2-4 hafta arası oluyor bu değer en son hangi gün regl olmuşsun ona bak sanoKızlar kaç haftalık oluyor şimdi 317 ?
Valla yazmıştım ama hatırlamıyorum ki bacım2-4 hafta arası oluyor bu değer en son hangi gün regl olmuşsun ona bak sano
3 haftadır benceValla yazmıştım ama hatırlamıyorum ki bacım
Hiç bi şekilde net rahatlayamıyoruz demi ya aslında akışa bıraksam olan olacakDoktor gebelik var diyor da kendime Korkuyu ben veriyorum ya
Sano beni pazar çağırdılat tekrarKızlar kaç haftalık oluyor şimdi 317 ?
Canım belirti arama doktor dedi bu kadar kısa zamanda bu belirtiler normalde olmaz ama sen hasta olduğun için sanırım hassasın dedi oyüzden moralini yüksek tutBende ne belirti var ne bişey pazar günü regl günüm takvime göre onun belirtisi bile yok bu sefer
Sana kaç gün oldu senin T + kaçKızlar kaç haftalık oluyor şimdi 317 ?
6. Gün embrıyosu 10. Günümdü canım bugunSana kaç gün oldu senin T + kaç
Evet sürekli bi kötü ihtimali arıyoruzHiç bi şekilde net rahatlayamıyoruz demi ya aslında akışa bıraksam olan olacak
Hayırlı olsun. Bende akşam 5 de vereceğim6. Gün embrıyosu 10. Günümdü canım bugun
Şuan tam 4 haftalık hamilesin6. Gün embrıyosu 10. Günümdü canım bugun
Yaaa iyi bariSano beni pazar çağırdılat tekrar
Canım belirti arama doktor dedi bu kadar kısa zamanda bu belirtiler normalde olmaz ama sen hasta olduğun için sanırım hassasın dedi oyüzden moralini yüksek tut
Ben yerleşme kanamasını ilk defa yaşadım hep duyardım adetten 3 . 4 gün önce olurmuş ilk kez gördüm ya dedim adet oldum ama siyah yani gelen akıntuŞuan tam 4 haftalık hamilesin
Eşim dün erken gebelik testi sipariş etmişti bide şimdi pozitif çıktı ya testler gelince yapıcam bakalım ne kadar doğrularYaaa iyi bari
Tam 4 haftalık oluyo onun 6 günlük zaten embriyo transfer edilirken 19.20 lük oluyo2-4 hafta arası oluyor bu değer en son hangi gün regl olmuşsun ona bak sano
Benimkisi kaç haftalık oluyor 5. Gün embriyosu en son adet tarihim 1 EylülTam 4 haftalık oluyo onun 6 günlük zaten embriyo transfer edilirken 19.20 lük oluyo
Transfer tarihi kaçBenimkisi kaç haftalık oluyor 5. Gün embriyosu en son adet tarihim 1 Eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?