22 EylülTransfer tarihi kaç
Regl döngüsüne bağlı işte kimi 21 günde dönüyo kimi 26 . Amaan tutsundaTam 4 haftalık oluyo onun 6 günlük zaten embriyo transfer edilirken 19.20 lük oluyo
Hadi bakalım hayırlı haberle gelHayırlı olsun. Bende akşam 5 de vereceğim
2 embrıyo canım son onlar vardı ikisini de istedimTek mi transfer olmuştun canım ama içimde hep seninkinin tuttuğuna dair bi umut vardı bende
4 hafta yı geçtin 2 hafta sonra karından ultrasonda kalp atısını dinlersin vajinal usg de daha erken belli oluyor22 Eylül
Sanırım benimde tek embriyo tutundu ikisi tutsaydı beta yüksek çıkardı olsun sağlıkla doğsun da bana bi tane de yetiyo Rabbime şükürler olsun bu kadarı gördüm inşallah devamıda gelir. Zaten 2 tane vardı ikisinide koydurduk başka yokRegl döngüsüne bağlı işte kimi 21 günde dönüyo kimi 26 . Amaan tutsunda
Bunlarla canımızı sıkıyoruz sende benimle aynısın kan ver noldugu belli olurKızlar bugün ki testim ilk idrarla yapmadım transfer +8. günüm bugün prodoctor marka testim
Eki Görüntüle 3652689
İnşallah Allah kalbindekini hayırla hayırlıyıda kolay bi şekilde versinSanırım benimde tek embriyo tutundu ikisi tutsaydı beta yüksek çıkardı olsun sağlıkla doğsun da bana bi tane de yetiyo Rabbime şükürler olsun bu kadarı gördüm inşallah devamıda gelir. Zaten 2 tane vardı ikisinide koydurduk başka yok
Amin hepinizin pozitif olduğunu da duymak istiyorumİnşallah Allah kalbindekini hayırla hayırlıyıda kolay bi şekilde versin
Laboratuvara göre değişiyor ama değer aralıkları, net bişey diyemicen ama zaten hepsi normalmişki yapılmış transfer söylerlerdi yoksakızlar selam dondurulmış embriyo transferi öncesinde regln 3. günü e2 - progesteron ve rahim kalınlığı değerleri nasıl olmalı ,? sizin değerleriniz nasıldı ?
Ekranı büyüt öyle çek ben dün öyle yaptım ama benimki bariz kırmızı çıktıFotoğraf çok kalitesiz yükleniyor çıplak gözle net bir şekilde görüyorum çizgiyi
yok yapılmadı henüzLaboratuvara göre değişiyor ama değer aralıkları, net bişey diyemicen ama zaten hepsi normalmişki yapılmış transfer söylerlerdi yoksa
Özelde mi devlette mi yaptırıyorsun kan değerlerinin referans aralıklarına bak canımyok yapılmadı henüz
Canım ilk kanda beta fazla yüksek cıkmayabılır 2. Ve 3. Beta da çıkar yada kese görmeye gittiğinde de ikiz ise kesede çıkar bazıları kendını gizliyorSanırım benimde tek embriyo tutundu ikisi tutsaydı beta yüksek çıkardı olsun sağlıkla doğsun da bana bi tane de yetiyo Rabbime şükürler olsun bu kadarı gördüm inşallah devamıda gelir. Zaten 2 tane vardı ikisinide koydurduk başka yok
Canım var ama yarına ilk idrarla yap daha belli olurKızlar bugün ki testim ilk idrarla yapmadım transfer +8. günüm bugün prodoctor marka testim
Eki Görüntüle 3652689
Ekranı büyüt öyle çek ben dün öyle yaptım ama benimki bariz kırmızı çıktı ama guvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?