Buna cevaben yazmıştımMuayene çok pahalı ben ilk transferımde 2500 verdık 2 sene geçti bu senede 5.300 verıyoruz İsrael ARUH beye gıdıyorum çok memnunum doktorumdan İzmir’de
Onu Allah bilir belki test bozuktur oda sana denk gelmiştir
Canım az önce yazsığın mesajı bulamadım kusura bakma yazdım msj ama geldi gelmedi bilmiyorum bebeğin için çok üzüldüm Rabbim sana dünya güzeli ve çok sağlıklı melekler nasip etsin inşallahMuayene çok pahalı ben ilk transferımde 2500 verdık 2 sene geçti bu senede 5.300 verıyoruz İsrael ARUH beye gıdıyorum çok memnunum doktorumdan İzmir’de
Canım kaç çıktı betaBuradayım burada ben dedim sorun diye neden kaçayım
360Canım kaç çıktı beta
Muayene ücreti 6 ay geçerli oluyor, her seferinde vermiyoruz. Diğerlerinde de öyle mi bilmiyorum ama
Çok iyi 2 gün sonra 800 e yakın çıkacak yani 1 hafta sonra keseyi görmeye gidersin
Sağlıkla inşallahÇok iyi 2 gün sonra 800 e yakın çıkacak yani 1 hafta sonra keseyi görmeye gidersin
Tedavi esnasında hemen hemen heryer aynı bazı yerler var isterse gebe kalman bi yıl sürsün tek muayene alıyolar. Fakat hamile kaldın artık her ay muayene ödüyorsun ve heryerde aynıMuayene ücreti 6 ay geçerli oluyor, her seferinde vermiyoruz. Diğerlerinde de öyle mi bilmiyorum ama.
Aklımız çıktı sen kaçtın sandık birbirimize seni sorup durdukSağlıkla inşallah
Benim 10.günümdü canım bence sen kan gününü bekle11 de 360 çıktıysasa
10da 190
9da 95
8da 45
7de 20
6da 10 benimkisinin sıfır çıkması sanki normal geliyor bugünden sonra doğru çıkar geliyor sanki yarın tekrar erken gebelik mi yapsam acaba
Hayır daha sizlerin pozitifleri görcez tek tek takipteyim hepinizi okuyorum forumuAklımız çıktı sen kaçtın sandık birbirimize seni sorup durduk
Bugünki hamile bacımızın değeri 360 çıkmış haberin olsunKaç yıllık evlisin bende yapmak istiyorum ama herşeyi biliyorum yapıyorum onlara baktıkça üzülürüm diye yapmion
Kız artık senin idrar testiyle işin bitti bundan sonra senin işin kankaBenim 10.günümdü canım bence sen kan gününü bekle
Yazdım sana tamam 360 diye fkkfkf onu hesapladimBugünki hamile bacımızın değeri 360 çıkmış haberin olsun
Sende kanı çarşamba günü verecektin demiii11 de 360 çıktıysasa
10da 190
9da 95
8da 45
7de 20
6da 10 benimkisinin sıfır çıkması sanki normal geliyor bugünden sonra doğru çıkar geliyor sanki yarın tekrar erken gebelik mi yapsam acaba
İnşallah sorgu sırası banada gelecek diyosunHayır daha sizlerin pozitifleri görcez tek tek takipteyim hepinizi okuyorum forumu
Kesinlikle çok doğru kan değerini görmeden kimse bilet bilemez bazen gebelik var ama kanda bile geç çıkan var oyüzden pozitif olmak en güzeli hem dünyanın sonu değil ya yeniden tedavi görürüz nasipte varsa zaten olacak olmassada vardır Rabbimin bi bildiğiBen transfer günü bir kadınla tanıştım o da işlem olacaktı. Bir olumsuz şeyler bana aşırı negatif enerji yükledi onun yüzünden bildiğim işlemden korktum strese girdim. Aman düşük enerjililere dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?