatil mod evde takılıyorum. Keşke çalışsam bende kafamı meşgul ederim
Yani evet benimde doktorum ve embiryologlar aynı cümleyi kurdu. Stres yapmak dışında herşeyi yapabilirsin embiryon kaliteli bu embiryonun tutmaması için biyolojik ve fizyolojik olarak herhangi bir sebep yok. Rahim kalınlığım 12 dediler progesteron 25 di transferden 1 gün öncesi. Günde 1 Progeston dex iğne günde 3 estrofem hap 1 coraspin günde 6 progestan fitil yapıyoruz. İnşallah olumlu sonuç alabiliriz. Eşimde azospermi mevcut 10 tane döllendi 5. Günde 8 embiryo vardı ancak 5 tanesi döllenmenin çok gerisindeydi 3 günde kalanlar vardı onlar ne yazıkki transfer edilemeden gitti. Kalan 3 tane donduruldu rahim 2 adet dinlendirildi bu süreçte 1 yıldır aralıksız kaliteli denilecek folik asit ve d vitamini kullanmaktayım. Yani artık herşey rabbime bağlı inşallah miniğim benimledir. Tek embiryo transferiydi. Kalan 2 adet embiryom dondurulmuş halde bekliyor inşallah diğerine kardeş olur diye dua ediyorumBen evde olduğum 6 gün boyunca çok stres yaptım sağlıkçı olmama rağmen yıprattım kendimi ne zaman ki işe başladım kafam dağıldı unuttum keşke işe daha erken dönseydim belki yaptığım stres etkilemezdi vücudumu benimkinin tutmama sebebi stres kesinlikle tutmaması için başka hiçbir sebep yoktu
Eşinizin durumu hariç sizinle bütün her şeyimiz aynı rahim kalınlığına kadar benimde geri de sadece 2 tane kaldı bunda tek transfer yapıldıYani evet benimde doktorum ve embiryologlar aynı cümleyi kurdu. Stres yapmak dışında herşeyi yapabilirsin embiryon kaliteli bu embiryonun tutmaması için biyolojik ve fizyolojik olarak herhangi bir sebep yok. Rahim kalınlığım 12 dediler progesteron 25 di transferden 1 gün öncesi. Günde 1 Progeston dex iğne günde 3 estrofem hap 1 coraspin günde 6 progestan fitil yapıyoruz. İnşallah olumlu sonuç alabiliriz. Eşimde azospermi mevcut 10 tane döllendi 5. Günde 8 embiryo vardı ancak 5 tanesi döllenmenin çok gerisindeydi 3 günde kalanlar vardı onlar ne yazıkki transfer edilemeden gitti. Kalan 3 tane donduruldu rahim 2 adet dinlendirildi bu süreçte 1 yıldır aralıksız kaliteli denilecek folik asit ve d vitamini kullanmaktayım. Yani artık herşey rabbime bağlı inşallah miniğim benimledir. Tek embiryo transferiydi. Kalan 2 adet embiryom dondurulmuş halde bekliyor inşallah diğerine kardeş olur diye dua ediyorum
Bizi ilk üroloğumuz yanlış yönlendirdi. 6 ay yaklaşık öyle kaybettik. Baktık sperm düzelmiyor birçok hekime giderek tasdik ettik. İlk değerleri googleye atsaydık belki tedavide daha iyi yerdeydik çünkü 1 milyon spremden %90 hareketsizdi kalan spermler ise sağlıksızdı. Bize ilk hekim sizin çocuğunuzun olmaması için herhangi bir sebep yok. Bu değelerle 1 değil 10 çocuğunuz olur dedi. Dalga geçer gibi biz sonuçları başka bir hastanede farklı bir üroloğa gösterdiğimizde derhal sağlık bakanlığına şikayet edin hekimi siz bırakın bu şekilde çocuk sahibi olmayı şuan aşılama yada tüp bebekte bile şansınız %10 acilen vitaminler ve ilaçlara başlamalısınız dediler ve biz öyle başladık.keşke bu kadar geç kalmasaydık. Biz totalde 15 aydır evliyiz bu arada. Doktor yanlış yönlendirmesi küçük bir ilçede yaşamanın verdiği zorluk. Ki bunu diyen ilçe hastanenin ürolog başhekimiydi.Yani evet benimde doktorum ve embiryologlar aynı cümleyi kurdu. Stres yapmak