• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Senin gibi olsak keşke bizimde bi tane olsa valla stres yapmam elimde bi tane var derim zaten hayat pahalı insan bu zamanda bi çocuga ancak yetebilşyo
Ya öylede aama bukez kardeş istiyorlar hele okulada gidince neden benim kardesim yok diye geliyor istiyor anne bebek olsun karnında brlki vardır diyor. Tam bir abla olmaya hazır 😀 inşallah kızımın gönlüne göre olur Rabbim haznesinde boll hepimize dolu dolu versin çifter çifter doguralımm🙏🙏🙏

Ya öylede aama bukez kardeş istiyorlar hele okulada gidince neden benim kardesim yok diye geliyor istiyor anne bebek olsun karnında brlki vardır diyor. Tam bir abla olmaya hazır 😀 inşallah kızımın gönlüne göre olur Rabbim haznesinde boll hepimize dolu dolu versin çifter çifter doguralımm🙏🙏🙏
Oluncada birbirlerini yerler

Ayyy seneye bu zamanlar inşallah diş mi çıkarıyor yoksa gazı mı var dşye soru sormak istiyorum
Cok erken yapmıssın yaa acelen nee😂 az dur bakayım bi
benim sabır seviyem işte 😅😅😅

Vala bi yanım test yap diyor bi yanımda otur oturdugun yerde diyor kızımda 10.gün yapmıstım testi öyle sabah ilk idrar felanda değildi aksamüstü zarzor bi idrarla pozitifi görmüştüm sabahına erken gebelik testi yaptım daha cok cıkmıstı. Bukez o cesaretim yok

Benim 8 yaşında kızım var. Tüp bebek 3.gün embriyosuydu ilk denememizde kucagıma aldım çok şükür. Şimdi kardeşi için bekliyoruz transferimin 7.günü bugün hayırlısıyla tutunmuşlardır hepinize ayrı ayrı dua ediyorum inşallah kucagınıza alırsınız
Benimde ilk dememem 5.ci gün embriyosu oncekinde belirtiniz varmiydi şuan hiç belirtim yok +5gundeyim

Ayyy seneye bu zamanlar inşallah diş mi çıkarıyor yoksa gazı mı var dşye soru sormak istiyorum

benim sabır seviyem işte 😅😅😅
Hadi inşallahhh hayırlısıylaa hepsini konuşalım uyumuyor benimki benimki aglıyor gazı var oyu var buyu varr inşallahhhh . O kadar cok uykumu aldım ki uykusuz kalmaya bile razıyım kızım cok usluydu bebeklşiği diyorum var bu uslu olmasın da yediğim iğnelerin acısını unutayım

Benimde ilk dememem 5.ci gün embriyosu oncekinde belirtiniz varmiydi şuan hiç belirtim yok +5gundeyim
Öncekilerde kasık agrısı nefes alırken felan batmalar olurdu bunda ilk 3 gün sonrası olmadı tek bir farkı bu. Kızımdada yoktu agrım sızım sadece bi 5.yada 6. gün gece sanki adet oluverecekmişim gibi karın agrısı uyandım nası midem bulanıyor basım dönüyor agrıyor gibi bişeydi aglayarak uyandım annem babam felan uyanmıstı ben o gün olmadı diye aglamıstım ama belki bu tutundugunu göstermişti

Benim 8 yaşında kızım var. Tüp bebek 3.gün embriyosuydu ilk denememizde kucagıma aldım çok şükür. Şimdi kardeşi için bekliyoruz transferimin 7.günü bugün hayırlısıyla tutunmuşlardır hepinize ayrı ayrı dua ediyorum inşallah kucagınıza alırsınız
Amin hepimiz

Hadi inşallahhh hayırlısıylaa hepsini konuşalım uyumuyor benimki benimki aglıyor gazı var oyu var buyu varr inşallahhhh . O kadar cok uykumu aldım ki uykusuz kalmaya bile razıyım kızım cok usluydu bebeklşiği diyorum var bu uslu olmasın da yediğim iğnelerin acısını unutayım
Sağlıklı sıhhatli kavuşalım inşallah
O zaman Çok bekledim bu günü dicem beklyiicem bende başında

Back
X