Ne güzel devam edin bu pozitifliğeBen bu sefer çok pozitifim ya bi rahatlık var transfer başından beri
Bende öyle belim ağrıyor ara araadet ağrısı yaşayan var mı kızlar ek olarak bi çok üşüyorum bi çok sıcak oluyor ya
Beliniz yatmaktan ağrıyordur bende yattığımda ağrıyordu ama kalkıp işe gidince genelde oturdugumdan bel ağrım geçti ara ara yürüyüş yapınBende öyle belim ağrıyor ara ara
Yürüyorum test verdim geldim bugün 6gün 01 çıktı yükseleceğini de zannetmiyorumBeliniz yatmaktan ağrıyordur bende yattığımda ağrıyordu ama kalkıp işe gidince genelde oturdugumdan bel ağrım geçti ara ara yürüyüş yapın
Gebelik kana 6. Günden sonra hcg salgılar yani normalde dogal yolla olan gebelik 6 günlükse cıkması kesindir. Ama tüp bebekte 10. Gün sonrası sonuç verir şuan kendinizi üzmeyin de umutlandırmayında(hayal kırıklığını çok yaşamamak adına) 10. Gün tekrarlayın istersenizYürüyorum test verdim geldim bugün 6gün 01 çıktı yükseleceğini de zannetmiyorum
Siz 6. Ci gün test neden verdiniz bende 12 .gün sanmıştım daha kana bile geçmedi nasıl böyle bir duruma soktunuz kendinizi gaza gelmeyin lütfen sana hadi ver kan diyenlere aldirmayinYürüyorum test verdim geldim bugün 6gün 01 çıktı yükseleceğini de zannetmiyorum
Onunki konulduğu gün tutunmuştur sizinki ilk 72 saatte tutunmuştur belki bilemeyiz ki ben hastanede olmama rağmen erken test vermedim niye böyle acele ediyor herkes 9. Gün erken gebelik yaptım negatif çıktı dünyam başıma yıkıldı keşke yapmasaydım direk kan verseydim diyorumAma bir arkadaş beninke aynı gün bugün 68 çıktı 5.günde öğrenen bile çok fazla
Çok aceleci davranmışsınız benim çevremdeki herkes baskı yaptı ısrarla arkadaşım gel illa kan alalım 6. Gün dedi asla yaptırmadımAma bir arkadaş beninke aynı gün bugün 68 çıktı 5.günde öğrenen bile çok fazla
Belki benim ki de iğnenin etkisiyle bilemeyiz kiAma bir arkadaş beninke aynı gün bugün 68 çıktı 5.günde öğrenen bile çok fazla
Bayadır bekliyorum bu anı aslında duracaktım bu sefer gene duramadım işte bi gaflettle gittim verdim ve pişmanım şuanOnunki konulduğu gün tutunmuştur sizinki ilk 72 saatte tutunmuştur belki bilemeyiz ki ben hastanede olmama rağmen erken test vermedim niye böyle acele ediyor herkes 9. Gün erken gebelik yaptım negatif çıktı dünyam başıma yıkıldı keşke yapmasaydım direk kan verseydim diyorum
Olabilir çatlatma iğnesi olduysanız yapadabilirBelki benim ki de iğnenin etkisiyle bilemeyiz ki
Kaçta yaptınız Çarşamba da iğnem var 9.gün oluyor onda da vermeye korkuyorum kanÇok aceleci davranmışsınız benim çevremdeki herkes baskı yaptı ısrarla arkadaşım gel illa kan alalım 6. Gün dedi asla yaptırmadım
Ya işte bu yüzden doktorumuz ne dediyse onu yapmalıyız adamlar boşuna okumamış bildikleri var bana 10. Gün kan ver dediler ben sağlıkçıyım bekleyemem 6. Gün vereyim dedim hayır 10. Gün dediler ısrarlaBayadır bekliyorum bu anı aslında duracaktım bu sefer gene duramadım işte bi gaflettle gittim verdim ve pişmanım şuan
Sabah ilk idrarla yaptım cumartesiKaçta yaptınız Çarşamba da iğnem var 9.gün oluyor onda da vermeye korkuyorum kan
Arada gelip gidiyor banada şuan karnimda bi kramp gibi bi sızı geliyir gidiyr nedenseadet ağrısı yaşayan var mı kızlar ek olarak bi çok üşüyorum bi çok sıcak oluyor ya
Yapacak bişyey yok artık hayırlısı olsunYa işte bu yüzden doktorumuz ne dediyse onu yapmalıyız adamlar boşuna okumamış bildikleri var bana 10. Gün kan ver dediler ben sağlıkçıyım bekleyemem 6. Gün vereyim dedim hayır 10. Gün dediler ısrarla
Kötü düşünmeyin şuan için çıkan bir değeriniz var sonuçta iyi olur inşallah katlanarak ilerler sağlıklaYapacak bişyey yok artık hayırlısı olsun
2 senedir farklı sebeplerden gittiğim doktorlarda bana bu değerlerde bişey yok olur dediler olmadı. Boş ilaçlarla zaman kaybettim hepsine ayrı ödemeler yaptım.Yada testleri ilk buradaki yoldaşlarımıza atsaydım sizler bile hekim olmadan acilen ilaçlı tedaviye başlayın derdiniz. Biz hem doktor kurbanı olduk hemde biraz inandık. Acele etmeyelim dedik biz devletin şartlarını öğrenince süreci aşırı hızlandırmak için herkese yalvar yakar öyle ilerledik yoksa evlilik süresinden dolayı başlayamazdık tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?