Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar eğer çatlatma ıgnesi olduysanız evde test yapmayın pozitif çıkar bekleyin kan tahlili vercegıniz günü

Canim onla alakasi yoktur şuan kendini rahatlatmak istyrsn ama arastrmk yerine daha rahat olsan belki geç tutundu bebiş rahat etse bende ilk tedavimde progestan kullaniyrdm pozitifdi sonra deger düşmeye basladi igneyle alakasi yok bende gittim vurulmadn gidiyrdn mesela sabahları kan vermeye düşmüştü ama

Biz gayet Güllük Gülistan konuşup vakit geçiriyoruz rahatsız olan bize katılmasın biz konuşup anlaşıyoruz psikolojimizde sağlam
Burası senin babanın çiftliği değil canım kafana göre kovamazsin ben de hemşire hanımda ilk yorum olarak kötü birşey demedim sen anlamiyorsun sürekli sürekli test yapıyorsun evet senden rahatsız oldum diğerlerinden olmadım senin yorumlarını okumam sanada yorum yapmam ama sen beni bu sayfadan çik diye itam edemezsin yorumlarımı okuma diyebilirsin sadece
Seninle polimige girmeyecem yorum yazma

Valla tek sen rahatsızsin ama biz 4 5 kişi rahasiziz uslubunun terbiyeniz bu kadar ben helalleserek güzel dille anlatma çalışırken itama bak yazdığınizi söyleyip kendi seviyemi bile düşürmek istemiyorum öyle ki küçük ve kötü durum

Kızlar eğer çatlatma ıgnesi olduysanız evde test yapmayın pozitif çıkar bekleyin kan tahlili vercegıniz günü
İşte bende testte koyulaşmayı ya da koyulaşmamayı takip edeyim diyorum yarım doz vurduğum için vücuttan etkisi kolay geçiyormuş

Kan vermeden neden biraktnz ki bende ilaçları kullanirken olunmuyor ya nasl olundu diye düşündm bende sadece fitil kullaniyrm günüm geldi olurmuki diyrmda
Bilemiyorum ilaçların engellediğine dair kesin bir bilgi ve dayanak yok benim doktorumda öyle bir bilgi vermedi her şeyin hayırlısı negatifti zaten testim kan vermedim bugün verecektim sabah pembe yoğun akıntı görünce onuda vermekten Vazgcetim zaten adet belirtilerim var şuan

Hayirlisi olsun bakalim bnde igne yok zaten fitil var engeller mi bilmiyrm da

Doğru diyorsun gün yaklaştıkça da insanda bi heyecan oluyor
Tabi tabi sonucumuzada birsy kalmadı ki canım sonuna yaklastk hayirlisiyla sakince beklemeliyiz bosver testin pozitif bn düsnmüyrm ignenenin arttircagina asıl şimdi test yaparsn igneden dolayi dha net cikar

Tabi tabi sonucumuzada birsy kalmadı ki canım sonuna yaklastk hayirlisiyla sakince beklemeliyiz bosver testin pozitif bn düsnmüyrm ignenenin arttircagina asıl şimdi test yaparsn igneden dolayi dha net cikar
İğneyi perşembe günü vurdum kız etkisi geçiyor şuan belli olacak ne olacağı

Canım keske verseydin. Sonraki süreçler icinde iyi olurdu. Mesela benim kimyasal oldu testte cikmadi ama doktorum hormon testleri istedi deger sifirlanmadan. Troid prolaktin vs. Yükseldiğinde dusuge sebep olacak degerler. En azından bir arastirmis olurdu ona göre hareket etme secenekleri olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…