Ne tatlı olur benim de gönlümden hep ikiz geçiyordu ama doktor önermiyor tabii ki çoğul gebeliğin ilk denemedeAaa çok geçmiş olsun benim taze transfer 5.gün embriyosu 3 tane transfer oldum 3 üde tutarsa artık Allah yardımcım olsun
Ada çok ağir işler yapmaktan sakın leke geldi ya yerleşiyor kendini koruİnşallah canlarım inşallah inşallah
Benim Türkiye de yapmadılar diye Kıbrıs’a gittim dün döndüm daha yaşım daha küçük olduğu için Türkiye de 1 tane embriyo transfer ederiz dediler bizde Kıbrıs’ta olduk test günümüz aynı Rabbim kucağımızı doldursun sağlıklı bir şekilde herkes dualarımda bu süreçteNe tatlı olur benim de gönlümden hep ikiz geçiyordu ama doktor önermiyor tabii ki çoğul gebeliğin ilk denemedebenimki de beşinci günü embriyosu bu arada
Seninde hayırlı olsun kuzum inşallah seninde pozitif haberini alırızNe tatlı olur benim de gönlümden hep ikiz geçiyordu ama doktor önermiyor tabii ki çoğul gebeliğin ilk denemedebenimki de beşinci günü embriyosu bu arada
Ayy masallah hadi inşallah vardır sağlıkla yükselsin canmDün 3,44 dü beta bugün 8 ikiye katlanmiş bacım 24 satte 5 üzeri pozitif oluyor
Bnm 9. Günüm yarın sabah kan vericm cnmT+4 daha benim 27sinde oldu transferim sizin ki ne zamandı ben tüm konuşmaları okuyamadım kusura bakmayın
Kaç tane transfer olduBenim Türkiye de yapmadılar diye Kıbrıs’a gittim dün döndüm daha yaşım daha küçük olduğu için Türkiye de 1 tane embriyo transfer ederiz dediler bizde Kıbrıs’ta olduk test günümüz aynı Rabbim kucağımızı doldursun sağlıklı bir şekilde herkes dualarımda bu süreçte5.gün embriyosu sağlıklı olur diyorlar takdir Allahtan
Allah razı olsun inşallah inşallahSeninde hayırlı olsun kuzum inşallah seninde pozitif haberini alırız
Yaşınız kaçtı
Hayırlı olsun inşallah böyle yükselir sağlıklı olur3 gün var bugün 9
Günum
26 yaşındayımYaşınız kaçtı
Hepsi tutarsa tek seferde kurtulursun ama kıbrıs tüp bebek konusunda dünyada bi numara
Hayr cnmMerhaba kimyasal olan da pgt yaptırmış mıydınız ?
Evet evet kesinlikle benim kuzenim de orada ikiz yaptırdı suan 9 aylıklar biri kız biri erkekHepsi tutarsa tek seferde kurtulursun ama kıbrıs tüp bebek konusunda dünyada bi numara
Yürümekten birşey olurmuAda çok ağir işler yapmaktan sakın leke geldi ya yerleşiyor kendini koru
Evet daha çok gençsin inşallah olacaktır Allah’ın izniyle26 yaşındayım
Türkiye'de ancak 3 denemeden sonra 2 embriyo koyuluyo burda yasak kıbrusta serbest sen ne kadar istersen26 yaşındayım
Sağol abla teşekkür ederim sizi yorduysam hakkınızı helal edinizAyy masallah hadi inşallah vardır sağlıkla yükselsin canm
Ayyy 3 taneyle nasıl baş ederiz bilmiyorum doktor 3 ğmün tutması %20 dedi ikiz olma olasılığı %70 dediHepsi tutarsa tek seferde kurtulursun ama kıbrıs tüp bebek konusunda dünyada bi numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?