Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kalite için ne dediler

Dün 3,44 dü beta bugün 8 ikiye katlanmiş bacım 24 satte 5 üzeri pozitif oluyor
Hadi bakalım akıllandık bak erken test yok bundan sonra bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım test yapmayız artık

Ayyy 3 taneyle nasıl baş ederiz bilmiyorum doktor 3 ğmün tutması %20 dedi ikiz olma olasılığı %70 dedi
Hiç öyle düşünme hastanede bi kadın gördüm 3 üz bebek 2 kız bi erkek. 7 ayına kadar 3 üncü bebeği girememişler diğer bebeğin arkasında kalmış 7 aylık sezeryanla almışlat zaten doğumdan 2 saat önce öğrenmiş 3 tane olduğunu şimdi kocaman olmuşlar

Türkiye'de ancak 3 denemeden sonra 2 embriyo koyuluyo burda yasak kıbrusta serbest sen ne kadar istersen
Canım doktora göre degısıyor benım doktorum ilk transferde de ıkı embrıyo ettı bu son kalan 2 embırıyomda vardı onları da ettı yanı ilkındede 2 embrıyo bu şimdikide 2 embrıyo koyuldu

Kaset kesinlikle önermiyorum kızlar ben 11.gun yaptım hatta negatifti kahroldum sonra kan verdim pozitif kasetler çok yanıltıcı gününüzü beklemeye çalışın
Kızlar örnek ben gerçekten yapmayın yipratmayin dua edin el açın çok zor beklemesi biliyorum benim kadar sabırsız olanı da var mı bilmiyorum bu kadar çok istediğimi ama yapmayın yıpranıyorsunuz ben pazar 0 gördüm salı 3.44 gördüm bugün 8 gördüm çok şükür

Ayyyy Allahımmmm Rabbim hayırlısını versin de zor ama

Ne büyük hayal kırıklığı ben hatta dedim boşuna kan vermeye gidiyorum eşim zorla götürdü sen bu gece uyumazsin diye ilk kez doğru bir karar verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…