Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bahçeci de böyle bir kez veriyorsun. Zaten o kuruma paket parası ödemişiz e daha neye veriyoruz bunları aşırı saçma işler işte. Daha sonra da kardeş yapmak istersen devlette transfer olabiliyorsun haberin olsun. H Hasret3443

Onu Allah bilir belki test bozuktur oda sana denk gelmiştir

Muayene çok pahalı ben ilk transferımde 2500 verdık 2 sene geçti bu senede 5.300 verıyoruz İsrael ARUH beye gıdıyorum çok memnunum doktorumdan İzmir’de
Canım az önce yazsığın mesajı bulamadım kusura bakma yazdım msj ama geldi gelmedi bilmiyorum bebeğin için çok üzüldüm Rabbim sana dünya güzeli ve çok sağlıklı melekler nasip etsin inşallah

Ben transfer günü bir kadınla tanıştım o da işlem olacaktı. Bir olumsuz şeyler bana aşırı negatif enerji yükledi onun yüzünden bildiğim işlemden korktum strese girdim. Aman düşük enerjililere dikkat edin

11 de 360 çıktıysasa
10da 190
9da 95
8da 45
7de 20
6da 10 benimkisinin sıfır çıkması sanki normal geliyor bugünden sonra doğru çıkar geliyor sanki yarın tekrar erken gebelik mi yapsam acaba

Kesinlikle çok doğru kan değerini görmeden kimse bilet bilemez bazen gebelik var ama kanda bile geç çıkan var oyüzden pozitif olmak en güzeli hem dünyanın sonu değil ya yeniden tedavi görürüz nasipte varsa zaten olacak olmassada vardır Rabbimin bi bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…