Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar bugün ki testim ilk idrarla yapmadım transfer +8. günüm bugün prodoctor marka testim

Fotoğraf çok kalitesiz yükleniyor çıplak gözle net bir şekilde görüyorum çizgiyi

Regl döngüsüne bağlı işte kimi 21 günde dönüyo kimi 26 . Amaan tutsunda
Sanırım benimde tek embriyo tutundu ikisi tutsaydı beta yüksek çıkardı olsun sağlıkla doğsun da bana bi tane de yetiyo Rabbime şükürler olsun bu kadarı gördüm inşallah devamıda gelir. Zaten 2 tane vardı ikisinide koydurduk başka yok

İnşallah Allah kalbindekini hayırla hayırlıyıda kolay bi şekilde versin

kızlar selam dondurulmış embriyo transferi öncesinde regln 3. günü e2 - progesteron ve rahim kalınlığı değerleri nasıl olmalı ,? sizin değerleriniz nasıldı ?

kızlar selam dondurulmış embriyo transferi öncesinde regln 3. günü e2 - progesteron ve rahim kalınlığı değerleri nasıl olmalı ,? sizin değerleriniz nasıldı ?
Laboratuvara göre değişiyor ama değer aralıkları, net bişey diyemicen ama zaten hepsi normalmişki yapılmış transfer söylerlerdi yoksa

Canım ilk kanda beta fazla yüksek cıkmayabılır 2. Ve 3. Beta da çıkar yada kese görmeye gittiğinde de ikiz ise kesede çıkar bazıları kendını gizliyor

Benim 6.ci günüm sabah ilk idrarla yapmadım yeni yaptım negatif cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…