İnşallaahhhKızlar arastırma hastanesine gittim kadın doğumda muayene oldum ama çok yeni değer daha küçük ama hamilelik pozitif 2 günde bir değer ölçülecek asıl test günüm pazar günü 3 defa artışı takip edecez değer 1500 e çıkınca vajinal usg çekilecek ama dedi belli olmaz bazen değer çok hızlı yükselir inşallah yükselir
İnşallah hepiniz pozitif sonuçla gelirsinizİnşallaahhh
Bende ne belirti var ne bişey pazar günü regl günüm takvime göre onun belirtisi bile yok bu seferİnşallah hepiniz pozitif sonuçla gelirsiniz
Sano hadi ya bak seni merak ediyorum ara orayı çabuk benim sonucunu söyleyin deÖzel laboratuvar canım Yapcak bısey yok 2 saat dedıyse beklıcez
Kızlar aradılar 317 çıkmışSano hadi ya bak seni merak ediyorum ara orayı çabuk benim sonucunu söyleyin de
Ayy hayırlı olsunKızlar aradılar 317 çıkmışpazartesi tekrar kan vercem
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kaçıncı gündü seninKızlar aradılar 317 çıkmışpazartesi tekrar kan vercem
Bugün 10. GünümHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kaçıncı gündü senin
Benim hiç bilgim yok inanki aşkımBenim sonucum da 1 Ekim de 84.2 idi bu gün 123 çıktı az ilerliyor gibi korkuyorum var mı böyle durum yaşayıp da sağlıklı ilerleyen
Aminn inşallahSano çok çok mutlu oldum aşkım çok sevindim Rabbim kucağına alırsın inşallah devamını getirir inşallah
Geç tutunmuştur belki kuzum olumlu düşünBenim sonucum da 1 Ekim de 84.2 idi bu gün 123 çıktı az ilerliyor gibi korkuyorum var mı böyle durum yaşayıp da sağlıklı ilerleyen
Korkma ne kadar korkarsan bebegıni etkilersin Allah’a bırakTutunma var ama şuan sevinemiyorum korkuyorum çok hamileyim diyemiyorum
Süper çıkmış inşallah benim değerimde böyle yükselirKızlar aradılar 317 çıkmışpazartesi tekrar kan vercem
Hatiyırlı olsun canım bizlerede dua edin hamiş olanlarKızlar aradılar 317 çıkmışpazartesi tekrar kan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?