Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

B benimmeleklerim dondurulmus embriyomu taşıdım. Sadece transfer oldum. Olmazsa 3. De remzi abalıya giderim ya da işte tavsiye alıyorum lokman hekim ya da Selçuk Selçuk var bakacağım
Transferde doktor sana ayrı bi tedavi uygulamıyo yani çok büyük paralar harcamana gerek yok bütün doktorlar transferi aynı yapıyo.. Ha baştan başlayacaksan evet onda belki daha iyi bi seçim düşünebilirsin ama sadece transfer olacaksa lokman hekim saynur hocayı tercih edebilirsin hem fiyatlarıda gayet makul.

Ben diğer merkezlerin fiyatlarını da hiç bilmiyorum. Kendi adıma not almıştım tedavinin başından beri yaptığımız harcamaları 240 bin civarındayız şu an sanırım. Sonraki transferler için ne ödeyeceğiz tam bilmiyorum ama belki fiyatları merak eden birine fikir olur yazdıklarım. Buraya ekleyeyim.

7.664 vitaminler
14.430 iğneler
6.000 muayene
17.356 iğneler 2
2.900 iğneler 3
35.000 ön ödeme
80.000 ödeme
7.000 ilaç
4.546 ilaç
1465 ilaç
41.500 dondurma
10.000 glue
3.800 kan tahlili
3.134 ilaç
2.200 tahlil
3.800 ilaç
2.050 tahlil

Merhaba kimyasal olduysa büyük ihtimalle embriyo ile ilgili bir durum olabilir. Ben de 5 eylül cuma transfer oldum ve çarşamba günü işe başladım. Okul öncesi öğretmeniyim ve işim baya hareketli. Ben de transfer olduğum gün duşa girmiştim ve her gün yatmadım avmye gidip gezdim bile. Benim transferim pozitif oldu Geçen hafta perşembe günü keseyi gördüm.
Siz elinizden gelen herşeyi yapıp dikkat etmişsiniz. En kısa zamanda ve kolayca Rabbim size de nasip etsin inşaallah.

Muayene çok pahalı ben ilk transferımde 2500 verdık 2 sene geçti bu senede 5.300 verıyoruz İsrael ARUH beye gıdıyorum çok memnunum doktorumdan İzmir’de

İnşallah seni cennette karsılayacak. Bundan sonra da Rabbim sana çok sağlıklı bebekler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…