dışında herşeyi yapabilirsin embiryon kaliteli bu embiryonun tutmaması için biyolojik ve fizyolojik olarak herhangi bir sebep yok. Rahim kalınlığım 12 dediler progesteron 25 di transferden 1 gün öncesi. Günde 1 Progeston dex iğne günde 3 estrofem hap 1 coraspin günde 6 progestan fitil yapıyoruz. İnşallah olumlu sonuç alabiliriz. Eşimde azospermi mevcut 10 tane döllendi 5. Günde 8 embiryo vardı ancak 5 tanesi döllenmenin çok gerisindeydi 3 günde kalanlar vardı onlar ne yazıkki transfer edilemeden gitti. Kalan 3 tane donduruldu rahim 2 adet dinlendirildi bu süreçte 1 yıldır aralıksız kaliteli denilecek folik asit ve d vitamini kullanmaktayım. Yani artık herşey rabbime bağlı inşallah miniğim benimledir. Tek embiryo transferiydi. Kalan 2 adet embiryom dondurulmuş halde bekliyor inşallah diğerine kardeş olur diye dua ediyorum
Yada testleri ilk buradaki yoldaşlarımıza atsaydım sizler bile hekim olmadan acilen ilaçlı tedaviye başlayın derdiniz. Biz hem doktor kurbanı olduk hemde biraz inandık. Acele etmeyelim dedik biz devletin şartlarını öğrenince süreci aşırı hızlandırmak için herkese yalvar yakar öyle ilerledik yoksa evlilik süresinden dolayı başlayamazdık tedaviyeBizi ilk üroloğumuz yanlış yönlendirdi. 6 ay yaklaşık öyle kaybettik. Baktık sperm düzelmiyor birçok hekime giderek tasdik ettik. İlk değerleri googleye atsaydık belki tedavide daha iyi yerdeydik çünkü 1 milyon spremden %90 hareketsizdi kalan spermler ise sağlıksızdı. Bize ilk hekim sizin çocuğunuzun olmaması için herhangi bir sebep yok. Bu değelerle 1 değil 10 çocuğunuz olur dedi. Dalga geçer gibi biz sonuçları başka bir hastanede farklı bir üroloğa gösterdiğimizde derhal sağlık bakanlığına şikayet edin hekimi siz bırakın bu şekilde çocuk sahibi olmayı şuan aşılama yada tüp bebekte bile şansınız %10 acilen vitaminler ve ilaçlara başlamalısınız dediler ve biz öyle başladık.keşke bu kadar geç kalmasaydık. Biz totalde 15 aydır evliyiz bu arada. Doktor yanlış yönlendirmesi küçük bir ilçede yaşamanın verdiği zorluk. Ki bunu diyen ilçe hastanenin ürolog başhekimiydi.
Bende malesef ki aynı durumu kendi hastanemdeki kadın doğumcu yüzünden yaşadım hsg çekti bana tüplerimin ikisininde açık olduğunu tüp bebeğe gerek olmadığını söyledi ama malesef tüplerimden biri tıkalıymıs bunu başka bir doktor arkadaş fark etti o arada bende boşuna 6-7 ay beklemiş oldum ben işin içinde olmama rağmen malesef böyle olduBizi ilk üroloğumuz yanlış yönlendirdi. 6 ay yaklaşık öyle kaybettik. Baktık sperm düzelmiyor birçok hekime giderek tasdik ettik. İlk değerleri googleye atsaydık belki tedavide daha iyi yerdeydik çünkü 1 milyon spremden %90 hareketsizdi kalan spermler ise sağlıksızdı. Bize ilk hekim sizin çocuğunuzun olmaması için herhangi bir sebep yok. Bu değelerle 1 değil 10 çocuğunuz olur dedi. Dalga geçer gibi biz sonuçları başka bir hastanede farklı bir üroloğa gösterdiğimizde derhal sağlık bakanlığına şikayet edin hekimi siz bırakın bu şekilde çocuk sahibi olmayı şuan aşılama yada tüp bebekte bile şansınız %10 acilen vitaminler ve ilaçlara başlamalısınız dediler ve biz öyle başladık.keşke bu kadar geç kalmasaydık. Biz totalde 15 aydır evliyiz bu arada. Doktor yanlış yönlendirmesi küçük bir ilçede yaşamanın verdiği zorluk. Ki bunu diyen ilçe hastanenin ürolog başhekimiydi.
