- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
Kalite için ne dedilerBenim Türkiye de yapmadılar diye Kıbrıs’a gittim dün döndüm daha yaşım daha küçük olduğu için Türkiye de 1 tane embriyo transfer ederiz dediler bizde Kıbrıs’ta olduk test günümüz aynı Rabbim kucağımızı doldursun sağlıklı bir şekilde herkes dualarımda bu süreçte5.gün embriyosu sağlıklı olur diyorlar takdir Allahtan
Ya öyle evet de benim eşimde biraz sıkıntı vardı o yüzden bu kararı aldık yoksa tabi acelemiz yoktuEvet daha çok gençsin inşallah olacaktır Allah’ın izniyle
Hadi bakalım akıllandık bak erken test yok bundan sonra bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım test yapmayız artıkDün 3,44 dü beta bugün 8 ikiye katlanmiş bacım 24 satte 5 üzeri pozitif oluyor
Bende duramıyorum ama çoook erken kaset testler için bile korkuyorum A adaselinkara da önermiyorBnm 9. Günüm yarın sabah kan vericm cnm
Kalite için ne dediler
Kalite için ne dediler
aa dedilerKalite için ne dediler
Ben bugün sabah yaptım daha 3.gün ahajajja
Kaset kesinlikle önermiyorum kızlar ben idrarda 11.gun yaptım hatta negatifti kahroldum sonra kan verdim pozitif kasetler çok yanıltıcı gününüzü beklemeye çalışın
Hiç öyle düşünme hastanede bi kadın gördüm 3 üz bebek 2 kız bi erkek. 7 ayına kadar 3 üncü bebeği girememişler diğer bebeğin arkasında kalmış 7 aylık sezeryanla almışlat zaten doğumdan 2 saat önce öğrenmiş 3 tane olduğunuAyyy 3 taneyle nasıl baş ederiz bilmiyorum doktor 3 ğmün tutması %20 dedi ikiz olma olasılığı %70 dedi
Canım doktora göre degısıyor benım doktorum ilk transferde de ıkı embrıyo ettı bu son kalan 2 embırıyomda vardı onları da ettı yanı ilkındede 2 embrıyo bu şimdikide 2 embrıyo koyulduTürkiye'de ancak 3 denemeden sonra 2 embriyo koyuluyo burda yasak kıbrusta serbest sen ne kadar istersen
Hepsimiaa dediler
Maşallah çok sabırlı bir grubuzBen bugün sabah yaptım daha 3.gün ahajajja
Kızlar örnek ben gerçekten yapmayın yipratmayin dua edin el açın çok zor beklemesi biliyorum benim kadar sabırsız olanı da var mı bilmiyorum bu kadar çok istediğimi ama yapmayın yıpranıyorsunuz ben pazar 0 gördüm salı 3.44 gördüm bugün 8 gördüm çok şükürKaset kesinlikle önermiyorum kızlar ben 11.gun yaptım hatta negatifti kahroldum sonra kan verdim pozitif kasetler çok yanıltıcı gününüzü beklemeye çalışın
Ayyyy Allahımmmm Rabbim hayırlısını versin de zor amaHiç öyle düşünme hastanede bi kadın gördüm 3 üz bebek 2 kız bi erkek. 7 ayına kadar 3 üncü bebeği girememişler diğer bebeğin arkasında kalmış 7 aylık sezeryanla almışlat zaten doğumdan 2 saat önce öğrenmiş 3 tane olduğunuşimdi kocaman olmuşlar
Ben geçenlerde yazmıştım ölen bebeğimde çocugun kalp atışlarını dinledik kaset test hala negatiftiKaset kesinlikle önermiyorum kızlar ben idrarda 11.gun yaptım hatta negatifti kahroldum sonra kan verdim pozitif kasetler çok yanıltıcı gününüzü beklemeye çalışın
O yüzden eczanenin önünden bile geçmiyorum ilaçlarım bitti bugün eşimi gönderdim alsın diyeKaset kesinlikle önermiyorum kızlar ben idrarda 11.gun yaptım hatta negatifti kahroldum sonra kan verdim pozitif kasetler çok yanıltıcı gününüzü beklemeye çalışın
Kesinlikle abahhahaha vallahi transfer günü yapmadığıma dua edinMaşallah çok sabırlı bir grubuz
Bende bugün buradaki doktorumun yanına gittim Kıbrıs’tan döndğm hocam bi bakın virgüllerim duruyor mu diye adamın beynini yedimO yüzden eczanenin önünden bile geçmiyorum ilaçlarım bitti bugün eşimi gönderdim alsın diye
Elyas sen daha erken canm bekle 6 günden sonra senide çapraz sorguya alıcaz hiç merak etme msjlara yetişemeyecksinO yüzden eczanenin önünden bile geçmiyorum ilaçlarım bitti bugün eşimi gönderdim alsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?