Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Hayırlı haberler alacağımız bir gün olsun canım kızlar bende beta verdim bu gün tekrardan inşallah artmış gitmiştir

Bekleyim o zaman zaten cesaretim yok
Aynen Bnmde varmı belirtin bende hafif karın ağrısı dışında hiç bşy yok bi kaçta sivilce çıktı adet olmadan bi kaç gün önce olurdu hep aynı öyle oldu adetimede 3 gün onun etkisi dıe düşündüm.

Ben adetimin gününü şaşırdım ya en son 1 eylül de oldum. Ara sıra çok nadir kasıklarım ağrıyor bir de gögüslerim de hafif ağrım var

Ben adetimin gününü şaşırdım ya en son 1 eylül de oldum. Ara sıra çok nadir kasıklarım ağrıyor bir de gögüslerim de hafif ağrım var
Bnm ilk gebeliğimde göğüs hassasiyetim çok olmuştu bunda hiç yok bakalım yormuyorum ama belirtiler illaki olcak dıe birşey yok. Rahatım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bnm ilk gebeliğimde göğüs hassasiyetim çok olmuştu bunda hiç yok bakalım yormuyorum ama belirtiler illaki olcak dıe birşey yok. Rahatım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Aminn inşallah bende inanın belirti aramıyorum ama ne bilim zaman da geçmiyor çalışıyorum birde

Aminn inşallah bende inanın belirti aramıyorum ama ne bilim zaman da geçmiyor çalışıyorum birde
Ben rapor aldın dün yine. Fabrikadayım ben zor oluyor orda. Evde de çocuk olunca vakit çabuk geçiyo bnm öğlene kdr onunla okula gidiyo öğlende o ara biraz boşluk var onda da buralarda okuyorum sürekli

Ben rapor aldın dün yine. Fabrikadayım ben zor oluyor orda. Evde de çocuk olunca vakit çabuk geçiyo bnm öğlene kdr onunla okula gidiyo öğlende o ara biraz boşluk var onda da buralarda okuyorum sürekli
Ben duramadım evde kedim var bir tane kızım sıkılıyorum en doktor da 5-6 gün dinlen dedi zor geçirdim zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…