Hayır idrar testinde cumartesi negatifi görünce bıraktım ilaçları yani 9. GünümdeCanım igne fitil kullaniyormydun adetin baslasi bugün kaçıncı günün ki
İnşallah ya test gününe kadar evde idrar testinden takip mi etsem diye düşündümİnşallah canım benim bekleyelim bir kaç gün daha öyle verelim
Yok ben size demedim zaten diğer arkadaşa dedimSizin mesajınız bana ters gelmedi yada ben ters anlamadım bilmiyorum ama şu manolya hanım biraz geriyor
Canim onla alakasi yoktur şuan kendini rahatlatmak istyrsn ama arastrmk yerine daha rahat olsan belki geç tutundu bebiş rahat etse bende ilk tedavimde progestan kullaniyrdm pozitifdi sonra deger düşmeye basladi igneyle alakasi yok bende gittim vurulmadn gidiyrdn mesela sabahları kan vermeye düşmüştü ama
Burası senin babanın çiftliği değil canım kafana göre kovamazsin ben de hemşire hanımda ilk yorum olarak kötü birşey demedim sen anlamiyorsun sürekli sürekli test yapıyorsun evet senden rahatsız oldum diğerlerinden olmadım senin yorumlarını okumam sanada yorum yapmam ama sen beni bu sayfadan çik diye itam edemezsin yorumlarımı okuma diyebilirsin sadeceBiz gayet Güllük Gülistan konuşup vakit geçiriyoruz rahatsız olan bize katılmasın biz konuşup anlaşıyoruz psikolojimizde sağlam
Kan vermeden neden biraktnz ki bende ilaçları kullanirken olunmuyor ya nasl olundu diye düşündm bende sadece fitil kullaniyrm günüm geldi olurmuki diyrmdaHayır idrar testinde cumartesi negatifi görünce bıraktım ilaçları yani 9. Günümde
Valla tek sen rahatsızsin ama biz 4 5 kişi rahasiziz uslubunun terbiyeniz bu kadar ben helalleserek güzel dille anlatma çalışırken itama bak yazdığınizi söyleyip kendi seviyemi bile düşürmek istemiyorum öyle ki küçük ve kötü durumBurası senin babanın çiftliği değil canım kafana göre kovamazsin ben de hemşire hanımda ilk yorum olarak kötü birşey demedim sen anlamiyorsun sürekli sürekli test yapıyorsun evet senden rahatsız oldum diğerlerinden olmadım senin yorumlarını okumam sanada yorum yapmam ama sen beni bu sayfadan çik diye itam edemezsin yorumlarımı okuma diyebilirsin sadece
Seninle polimige girmeyecem yorum yazma
İşte bende testte koyulaşmayı ya da koyulaşmamayı takip edeyim diyorum yarım doz vurduğum için vücuttan etkisi kolay geçiyormuşKızlar eğer çatlatma ıgnesi olduysanız evde test yapmayın pozitif çıkar bekleyin kan tahlili vercegıniz günü
Hayır canım yapma test günün ne zamanİşte bende testte koyulaşmayı ya da koyulaşmamayı takip edeyim diyorum yarım doz vurduğum için vücuttan etkisi kolay geçiyormuş
Ne kalms carsmbaya bkleÇarşamba canım kanda pozitif olunca yapsam mı demiştin
Bilemiyorum ilaçların engellediğine dair kesin bir bilgi ve dayanak yok benim doktorumda öyle bir bilgi vermedi her şeyin hayırlısı negatifti zaten testim kan vermedim bugün verecektim sabah pembe yoğun akıntı görünce onuda vermekten Vazgcetim zaten adet belirtilerim var şuanKan vermeden neden biraktnz ki bende ilaçları kullanirken olunmuyor ya nasl olundu diye düşündm bende sadece fitil kullaniyrm günüm geldi olurmuki diyrmda
Doğru diyorsun gün yaklaştıkça da insanda bi heyecan oluyorNe kalms carsmbaya bkle
Hayirlisi olsun bakalim bnde igne yok zaten fitil var engeller mi bilmiyrm daBilemiyorum ilaçların engellediğine dair kesin bir bilgi ve dayanak yok benim doktorumda öyle bir bilgi vermedi her şeyin hayırlısı negatifti zaten testim kan vermedim bugün verecektim sabah pembe yoğun akıntı görünce onuda vermekten Vazgcetim zaten adet belirtilerim var şuan
Yaa dünden beri bakmamıştım bu sonuca kendim kadar üzüldüm rabbim hepimize kolaylikla nasip etsin inşallahKızlar 0.1
Tabi tabi sonucumuzada birsy kalmadı ki canım sonuna yaklastk hayirlisiyla sakince beklemeliyiz bosver testin pozitif bn düsnmüyrm ignenenin arttircagina asıl şimdi test yaparsn igneden dolayi dha net cikarDoğru diyorsun gün yaklaştıkça da insanda bi heyecan oluyor
İğneyi perşembe günü vurdum kız etkisi geçiyor şuan belli olacak ne olacağıTabi tabi sonucumuzada birsy kalmadı ki canım sonuna yaklastk hayirlisiyla sakince beklemeliyiz bosver testin pozitif bn düsnmüyrm ignenenin arttircagina asıl şimdi test yaparsn igneden dolayi dha net cikar
Canım keske verseydin. Sonraki süreçler icinde iyi olurdu. Mesela benim kimyasal oldu testte cikmadi ama doktorum hormon testleri istedi deger sifirlanmadan. Troid prolaktin vs. Yükseldiğinde dusuge sebep olacak degerler. En azından bir arastirmis olurdu ona göre hareket etme secenekleri olabilirdi.Bilemiyorum ilaçların engellediğine dair kesin bir bilgi ve dayanak yok benim doktorumda öyle bir bilgi vermedi her şeyin hayırlısı negatifti zaten testim kan vermedim bugün verecektim sabah pembe yoğun akıntı görünce onuda vermekten Vazgcetim zaten adet belirtilerim var şuan
Bende bilemiyorum ilaçlarla ilgili doktora sorun isterseniz bi ben hiç sormamıştımHayirlisi olsun bakalim bnde igne yok zaten fitil var engeller mi bilmiyrm da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?