Merhaba bugün benimde 1.ci günüm merak ettiğim stresten kastınız nedir nelere stres yaptınızEşinizin durumu hariç sizinle bütün her şeyimiz aynı rahim kalınlığına kadar benimde geri de sadece 2 tane kaldı bunda tek transfer yapıldı
Herşeye. Oldu olmadı tuttu tutmadı üzüm yedim düşer mi. Eğildim bişi olurmu tuvalete gittim eyvah bişi olurmu duş alırsam düşer mi. Yada ben bugün meyve yedim ya embiryo tutmazsalar falan ya da işte benzeri şeyler. Kaygı inanın hormonlarımızı inanılmaz derecede etkiliyor ben yumurta büyütme sürecinde toplama öncesinde iğnelerden süreçlerden ve sürekli arabayla yol yapmaktan yorulmuştum. Toplama öncesi kontrolümde 5 yumurtam vardı ve orta 10 mm 9 mm civarındaydı doktor dedi ki neyi stres yaptın ne yordu seni günde onlarca iğne hap içiyorsun şuan 13 mm olması lazımdı dedi bende derdimi anlattım yol yapıyorum yoruyor yıpratıyor ilaçlar hormonel olarak gerildim falan bana dedi ki ne yaparsan kendine yaparsın bu kadar kaygı etme başaracağına inan elimizden geleni yapıyoruz dedi. Ben. O hafta iğnelerimi aldım yanıma o sahil senin bu cafe benim gezdim. Bütün arkadaşlarımla gezdim tozdum neler neler yaptım 2 gün sonra doktora gittiğimde 20 olgun yumurtam vardı ve hepsi 18 mm di doktor ne yapıyorsan böyle devam et yarın toplayacağız artık dedi ve 10 kaliteli yumurta toplandı. Kısacası moral herşey.Merhaba bugün benimde 1.ci günüm merak ettiğim stresten kastınız nedir nelere stres yaptınız
Her şeyi kafaya takmayın ben burda yazılanları görünce şok geçiriyorum sağlıkçı olarak 10 gün duş almayanlar var yani bu insan sağlığı açısından hijyenik bile değil ılık duşunuzu alın her söylenene inanmayın bitanesi geçen bulgur pilavı tutunmasını engelliyor yazmış şok geçirdim resmenMerhaba bugün benimde 1.ci günüm merak ettiğim stresten kastınız nedir nelere stres yaptınız
Doktorunuz size ne dediyse onu yapın sadece kendi doktorunuzu dinleyin başka doktorları değilMerhaba bugün benimde 1.ci günüm merak ettiğim stresten kastınız nedir nelere stres yaptınız
Canınız ne istiyorsa onu yapın kalkmak istiyorsanız kalkın yatmak istiyorsanız yatın ama doktorunuzu her zaman dinleyin size yatın dediyse yatın da gerekirse 12 gün yatın ama sadece doktorunuzu dinleyin ne eşinizi ne annenizi nede burda yazılanlarıMerhaba bugün benimde 1.ci günüm merak ettiğim stresten kastınız nedir nelere stres yaptınız
Ben bütün adet belirtilerini yaşıyorum dediğiniz gibi bi üşüyorum bi terliyorum belim ağrıyoradet ağrısı yaşayan var mı kızlar ek olarak bi çok üşüyorum bi çok sıcak oluyor ya
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah pozitif haber alırsınız darısı bekleyen tüm anne adaylarının başına ..Bugün daha benim 1.ci günüm
Aşırı bi karın ağrısı başladı ya bendeBen bütün adet belirtilerini yaşıyorum dediğiniz gibi bi üşüyorum bi terliyorum belim ağrıyor
Aşırı bi karın ağrısı başladı ya ben
düşünmemeye çalışın bu belirtiler ne gebeliğe işaret nede gebeliğe engel bir duruma işaret vücut her ay regle hazırlıyor kendini sonuçta kötü düşünmeyinAşırı bi karın ağrısı başladı ya bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?