- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
Transferde doktor sana ayrı bi tedavi uygulamıyo yani çok büyük paralar harcamana gerek yok bütün doktorlar transferi aynı yapıyo.. Ha baştan başlayacaksan evet onda belki daha iyi bi seçim düşünebilirsin ama sadece transfer olacaksa lokman hekim saynur hocayı tercih edebilirsin hem fiyatlarıda gayet makul.B benimmeleklerim dondurulmus embriyomu taşıdım. Sadece transfer oldum. Olmazsa 3. De remzi abalıya giderim ya da işte tavsiye alıyorum lokman hekim ya da Selçuk Selçuk var bakacağım
He ya sorma halen aklım onda kızı çapraz sorguya aldık ama gayet masum sorulardı aslındaBugün ki pozitif olan bayan betasini demeden kaçtı
Kız kaçmadı daha yazcam dedı yaaBugün ki pozitif olan bayan betasini demeden kaçtı
He ya sorma halen aklım onda kızı çapraz sorguya aldık ama gayet masum sorulardı aslında
İlk transferim 5 gün embrıyosuydu 5 aylık olduk sonra servikal yetmezliğinden erken doğum oldu sonra kaybettık kızımıÖlen kızım derken
Ben konuya sonradan dahil oldum. 11 eylüldü transferim. 21 eylülde beta 55, 23 eylül 54, 25 eylül 66 çıktı ve doktorum ilaçları bırakmamı söyledi. Brüksel tüp bebek merkezine gidiyorum Sabri Hoca’ya. Referansla gitmiştim kendisine, çok da seviyorum, pazar günü de aradım, testim akşam 10.30’da çıktığında da aradım, çekinmiyorsun çok babacan yaklaşıyor, o güveni veriyor. Hatta sabah test yaptırmayınca o aradı beni naptın yaptırmadın mı bugün test diye. Doktorumdan çok memnunum. Transfer günü duş alabileceğimi, günlük yaşamıma dönebileceğimi söylemişti işlemden sonra. O gün genelde yatıp dinlenerek geçirdim. Bir önceki gece yarısına kadar temizlik yapmıştım tekrar yapamam diye, çok yorgundum ondan yattım birazcık. Sonraki günler ağır işler yapmadım ama yemeğimi yaptım. İşte kavanoz açılacaksa açmamaya çalıştım mesela, uzanıp yüksekten tencere almadım, market poşeti taşımadım. Ama ben bir yandan da çalışıyorum haftada 2 gün ofise gidiyorum. İşyerimdeki kimse bilmediği için de perşembe transfer oldu sonrasında çarşamba ofise gitmek durumunda kaldım. Bilgisayarımı taşıdım mecburen 3-4 kg vardır heralde. Sabah 5.45’te kalkıp akşam 17.30 gibi eve geliyorum o süre zarfında oturuyorum hep, uzanma dinlenme imkanım yok. Kalan günlerde evden çalışıyorum onda da çok uzanamadım sadece birkaç kez ağrım oldu biraz bilgisayarı kucağıma alıp uzanıp çalıştım. Yakınımda oturan, durumumu bilen, yardım isteyebileceğim kimsem olmadığı için çok destek alamadım eşim dışında. Acaba biraz fazla mı hafife aldım bilmiyorum. Ama araştırdığımda da tutunduktan sonra kimyasal olmasının annenin yaptığı bir hareketle zorlanmayla falan ilgisi olmadığı yazıyordu. Şimdi burada günlerce duş almayanlar, yattığı yerden kalkmayanlar, yemeğini annesi yapanları falan görünce acaba ben çok mu günlük yaşantıma dönmüşüm diye düşündüm. Kimyasal sonrası süreç ne olacak hiçbir fikrim yok. Dün regl oldum ilaçları bırakınca. Gece ağrıdan ağlayarak uyandım normalde de regllerim ağır geçer ama bu sefer çok kötüydü. Perşembe tekrar gideceğim doktorla görüşmeye süreç hakkında. Ne kadar beklenir sizce bir sonraki transfer için?
Bel ağrım vardı birde kasıklarımda ağrı var şuanda hala devam ediyorCanım tebrik ederim darısı bize inşallah belirtilerin varmıydı
360 çıktı canımBetayı da yaz daha soru sormicam
Muayene çok pahalı ben ilk transferımde 2500 verdık 2 sene geçti bu senede 5.300 verıyoruz İsrael ARUH beye gıdıyorum çok memnunum doktorumdan İzmir’deBen diğer merkezlerin fiyatlarını da hiç bilmiyorum. Kendi adıma not almıştım tedavinin başından beri yaptığımız harcamaları 240 bin civarındayız şu an sanırım. Sonraki transferler için ne ödeyeceğiz tam bilmiyorum ama belki fiyatları merak eden birine fikir olur yazdıklarım. Buraya ekleyeyim.
7.664 vitaminler
14.430 iğneler
6.000 muayene
17.356 iğneler 2
2.900 iğneler 3
35.000 ön ödeme
80.000 ödeme
7.000 ilaç
4.546 ilaç
1465 ilaç
41.500 dondurma
10.000 glue
3.800 kan tahlili
3.134 ilaç
2.200 tahlil
3.800 ilaç
2.050 tahlil
İnşallah seni cennette karsılayacak. Bundan sonra da Rabbim sana çok sağlıklı bebekler versinİlk transferim 5 gün embrıyosuydu 5 aylık olduk sonra servikal yetmezliğinden erken doğum oldu sonra kaybettık kızımıtabii kızım olacağını ögrenınce ne gördüysem aldım haliyle ama nasip olmadı
Aminnn canım hepimize inşallahİnşallah seni cennette karsılayacak. Bundan sonra da Rabbim sana çok sağlıklı bebekler versin
Adet olacakmışsın gibi mi kasık ağrın acabaBel ağrım vardı birde kasıklarımda ağrı var şuanda hala devam ediyorsağol canım
Niye kaçayım kızzz burdayım yazdımBugün ki pozitif olan bayan betasini demeden kaçtı
Buradayım burada ben dedim sorun diye neden kaçayımHe ya sorma halen aklım onda kızı çapraz sorguya aldık ama gayet masum sorulardı aslında
Evet ara ara regl olacak gibi hissettiriyor ama sürekli bir ağrı değil gelip geçici diyebilirim canımAdet olacakmışsın gibi mi kasık ağrın acaba
Ama yazmadı dimiKız kaçmadı daha yazcam dedı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?