Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Pardonda geri gidip bir mesajlarımı okuyun ben sizden farklı ne demişim? Bende onu diyorum test günü olmadan kan vermeyin diyorum şuan grubu geren sizsiniz

Pardonda geri gidip bir mesajlarımı okuyun ben sizden farklı ne demişim? Bende onu diyorum test günü olmadan kan vermeyin diyorum şuan grubu geren sizsiniz
Sizin mesajınız bana ters gelmedi yada ben ters anlamadım bilmiyorum ama şu manolya hanım biraz geriyor

Kızlar önce bir sakin olalım !! Burda biz birbirimize destek olmak için burdayız tartışmaya gerek yok lütfen hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz kalp kırmaya gelmedik bilgisi olan söylesin sizde okuyun işinize gelirse cevap verin gelmezse vermeyin okuyıp gecın yanii evet umut edıyoruz çünkü acaba mı dıye içimiz içimizi yıyor öncelikle olmuyorsa yada tutmadıysa Allah’ın bir bildiği vardır ama burda konuşmalarımıza önce dikkat edelim karşı tarafa doğru düzgün şekilde anlatmaya çalışın olmuyorsa da yok başka gurublara gir falan çok ayıp hepımız burda evlat sahıbı olmak için bilgi alıyoruz birbirinizden lütfen gruba sonraki gelenler bıraz saygı cercevesınde yorum yaparsanız sevınirim rahatsız olanda varsa kendı gruptan gıdebilir ama kalp kırmadan

Hayır canım çıkmadı valla
Biz çok güzel güle oynaya konuşuyorduk geçmiş msjalrimizi okuyabilirsiniz bizimle kafanız uyusmadiysa birbirimiizi uzup stres yapıp hakkımızı girmeyelim birbirimizin başka grublar arkadaşlar vardır hepimiz sor süreçten geçiyoruz birde böyle ufak birşey için strese girdirmeyelim hanım hanımcık bayanlarız anlayışlı olalım biz memnunuz konuşup eğleniyoruz yapıyorsak da ikimizinde ilk transferi yaşımız küçük merakliyiz heyecanlıyız hatalarimizi yasayarak farkederiz yaşayarak ogrenmeliyiz okuyarak veya dinleyerek öğrenilseydi hayat daha farklı şeyler olurdu mesajımı çok güzel üslupla yazdım yanlış okuyup canınız asla sıkılmasın hakkınızı helal ediniz benimkisi sadece tavsiye

Canım igne fitil kullaniyormydun adetin baslasi bugün kaçıncı günün ki

Ya bende çatlatma iğnesi vuruldum ya 20 30 pozitif çıkarıyormuş kalan değerle gebelik var gibi duruyor şuan ama bilemedim de var mı yaşayan böyle eski yazanlara bakıyorum yaşayanlar olmuş pozitif olmuş sonra

İnşallah canım benim bekleyelim bir kaç gün daha öyle verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…